heello
dziewczyny nie wiem jak to sie stało że tyle dni nie pisałam;/ byłam pewna że coś tak skrobałam a tu zonk...
alka
spóźnione życzenia
najlepszego!
an
pazury to najlepiej popołudniu -teraz każdego dnia mi pasuje w tygodniu- tak ok 16 lub później, a w weekend to niebardzo chyba ze w sobotę rano. wysłałam Ci zresztą pw
jagmar
nie doczytałam w którym miejscu miasta znajduje się ta strefa? może bym się do was dołączyła...
skrzat
znaczy się, że lepiej jak najszybciej uczyć pić z niekapka zamiast butli? nawet mleko? moja Emilka umie z niekapka już, ale daje jej butle z przyzwyczajenia, a może robię błąd? a czy przez te dziurki przejdzie kaszka??
aaa i dodam że widziałam w luboniu w factory w smyku takie paputki jak kiedyś szukałaś, ale pojęcia nie mam czy były z prawdziwej skóry i widziałam jedynie niebieskie, a do tego nie wiem czy rozmiar na Basieńkę by pasił... ale daję znać, że jednak gdzieś tam są, więc jesli jeszcze ich szukasz to może warto w smyku?
krklisz
Ty to nie nie musisz martwić kg bo szczuplutka jesteś i po tej ciąży na pewno znowu będziesz
wczoraj poszłam na łąkę się poopalać i nawet mnie trochę złapało. A dziś nie pójde bo moje dziecię padło do spania przed chwilą więc nie zdążyłam
aaaa kolejne wieści o mojej sąsiadce o której kiedyś pisałam, z dnia na dzień myslę że ona jest chora na głowę... ona jest zakupoholiczką! a jej mąż wylądował właśnie w gnieźnie;/ chciał popełnić samobójstwo ponoć;/