reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się

my juz od po 5 na nogach:szok: Nikodem padł o 19 bo był bez drzemki zaś Frankowi na gadanie się wzieło :-D

Aluuuuuuuuuuucha! Najlepszosci babiszonie:-) Wlece na kawke imieninowa w tygodniu ;)))))))

a tak idę Was nadrobić bo meeega zaległości

reklama
My dziś już wstane, Zet spi więc ja przejęłam pałeczkę od rana;P Bo zawsze on ja ogarnia jak wstaje do pracy.
An dobre z tą mamą, a czemu nie mogła wyjść? Ja tak myślałam, że by można się umówić w ktorys dzień rano w Strefie Kibica:)
Amandae najlepszego dla Zosi:) Chodzeniem się nie martw, Basia też zaczęła chodzić jak miała 13,5 miesiąca, wszystko w swoim czasie! A mój tata całe wakacje z nią chodził za rękę dookołoa domu na działce:p Co do Niemiec to dla mnie fajnie, bardzo lubię Berlin, mieszka tam kilku znajomych! Autostradą 2 godziniki właściwie, lepiej niż Wawa, a ile koncertrów tam mają:) Zawsze mam wrażenie, że to takie miasto dla mieszkańców:)
Kozaczino biedna Lula! Oby śliwka z czoła szybko zeszła!
Alka wszytkiego najlepszego:)
Oki uciekma, bo mała mi na laptopa wchodzi..

ps. Zna któraś dobrego laryngologa dziecięcego?

hej, hej, witam się znów po chwiliowej nieobecności :) i stwierdzam że jednak można żyć bez netu a już myślałam że to niemożliwe :D
Amandae witaj z powrotem i wszystkiego najpiękniejszego dla Zosi!! i tak jak Krysia powiedziałą - ledwo wspomniałyśmy o Tobie a Ty już z nami :) trzeba było wcześniej :p a Berlin super sprawa, dacie radę :)
Krklisz dziękuję za super dzień wczoraj (czy przedwczoraj??), mam nadzieję że mąż nie jest zbytnio wystraszony zabawami jakie potrafi wymyśleć chłopiec? ;) i już wiem dlaczego masz problem z nianią: jak Oliwka ma taką fajną mamę która wymyśla tysiące zabaw to potem nikt jej nie dorówna :p ale powodzenia :)
An też myślałam o strefie kibica dla dzieci, jak będziesz szła to daj mi znać :)
Alka wszystkiego najlepszego :)
Skrzat biedna Basia, oby więcej nie było nocnych lotów!
Koza buziak dla Luli też!
kurczę od godziny piszę posta i skończyć nie mogę :/ w ogóle podziwiam wszystkie remontujące z dzieciakami! my wczoraj mieliśmy ze sobą młodego (Ania23 gdzieżeś Ty?? widziałam Cię wieczorem, jeśli widziałaś pomarańczowego dostawczaka pod naszą klatką to wiedz że za nim staliśmy my :p) i mimo że nie był bardzo absorbujący to jakoś mam wrażenie że wszystko szło nam dwa razy dłużej :D przywieźliśmy sofy, przyjechali pomóc przyjaciele - super było :) dzisiaj przyjeżdża łóżeczko dla młodego (sundvik z ikei ;)), a w poniedziałek już chyba wracamy do siebie :))) udanego weekendu!

NabAwe zobaczymy jak sie tym razem uda ;). Ja jakos nadmiarem nigdy sie nie przejmowalam ale jak bylam w 9 miesiacu
to juz tak patrzylam na moj brzuch i marzylam zeby byl juz plaski ;).

kozaczino O biedna Lula ale z tym bambusem i cebula na czole musiala wygladac swietnie ;).

amandae Wlasciwie to tylko komentowalysmy ze cie dlugo nie ma, a tu prosze zaraz piszesz wiec chyba przyciagnelysmy
cie myslami ;). To mnie pocieszylas bo odkad kuilam normalna szcoteczke to u nas tez fun zamiast mycia ;).
No no dobra mama czasem bywa za dobra ;).

an82 Wpadnij z frytkami ;).

Alka Jutro Alicji jest 21?

Skrzat Tez chcialam zobaczyc strefe ale jak narazie mi nie wyszlo ;).

Tygrynka Rowniez dziekuje sorki ze nie mialam dla was tak wiele czasu jak chcialam ale to przez to spoznienie ;))).
A nic sie nie martw niech sie boi moze mu sie syna odechce ;))). A tak na powaznie to przerazony byl jak uslyszal
ile wtedy u ciebie bylo dzieci :).
Z tym wymyslaniem roznie bywa raz sie chce a raz nie,ostatnio u mnie dominuje to 2
ale to prawda ze czasem mozna sie lepiej zabwaic *******a
z kuchni niz zabawka za 100pln ;).

U mnie dzis dziwny dzien M musial na zaklad skoczyc pojechalam z nim ale w trakcie musial mnie odwiesc bo stwierdzilam
ze tak dlugo nie bede czekac ( bo to juz obiadowa pora byla)
potem obiad mala zrobila sie spokojniejesza niz rano gdy M wrocil chcialam ponownie
wyjsc a tu juz deszcz-bezsensu ;(.

Dziękować dziewczyny :)
krklisz bo Alka to Alina, a nie Alicja, więc 16.06 :-)

było sympatycznie ... ale cieszę se, że już pojechali :)
Marciaa trzymam Cię za słowo!!!

....
a teraz odśpiewam hymn i idę spać: NIC SIĘ NIE STAŁO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO .... :zawstydzona/y::confused::cool:

Dzięki Dziewczyny, coś mi ten pasek szwankuje bo Zosia kończyła rok w maju :-)

Miłego dnia Dziewczynki, muszę jeszcze Zosię podrzucić do Mamy i lecę na egzamin. K. wyjechal znowu, noż oszaleję z takim trybem zycia..

reklama
Alka1106 Teraz rozumiem ;), i oczywiscie wszystkiego najlepszego ;).

an82 Jagmar ma kubek 360.

Strefa kibica zaliczona ;), chociaz jakos nie bardzo chcieli nas wpusicic bo M mial 2 obiektywy ze soba.
W sumie pojechalismy w 4 bo wpadla siora z chlopakiem wiec calkiem mily dzien.
Dzis za to znow mam majstra tym razem do zmywarki zobaczymy jaka astronomie znow wymysli ;).

Do góry