jagmar Wlasnie ja tez soebie nie wyobrazam, i staram sie troche Oiliwie przyzwyczaic ze jezdzi sama z tylu ale jest to ciezki temat zwlaszcza jak jedzie dluzej pomimo jedzenie zabawek itp potrafi urzadzic taki meksyk ze masz ochote wysadzic ja lub siebie .
jutka-k A pytalas lekarza o te bole krocza? Dziecko jest juz glówka w dol czy jeszcze nie?
jarzebinka Na czwartek sie pisze srode mam juz zarezerwowana .
Niania w koncu na spacerze kurcze ja nie wiem czy ja jestem tylko taka wymagajaca ale wkorza mnie jak slysze ze codzien wyje moje dziecko podczas mycia po jedzeniu zastawiam czy to tak trudno cos zaspiewac czyms zaineresowac zeby dziecko nie wrzeszczalo ? ;( za chwile wogole nie bedzie mialo ochoty sie myc bo bedzie mu sie to zle kojarzylo.
Teraz musze wymyslic obiad zrobic zakupy i przyprowadzic auto .
Popoludniu mam dentyste ciekawe co mi powie bo ide z 2 reklamacja .
jutka-k A pytalas lekarza o te bole krocza? Dziecko jest juz glówka w dol czy jeszcze nie?
jarzebinka Na czwartek sie pisze srode mam juz zarezerwowana .
Niania w koncu na spacerze kurcze ja nie wiem czy ja jestem tylko taka wymagajaca ale wkorza mnie jak slysze ze codzien wyje moje dziecko podczas mycia po jedzeniu zastawiam czy to tak trudno cos zaspiewac czyms zaineresowac zeby dziecko nie wrzeszczalo ? ;( za chwile wogole nie bedzie mialo ochoty sie myc bo bedzie mu sie to zle kojarzylo.
Teraz musze wymyslic obiad zrobic zakupy i przyprowadzic auto .
Popoludniu mam dentyste ciekawe co mi powie bo ide z 2 reklamacja .