jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinka jak tam dzieciaki ? mały gotowy do przedszkola ? my jutro idziemy na dzień adaptacyjny jestem ciekawa jaka będzie reakcja
Gosia wydaje mi się, ze gotowy, bo on jednak żłobkowy, początek pewnie łatwy nie będzie bo jednak 2 miesiące miał wakacji, ale widać, że strasznie tęskni za dziećmi, idąc na spacer zagląda, na każdy plac zabaw i chce do dzieci......
Cześć Dziewczynki,
Pamiętacie mnie jeszcze?;-)
Kiedy uczyłyście swoje dzieci robić na nocniczek? Nie wiem czy to już czas czy jeszcze nic nie kuma ta moja dzidzia.
pamietamy, pamietamy.....a oswajanie z nocnikiem możesz spróbowac juz zacząć........u moich efekty były w okolicach 2 latek ( starszak 2lata i 2 miesiące, a młodszy miesiąc przed 2 latkami) ale to juz pisze o takim świadomym korzystaniu z nocnika....... a naukę zaczęłam u starszaka jak miał ok. 20 miesiecy, a młodszy troszke mniej...... spróbować możesz a w zależności od efektu albo pociagniesz dalej, albo odstawisz nocnik i za 2-3 tyg spróbujesz ponownie......
Jutka nie martw sie na zapas, w szpitalu zrobia Ci badania, będziesz pod kontrolą i wszystko będzie OK.....
Kirklisz qurcze na czwartek juz obiecałam starszakowi i mojemu bratu kino...... dziś mam w planie Ogródek Jordanowski na Bukowskiej ok. 16.00.....jakby jeszcze któraś nie miała planów to zapraszam.....:-)