reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej :-)
Jagmar dzięki :-) zdecydowanie czuje ze to tez troche moje święto :-)
do żłoba cukierasy zaniesione :-) dzieci szczęśliwe ;-) a Lula w super humorze :-) tylko mnie tak kręgosłup napiep... że zwarjuję idę dziś do ortopedy i niech ratuje !!!

reklama
Kozaczino moc najserdeczniejszych życzeń w dniu święta Luli... samych radości, uśmiechów i wszystkiego naj, naj, naj..... :tak::-D:tak:
An zdrówka......:-)

a w czwartek któraś reflektuje na wyjście do ZOO.... :-D

Hej,
Wczoraj kilka razy próbowałam wkleic posta i mi się nie udawało!
Basia hasa na całego po dworze, ale ma lekki kaszel:( Byłyśmy wczoraj w przychodni osłuchowo ok:) Co do zoo to pewnie rano podejme decyzję, Basia chętnie, ale nie chcę by zaraziła inne dzieci;/
Obiadek na dzisiaj mam gotowy, więc chillout na ogrodzie, chciałabym by Młoda zasnęła to bym podłogi w domu umyła!

Kozaczino wszystkiego naj naj dla Majeczki, niech rośnie zdrowa, szczęśliwa, kreatywna i pomysłowa jak jest! Sto lat, sto lat:)
Ajentka super, że w czwratek pozbywacie się gipsu:) Jak ten czas szybko leci!
JArzębinka, Ajentka super jest ten statek, znając Basię byłaby zachwycona, ale kurcze drogie cholerstwo jest:( I pytanie czy jak jest basen to to by się sprawdziło,z drugiej strony nie zawsze jest tak ciepło na basen;/
An ale motyw ja naprawdę myśłalam że chodzi o buty dla Bartusia;P

Przepraszam, że nie wszystkim odpisuje, ale wczoraj napisalam i juz nie pamiętam co komu;/ postram sie nadrobić! Miłego dzionka, pozdrawiam znad kawki pitej na ogródku:)

Hej, zaglądam i ja!
Kozula całuj mocno Lulę od naszej trójki!! mąż w szoku że ona już 2 latka ma, no w sumie ja też zdziwiona - no jak to, już?? przecież przed chwilą taka malusia była!! dużo dużo zdrówka dla niej, szczęścia i uśmiechów co dnia :* (a Ty do lekarza!!)
Ajentka ale fajnie - z gipsem (chociaż Marcelek i tak pięknie to zniósł, lepiej niż nie jeden dorosły!), z nocnikiem (zazdroszczę!! i chwalę bardzo bardzo :)), z przeprowadzką (mimo tych kartonów teraz;))
Lilou jak tam biedny Stasinek, wszystko dobrze z noskiem? delikatny buziak w czubek noska!
Julka super, że wyniki ok, oby tak dalej i jeszcze lepiej! ale już podnosić łapkę do góry, już już!!
Natuśka jak tam Twoje dzieciaki dziś? zdrówka!! i powodzenia w walce z trawnikiem :D
Krklisz jak ok południa w piątek to ja też się piszę, mam czas do 16 :)
do zoo raczej przybędę :))

dobra chyba wszystko co chciałam ;) wczoraj 5 godz w sklepach z panelami ale chyba już wybraliśmy:
kolberg.jpg

w końcu bo już mi się te nazwy (dąb azjatycki, romański, antyczny, merbau, itp) po nocach śnią :p a w Malta Trading tańsze parę złotych i lepiej pokazane niż w Practicerze :D potem przewieźliśmy parę worów do teściów, wpadłam odebrać książki do znajomej i jeszcze wieczorem byłam u przyjaciółki, jak wróciłam po 23 to na autopilocie się umyłam i padłam jak zabita :D dzisiaj pakujemy dalej, bo trochę zaczyna nam się palić pod nogami - dopiero opróżniony salon i połowa pokoju młodego, jeszcze ten najgorszy, mimo że najmniejszy pokój nam został :D

Skrzat to zapraszam na jakieś popołudnie to sie Basieńka z Kamilem statkiem pobawi...

a ZOO zbiórka o 9.45 przy Maltance i o 10.00 odjazd.... :-D:tak::-D

Jagmar a nam starczy wyjazd 8.30....

Ostatnia edycja:
Ja tylko z życzonkami dla Luli bo pogoda piękna i na podwórku leżakuje :tak:

Życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna!

No i spadam :-D

Kochane bardzo dziękuję za życzenia w imieniu córki mej :-) ma już 2 lata i 12minut!!!
Tygryś dobrze że piszesz o tej Maltacośtam gdzie to ??

ja właśnie od lekarza wróciłam mam ciasne kręgi i zapalenie korzeni rdzeniowych :-( i mam L4 jutro i pojutrze naturalnie chodzi mi po głowie iść z wami do zoo jutro ale chyba nie dam rady z tymi plecami bo nic absolutnie nie mogę nosić :-( chyba że leki zadziałają :-p

reklama
Do góry