Hej Jestem mama rocznego Antosia z Poznania Śledzę babyboom już od ponad 2 lat ale dopiero niedawno coś mnie natknęło żeby nie tylko czytać ale może troszku popisać z Wami Pomyślałam że można by było troszku powymieniać się info na temat żłobków, klubów malucha i innych takich wynalazków Już nie raz miałam problem co zrobić z moim szkrabem w momencie kiedy ja chce iść na zakupy bądź poprostu chcę mieć chociaż 5 min tylko dla siebie;p Jestem właśnie na etapie wybierania odpowiedniego żłobka dla mojego małego i muszę przyznać że ilość żłobków mnie przeraża...Przez ostatnie kilka lat wysypało się ich tyle, że nie mogę się połapać który, za ile i dlaczego ten a nie inny;p Może macie jakieś wspomnienia z żłobków??? chcecie któryś polecić bądź odradzić? chętnie przyda mi się taka pomoc Ja osobiście Antka zostawiałam już w kilku takich miejscach nie wspominając już oczywiście ogromnej ilości opiekunek z których nie bardzo byłam zadowolona. Polecić mogę klub dziecięcy bajkolandia który jest w centrum Poznania tak więc jadąć do Plazy czy Pestki podrzucałam małego tam i miałam kilka godzin z głowy. To miejsce moge polecić 100procentowo A jak u Was to było???Piszcie, piszcie bo jestem bardzo ciekawa