reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Alka trzymajcie się dzielnie. Mam nadzieję, że długo Was tam trzymać nie będą musieli. Szpital nie jest fajnym miejscem dla małych dzieci i ich mam.

nabawe ja myślałam o starym zoo bo jest po drodze. Na dzień dzisiejszy nie mogę się umawiać, bo jestem przeziębiona a raczej normalnie, regularnie chora. Ehhh w taka pogodę :(. Cieknie mi z nosa, łaie nie w kościach i głowa nie boli.

reklama
Skrzat mam nadzieje :-)
Nabawe a ty biedna się tak martwiłaś (współczuje dziecku bo rodziców się nie wybiera) napisze ci za 8 dni ;-)
Dziewczyny to już lepiej Ogród Jordanowski więcej atrakcji dla dzieci.
Bartuś ze szklanki umie jak się postara tylko że jak przechyli mocniej to wyleje wszystko na siebie dlatego sie zastanawiam nad tym kubkiem. Nie wiem na ile się sprawdza. Bartkowi ząbki wychodzą więc w buziaka wszystko wkłada.
Ja się pisze na strefe kibica w tygodniu ale tylko do 11 chyba że po 29 czerwca to wszystko jedno

ZDrówka dla chorowitek jakiś wirus krąży bo ja też tak się czuje jakbyna chorobe

ale pogoda - szaro, buro i ponuro i leje.... :cool: gdzie to piękne słoneczko i ciepła pogoda....:szok:
a mam pytanie czy któraś zbieralł w tesco naklejki na zakup garnków po obniżce 30% lub 70 % - bo zastanawiam sie nad patelnią za 300 zl po obnizce za 70 zl i nie wiem warto czy nie ??? może któraś dokonała tego zakupu?
Jagmar zdrówka....:tak:
An, ja miałam najzwyklejsze niekapki, tanie, bo wymieniałam je potem w całości, a nie tylko dziubki.....:tak:
Alka aby wyniki były dobre i szybkiego powrotu do domku....:-)

Hej kochane
dziś wyjątkowo witam się z łóżka - chora jestem :-( ale widzę że nie ja jedna :sorry: zatem dziewczyny zdrowia !!!!
Alka mam nadzieję że jutrzejsze wyniki okażą się doskonałe i puszczą was do domu :-) całusy dla Frania
An ja kupiłam młodej taki kubek i nie byłam zadowolona owszem pomysł nie głupi tylko, że kapało z niego może miałam jakiś feralny egzemplarz ?? Ja go nie lubiłam i trudno się mył skończył jako foremka.
Jarzebinko nie pomogę w kwestii patelni :-) sama wczoraj ogladałm gary na allegro ale co tu wybrać?? nie mam pojęcia wiem tylko że nie teflon :-)
a u nas od wczoraj szafa jest na korytarzu :-) i mam półki na buty, szufladę na rękawiczki, szaliczki itp. zrobię sobie kawkę i się biorę za układanie butów :-)

hello
ale smętnie dzisiaj :( aż sie nie chce wynurzac z domu... Ale zapewne Emi mnie zmusi :p a może skoczę do m1 do reala bo fajne promocje widziałam na pampersy chociażby... a mamy w planach zakup namiotu plażowego a tam koło m1 otworzyli decathlon i na pewno coś ciekawego mają.

Poza tym Emilcia dostała zabawki w spadku po sąsiedzie i jest szczęśliwa :) Reklamówka nowych grzechotek i miałam cały poranek z głowy :p

krklisz
możesz mi powiedzieć gdzie Ty widziałaś tą akcje z zabawkami 1 za 2?

chorowitki- zdrówka, ale was porozkładało... ZDRÓWKA... moja siostra też chora jest a mama mnie nastraszyła bo poszła fama tam w ich okolicy na dolnym śląsku ze od 2 tygodni szkarlatyna panuje:| zamarłam... a chodzą ostatnio za mną jakieś żałobne piesni i w ogole, aż mnie w gardle ściska :(

jarzębinka
kiedyś miałam te punkty, szkoda że je wywaliłam, tak to bym Ci je dała :( moim zdaniem te gary nie są warte swojej ceny... Ja mam koplet garow z tefala i jestem mega szczęśliwa. A moja mama kupiła okazujnie za 280 zł niemieckie gary dosyć spory komplet i jest jeszcze bardziej zadowolona niż ja a wydała połowe mniej :p za to patelnie wiem że też polecają tefala. Ale sama mam zwykłą teflonową:) i też nie narzekam.

moje dziecko wczoraj zjadłochleb z masełkiem i pasztetem i pół mojego wafelka od loda :p azerna sie zrobiła i nic przy niej nie moę zjeśc bo wszystkim sie trzeba dzielić, a przecież nie wszystko jej wolno... a banany to je nałogowo...po tatusiu

Skrzat To prawda im starsze to ma juz swoje przyzwyczajenia i zaczyna pokazywac swoja integralnosc ;).

Alka Wcale ci sie nie dziwie ja tez juz pod namiot bym sie nie wybrala ;)
Trzymaj sie dzielnie ;).

jagmar Zdrowka ;)

jarzebinka Przychylam sie w tensknocie za lepsza pogoda ;).

koazaczino Ja kupilam garnki Tefal ok 400-500pln za 5 sztuk i jestem zadowolona, niektorzy tez z Ikei garnki chwala.

Nabawe To jak muzyka dla moich uszu ;).
To rzeczywiscie nieciekawie tylko co teraz z tym biednym dzieciem?
Galeria Sucholeska w Suchym Lesie.
Chyba ta pogoda ci sie udzielila ze masz takie czarne mysli ;).
Tak tak znam a najlepsze jest to ze zawsze dzielic sie musi mama a nie tata ;).

I co plany spacerowe sie pokrzyzowaly? ;(

Alka jak tam u Was? Powodzenia i trzymamkciuki!
Jarzebinka ja mam garnki z IKEI i z Lidla plus brytfanne i głęboką patelnie z Allegro. I w sumie praktycznie z wszystkim jestem zadowolona, może nie przywiązuję do tego tak wagi. Ale patelnie z IKEI po 3 latach pomału pewnie będą wymagały wymiany, ja się teraz czaję na ceramiczne a nie teflonowe na próbę bo ponoć zdrowsze są?? Mnie też ogranicza to, ze ja muszę mieć garnki na indukcję, a znam takich co w ogóle garnków metalowych nie trawią i muszą mieć emaliowane! Życzę udanych wyborów!
Jagmar, KOzaczino zdrówka dla Was, rzeczywiście pogoda sprzyja chorowaniu:p Przynajmniej nie jest tak żal...
Julka co u Was, jak się masz???
My wczoraj pojechałyśmy do babci, szybko sie zbierałam rano i zet mnie podwiózł w drodze do pracy bo ściana deszczu odstraszała. Spędziłam u niej niemalże cały dzień, a potem na chwilę do KC kupiłam sobie w końcu zmywacz do paznokci i zmiękczacz do skórek:p Basia pobawiła się na darmowym placyku i zet nas zgranął, więc w sumie cały dzień poza domem.
Dzisiaj popołudniu do rodziców jadę, mam nadzieję, że się wypada do tego czasu:) Miłego dzionka!

reklama
Dzięki za opinię a propo garnków - ja mam w sumie 40 znaczków więc kombinuje aby kupić patelnie z 70% obniżką i może mały garnek z 50 % obniżką chyba, ze jeszcze do końca promocji uda mi sie uzbierać punkty....:tak:

a może któraś dziś popołudniu wybiera sie na jakieś kulki, bo chciałabym gdzieś wybrać sie z chłopakami z domu bo od wtorku siedzimy popołudniami w domu a ileż można...:tak: bo ciągle pada.....

Do góry