reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

krklisz
imię ładne chociaż faktycznie popularne, ale najwazniejsze aby wam się podobało. Nooo i cieszy mnie to że rośniesz, bo aż wstyd że Ty taka szczuplutka a ja w ciązy 20 kg+ :p
nową nianię szukasz?
aaa i teraz to nie wiem kiedy będe w Poznaniu ale jak tlyko jakieś spotkanko zorganizujecie to na pewno będę się starała.

alka
pewnie że go przesiądź, na pewno mu sie spodoba
powodzenia w szpitalu, dawaj znać co i jak

jarzębinka
oby Ci tlyko pogoda na week dopisała bo dzisiaj nie jest za fajnie :p u nas leje!

reklama
Hello:)
Ja wróciłam z działeczki, naładowana pozytywna energią:) Pogoda miała być so so a właściwie był upał ale taki umiarkowany i przyjemny:p
Basia właśnie śpi pierwszą noc w swoim nowym łóżeczku, generalnie ucieszyła się na pokój, ale widać lekkie zdezoriwntowanie, bajkę kazała włączać w dawnym salonie (a teraz tam nasza sypialnia) ale myślę, że się przyzwyczai..fajnie w sumie jak śpi sama w pokoju i ma dużo miejsca do zoabawy, a nie wala mi się to pod nogami w salonie;P
Jarzębinka pogody na weekend:D Niby ma być cieplej już?
Krkisz to powodzenia z nianiami, no i nareszcie rosniesz, dobra nowina:D
Alka powodzenia w poniedziałek, a randkowania jak najbardziej udanego życzymy!
Marcia jeszcze raz wszystkiego naj naj na "nowej" drodze życia, potwierdzam wyglądaliście pięknie i super że jesteście zadowoleni:)
Ishi prawda że sypialnie bez dzieci są fajne? Jak Agatka w nowym pokoju?
Ja się odmeldowuję, jutro meczyk:p a od rana porządki trzeba robić bo jeszcze sporo zostało mimo zakończonej meblowej przpeorwadzki:p

Jarzębinka nic nie mów...my na ten mecz, ale pocieszam się faktem że ma raczej nie padać wieczorem wg prognoz..ale zimno więc średnia przyjemność:( ech!

jarzebinka Dzieki tez mam nadzieje.

Alka Fajnie szkoda ze pogoda............
Ja od rana wszystkie zabway uruchamialam a od 10 czekam na pewna kolezanke :).

NabAwe Bez urazy ale mam nadzie ze do 20 nie urosne ;).

Tak nawet juz znalazlam, ale ta jeszcze do konca miesiaca musi byc i mnie wkorzac ;(.
OK cos wymyslimy ;).

Skrzat Dzieki dzieki a mialas napisac jakie w koncu mebelki wybralas? ;)

Faktycznie jakies wyludnienie na forum, pogoda szaro-bura dziewczyny gdzie jestescie? ;)

Kurcze już było jasniej i znów szaro, ja o 16:30 na stadion ruszam, czekam na mamę teraz, potem obiad, jak tu się ubrac w taki ziąb? Mąż kupił kosuzlkę Polska, oczywiście za dużą;P ale przynajmniej polar pod nią wejdzie:p:p
Krkisz no w koncu mamy mebelki IKEA Stuva Betsad, szafę Botne i łóżeczko Kritter:) Wyszło naprawdę przytulnie! Teraz dodatki, ale to pomału:p A czemu ta niania teraz tak mocno Cię wkurza, czyli od lipca zmiana?
Alka szkoda że randka się nie udała:( Pogoda do bani na maksa! U nas dzisiaj góruje Lego i autka, aczkolwiek godzinę maruda mieliśmy z byle powodu!

Ja piorę drugą pralkę, tylko ciekawe jak to ma schnąć jak taka wilgoć?
Hop hop gdzie reszta dziewczyn? Tygrynka, Lilou, Na-tuska, Karola, Jagmar, Marcia, Majka, Ajentka, An.........???

Hej
Skrzat jestem, jestem ale jakoś brakuje mi czasu. Przez kilka dni nie miałam dostępu do internetu a teraz sprzątam i mecz oglądam (jednym okiem). Poza tym moje młodsze dziecko mi się popsuło i nie chce ładnie zasypiać tylko marudzi do późna.

kozaczino dzięki, za dobrą radę :p. Będę pamiętać, żeby unikać tego zestawu (orzechówka + czarna fortuna). Jak tam wróciłaś do zdrowia po tym koktajlu?

krklisz gratulacje dla Oliwki :) za pierwsza kroki. Nie zazdroszczę szukania nowej niani, obyś tym razem lepiej trafiła. Też się nad julką zastanawiałam.

Alka w taki szary mokry dzień siedzimy w domku i układamy klocki, sprzątam(y) sobie, rysujemy, ciastolinujemy i zbieramy siły na ciepłe dni i wycieczki.

ishi, skrzat ja też odzyskałam sypialnię! Przeniosłam młodsza do pokoju dziecinnego i teraz już nie muszę się skradać cichcem do własnego łóżka ;). Jak się dziewczynkom podobają własne pokoje?

lusi.k zazdroszczę działki. Chciałabym sobie posiać własna trawkę i postawić własny płot ;p.

Byliśmy dzisiaj pod stadionem zobaczyć jak to wszystko wygląda. Ludzi było sporo ale cichutko i spokojnie. Po meczu ligowym są zawsze tłumy, przyśpiewy i okrzyki a tu nic... cicho... .

Hej!

Skrzat jak tam na meczu ?
Wypatrywałam Cię w telewizorze :-D

kozaczino gdzie można kupić Fortunę teraz ?
Zapomniałam o niej kompletnie, a swego czasu sporo u nas tego szło i wcale nie tak łatwo było kupić :-p

jagmar, Skrzat moje dziecko pokojem jest zachwycone.
Pierwsze 3 dni, nie miałam córki - nie wychodziła stamtąd wcale, wszystkie zabawki odkrywała na nowo.
Teraz nadal się cieszy i sama woła spać wieczorem.
I odpukać od kiedy ma nowe łóżko,nie spała z nami nawet minutę :-)
Poza tym, nie zaśnie dopóki nie posprząta - oby jej zostało jak najdłużej :blink:

jarzębinka weekend ma być ładny, to sobie skorzystasz z działki :happy2:

Ja nadal mam bałagan w domu aż przykro patrzeć, ale bez J. tego nie posprzątam, bo to jego rzeczy, a on znów w delegacji :angry:

A miałam pytać jagmar, Karola jak wygląda sytuacja koło King Crossa ?
Tam miał być parking dla kibiców - tłoczno jest ?
Bo do KC bym się przejechała, ale jak tłumy straszne to poczekam na koniec meczów :tak:

reklama
No i po meczu:p Powiem Wam, że fajnie było:) zupełnie inne wrażenie niż w tv w sumie trochę śmieszne, bo nie ma komentatora więc w ogóle nie wiadomo czasem o co chodzi (zwłaszcza jak się jest takim kibicem jak ja), generalnie biega 22 facetów jak koło trzepaka za jedną piłką:-Di jakoś czasem tacy nieporadni. W Tv wyglądają bardziej profesjonalnie, boisko wydaje się większe! Ale i tak wyjście mega udane, super jest zobaczyć to na własne oczy, zwłaszcza wstawki na telebimie kiedy jakaś drużyna strzela gola, są zmiany w drużynach etc, tylko głos pana który mówił dość wkurzający. Przed meczem jest pokaz taneczny i w czasie przerwy też:) To był mój pierwszy mecz w życiu:p Ale w sumie Chorwaci robili trochę zadymy, pierwszy mecz na którym race poleciały na boisko:p

Jagmar
i gdzie stoi łóżeczko Marysi??? Fajnie że sypialnia już dla Was!
Ishi super że agatce się tak podoba:) Oby tak dalej i taki zapał do porządku jej został:)

Basia dziś pierwsza gleba z łóżka, ale nawet jej to nie ruszyło, zobaczymy o dalej czy będzie trzeba przyczepiać barierkę czy nie, a Ishi jak Agatka śpi u Ciebie!? No i w sumie podoba jej się zasypianie, dzisiaj zasnęła jak czytałam jej bajkę, więc mam nadzieję, że to będzie nasz nowy rytuał, ale co najważniejsze się kładzie i nie ucieka z łóżeczka:) Ale ja mam być koło niej, więc właśnie stwierdziłam, że będziemy dla wyciszenia czytać:p

Do góry