reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

krklisz
imię ładne chociaż faktycznie popularne, ale najwazniejsze aby wam się podobało. Nooo i cieszy mnie to że rośniesz, bo aż wstyd że Ty taka szczuplutka a ja w ciązy 20 kg+ :p
nową nianię szukasz?
aaa i teraz to nie wiem kiedy będe w Poznaniu ale jak tlyko jakieś spotkanko zorganizujecie to na pewno będę się starała.

alka
pewnie że go przesiądź, na pewno mu sie spodoba
powodzenia w szpitalu, dawaj znać co i jak

jarzębinka
oby Ci tlyko pogoda na week dopisała bo dzisiaj nie jest za fajnie :p u nas leje!

reklama
Hello:)
Ja wróciłam z działeczki, naładowana pozytywna energią:) Pogoda miała być so so a właściwie był upał ale taki umiarkowany i przyjemny:p
Basia właśnie śpi pierwszą noc w swoim nowym łóżeczku, generalnie ucieszyła się na pokój, ale widać lekkie zdezoriwntowanie, bajkę kazała włączać w dawnym salonie (a teraz tam nasza sypialnia) ale myślę, że się przyzwyczai..fajnie w sumie jak śpi sama w pokoju i ma dużo miejsca do zoabawy, a nie wala mi się to pod nogami w salonie;P
Jarzębinka pogody na weekend:D Niby ma być cieplej już?
Krkisz to powodzenia z nianiami, no i nareszcie rosniesz, dobra nowina:D
Alka powodzenia w poniedziałek, a randkowania jak najbardziej udanego życzymy!
Marcia jeszcze raz wszystkiego naj naj na "nowej" drodze życia, potwierdzam wyglądaliście pięknie i super że jesteście zadowoleni:)
Ishi prawda że sypialnie bez dzieci są fajne? Jak Agatka w nowym pokoju?
Ja się odmeldowuję, jutro meczyk:p a od rana porządki trzeba robić bo jeszcze sporo zostało mimo zakończonej meblowej przpeorwadzki:p

Jarzębinka nic nie mów...my na ten mecz, ale pocieszam się faktem że ma raczej nie padać wieczorem wg prognoz..ale zimno więc średnia przyjemność:( ech!

jarzebinka Dzieki tez mam nadzieje.

Alka Fajnie szkoda ze pogoda............
Ja od rana wszystkie zabway uruchamialam a od 10 czekam na pewna kolezanke :).

NabAwe Bez urazy ale mam nadzie ze do 20 nie urosne ;).

Tak nawet juz znalazlam, ale ta jeszcze do konca miesiaca musi byc i mnie wkorzac ;(.
OK cos wymyslimy ;).

Skrzat Dzieki dzieki a mialas napisac jakie w koncu mebelki wybralas? ;)

Faktycznie jakies wyludnienie na forum, pogoda szaro-bura dziewczyny gdzie jestescie? ;)

Kurcze już było jasniej i znów szaro, ja o 16:30 na stadion ruszam, czekam na mamę teraz, potem obiad, jak tu się ubrac w taki ziąb? Mąż kupił kosuzlkę Polska, oczywiście za dużą;P ale przynajmniej polar pod nią wejdzie:p:p
Krkisz no w koncu mamy mebelki IKEA Stuva Betsad, szafę Botne i łóżeczko Kritter:) Wyszło naprawdę przytulnie! Teraz dodatki, ale to pomału:p A czemu ta niania teraz tak mocno Cię wkurza, czyli od lipca zmiana?
Alka szkoda że randka się nie udała:( Pogoda do bani na maksa! U nas dzisiaj góruje Lego i autka, aczkolwiek godzinę maruda mieliśmy z byle powodu!

Ja piorę drugą pralkę, tylko ciekawe jak to ma schnąć jak taka wilgoć?
Hop hop gdzie reszta dziewczyn? Tygrynka, Lilou, Na-tuska, Karola, Jagmar, Marcia, Majka, Ajentka, An.........???

Hej
Skrzat jestem, jestem ale jakoś brakuje mi czasu. Przez kilka dni nie miałam dostępu do internetu a teraz sprzątam i mecz oglądam (jednym okiem). Poza tym moje młodsze dziecko mi się popsuło i nie chce ładnie zasypiać tylko marudzi do późna.

kozaczino dzięki, za dobrą radę :p. Będę pamiętać, żeby unikać tego zestawu (orzechówka + czarna fortuna). Jak tam wróciłaś do zdrowia po tym koktajlu?

krklisz gratulacje dla Oliwki :) za pierwsza kroki. Nie zazdroszczę szukania nowej niani, obyś tym razem lepiej trafiła. Też się nad julką zastanawiałam.

Alka w taki szary mokry dzień siedzimy w domku i układamy klocki, sprzątam(y) sobie, rysujemy, ciastolinujemy i zbieramy siły na ciepłe dni i wycieczki.

ishi, skrzat ja też odzyskałam sypialnię! Przeniosłam młodsza do pokoju dziecinnego i teraz już nie muszę się skradać cichcem do własnego łóżka ;). Jak się dziewczynkom podobają własne pokoje?

lusi.k zazdroszczę działki. Chciałabym sobie posiać własna trawkę i postawić własny płot ;p.

Byliśmy dzisiaj pod stadionem zobaczyć jak to wszystko wygląda. Ludzi było sporo ale cichutko i spokojnie. Po meczu ligowym są zawsze tłumy, przyśpiewy i okrzyki a tu nic... cicho... .

Hej!

Skrzat jak tam na meczu ?
Wypatrywałam Cię w telewizorze :-D

kozaczino gdzie można kupić Fortunę teraz ?
Zapomniałam o niej kompletnie, a swego czasu sporo u nas tego szło i wcale nie tak łatwo było kupić :-p

jagmar, Skrzat moje dziecko pokojem jest zachwycone.
Pierwsze 3 dni, nie miałam córki - nie wychodziła stamtąd wcale, wszystkie zabawki odkrywała na nowo.
Teraz nadal się cieszy i sama woła spać wieczorem.
I odpukać od kiedy ma nowe łóżko,nie spała z nami nawet minutę :-)
Poza tym, nie zaśnie dopóki nie posprząta - oby jej zostało jak najdłużej :blink:

jarzębinka weekend ma być ładny, to sobie skorzystasz z działki :happy2:

Ja nadal mam bałagan w domu aż przykro patrzeć, ale bez J. tego nie posprzątam, bo to jego rzeczy, a on znów w delegacji :angry:

A miałam pytać jagmar, Karola jak wygląda sytuacja koło King Crossa ?
Tam miał być parking dla kibiców - tłoczno jest ?
Bo do KC bym się przejechała, ale jak tłumy straszne to poczekam na koniec meczów :tak:

reklama
No i po meczu:p Powiem Wam, że fajnie było:) zupełnie inne wrażenie niż w tv w sumie trochę śmieszne, bo nie ma komentatora więc w ogóle nie wiadomo czasem o co chodzi (zwłaszcza jak się jest takim kibicem jak ja), generalnie biega 22 facetów jak koło trzepaka za jedną piłką:-Di jakoś czasem tacy nieporadni. W Tv wyglądają bardziej profesjonalnie, boisko wydaje się większe! Ale i tak wyjście mega udane, super jest zobaczyć to na własne oczy, zwłaszcza wstawki na telebimie kiedy jakaś drużyna strzela gola, są zmiany w drużynach etc, tylko głos pana który mówił dość wkurzający. Przed meczem jest pokaz taneczny i w czasie przerwy też:) To był mój pierwszy mecz w życiu:p Ale w sumie Chorwaci robili trochę zadymy, pierwszy mecz na którym race poleciały na boisko:p

Jagmar
i gdzie stoi łóżeczko Marysi??? Fajnie że sypialnia już dla Was!
Ishi super że agatce się tak podoba:) Oby tak dalej i taki zapał do porządku jej został:)

Basia dziś pierwsza gleba z łóżka, ale nawet jej to nie ruszyło, zobaczymy o dalej czy będzie trzeba przyczepiać barierkę czy nie, a Ishi jak Agatka śpi u Ciebie!? No i w sumie podoba jej się zasypianie, dzisiaj zasnęła jak czytałam jej bajkę, więc mam nadzieję, że to będzie nasz nowy rytuał, ale co najważniejsze się kładzie i nie ucieka z łóżeczka:) Ale ja mam być koło niej, więc właśnie stwierdziłam, że będziemy dla wyciszenia czytać:p

Do góry