reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się

my juz od po 5 na nogach:szok: Nikodem padł o 19 bo był bez drzemki zaś Frankowi na gadanie się wzieło :-D

Aluuuuuuuuuuucha! Najlepszosci babiszonie:-) Wlece na kawke imieninowa w tygodniu ;)))))))

a tak idę Was nadrobić bo meeega zaległości

reklama
My dziś już wstane, Zet spi więc ja przejęłam pałeczkę od rana;P Bo zawsze on ja ogarnia jak wstaje do pracy.
An dobre z tą mamą, a czemu nie mogła wyjść? Ja tak myślałam, że by można się umówić w ktorys dzień rano w Strefie Kibica:)
Amandae najlepszego dla Zosi:) Chodzeniem się nie martw, Basia też zaczęła chodzić jak miała 13,5 miesiąca, wszystko w swoim czasie! A mój tata całe wakacje z nią chodził za rękę dookołoa domu na działce:p Co do Niemiec to dla mnie fajnie, bardzo lubię Berlin, mieszka tam kilku znajomych! Autostradą 2 godziniki właściwie, lepiej niż Wawa, a ile koncertrów tam mają:) Zawsze mam wrażenie, że to takie miasto dla mieszkańców:)
Kozaczino biedna Lula! Oby śliwka z czoła szybko zeszła!
Alka wszytkiego najlepszego:)
Oki uciekma, bo mała mi na laptopa wchodzi..

ps. Zna któraś dobrego laryngologa dziecięcego?

hej, hej, witam się znów po chwiliowej nieobecności :) i stwierdzam że jednak można żyć bez netu a już myślałam że to niemożliwe :D
Amandae witaj z powrotem i wszystkiego najpiękniejszego dla Zosi!! i tak jak Krysia powiedziałą - ledwo wspomniałyśmy o Tobie a Ty już z nami :) trzeba było wcześniej :p a Berlin super sprawa, dacie radę :)
Krklisz dziękuję za super dzień wczoraj (czy przedwczoraj??), mam nadzieję że mąż nie jest zbytnio wystraszony zabawami jakie potrafi wymyśleć chłopiec? ;) i już wiem dlaczego masz problem z nianią: jak Oliwka ma taką fajną mamę która wymyśla tysiące zabaw to potem nikt jej nie dorówna :p ale powodzenia :)
An też myślałam o strefie kibica dla dzieci, jak będziesz szła to daj mi znać :)
Alka wszystkiego najlepszego :)
Skrzat biedna Basia, oby więcej nie było nocnych lotów!
Koza buziak dla Luli też!
kurczę od godziny piszę posta i skończyć nie mogę :/ w ogóle podziwiam wszystkie remontujące z dzieciakami! my wczoraj mieliśmy ze sobą młodego (Ania23 gdzieżeś Ty?? widziałam Cię wieczorem, jeśli widziałaś pomarańczowego dostawczaka pod naszą klatką to wiedz że za nim staliśmy my :p) i mimo że nie był bardzo absorbujący to jakoś mam wrażenie że wszystko szło nam dwa razy dłużej :D przywieźliśmy sofy, przyjechali pomóc przyjaciele - super było :) dzisiaj przyjeżdża łóżeczko dla młodego (sundvik z ikei ;)), a w poniedziałek już chyba wracamy do siebie :))) udanego weekendu!

NabAwe zobaczymy jak sie tym razem uda ;). Ja jakos nadmiarem nigdy sie nie przejmowalam ale jak bylam w 9 miesiacu
to juz tak patrzylam na moj brzuch i marzylam zeby byl juz plaski ;).

kozaczino O biedna Lula ale z tym bambusem i cebula na czole musiala wygladac swietnie ;).

amandae Wlasciwie to tylko komentowalysmy ze cie dlugo nie ma, a tu prosze zaraz piszesz wiec chyba przyciagnelysmy
cie myslami ;). To mnie pocieszylas bo odkad kuilam normalna szcoteczke to u nas tez fun zamiast mycia ;).
No no dobra mama czasem bywa za dobra ;).

an82 Wpadnij z frytkami ;).

Alka Jutro Alicji jest 21?

Skrzat Tez chcialam zobaczyc strefe ale jak narazie mi nie wyszlo ;).

Tygrynka Rowniez dziekuje sorki ze nie mialam dla was tak wiele czasu jak chcialam ale to przez to spoznienie ;))).
A nic sie nie martw niech sie boi moze mu sie syna odechce ;))). A tak na powaznie to przerazony byl jak uslyszal
ile wtedy u ciebie bylo dzieci :).
Z tym wymyslaniem roznie bywa raz sie chce a raz nie,ostatnio u mnie dominuje to 2
ale to prawda ze czasem mozna sie lepiej zabwaic *******a
z kuchni niz zabawka za 100pln ;).

U mnie dzis dziwny dzien M musial na zaklad skoczyc pojechalam z nim ale w trakcie musial mnie odwiesc bo stwierdzilam
ze tak dlugo nie bede czekac ( bo to juz obiadowa pora byla)
potem obiad mala zrobila sie spokojniejesza niz rano gdy M wrocil chcialam ponownie
wyjsc a tu juz deszcz-bezsensu ;(.

Dziękować dziewczyny :)
krklisz bo Alka to Alina, a nie Alicja, więc 16.06 :-)

było sympatycznie ... ale cieszę se, że już pojechali :)
Marciaa trzymam Cię za słowo!!!

....
a teraz odśpiewam hymn i idę spać: NIC SIĘ NIE STAŁO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO .... :zawstydzona/y::confused::cool:

Dzięki Dziewczyny, coś mi ten pasek szwankuje bo Zosia kończyła rok w maju :-)

Miłego dnia Dziewczynki, muszę jeszcze Zosię podrzucić do Mamy i lecę na egzamin. K. wyjechal znowu, noż oszaleję z takim trybem zycia..

reklama
Alka1106 Teraz rozumiem ;), i oczywiscie wszystkiego najlepszego ;).

an82 Jagmar ma kubek 360.

Strefa kibica zaliczona ;), chociaz jakos nie bardzo chcieli nas wpusicic bo M mial 2 obiektywy ze soba.
W sumie pojechalismy w 4 bo wpadla siora z chlopakiem wiec calkiem mily dzien.
Dzis za to znow mam majstra tym razem do zmywarki zobaczymy jaka astronomie znow wymysli ;).

Do góry