reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej :-)
Jagmar dzięki :-) zdecydowanie czuje ze to tez troche moje święto :-)
do żłoba cukierasy zaniesione :-) dzieci szczęśliwe ;-) a Lula w super humorze :-) tylko mnie tak kręgosłup napiep... że zwarjuję idę dziś do ortopedy i niech ratuje !!!

reklama
Kozaczino moc najserdeczniejszych życzeń w dniu święta Luli... samych radości, uśmiechów i wszystkiego naj, naj, naj..... :tak::-D:tak:
An zdrówka......:-)

a w czwartek któraś reflektuje na wyjście do ZOO.... :-D

Hej,
Wczoraj kilka razy próbowałam wkleic posta i mi się nie udawało!
Basia hasa na całego po dworze, ale ma lekki kaszel:( Byłyśmy wczoraj w przychodni osłuchowo ok:) Co do zoo to pewnie rano podejme decyzję, Basia chętnie, ale nie chcę by zaraziła inne dzieci;/
Obiadek na dzisiaj mam gotowy, więc chillout na ogrodzie, chciałabym by Młoda zasnęła to bym podłogi w domu umyła!

Kozaczino wszystkiego naj naj dla Majeczki, niech rośnie zdrowa, szczęśliwa, kreatywna i pomysłowa jak jest! Sto lat, sto lat:)
Ajentka super, że w czwratek pozbywacie się gipsu:) Jak ten czas szybko leci!
JArzębinka, Ajentka super jest ten statek, znając Basię byłaby zachwycona, ale kurcze drogie cholerstwo jest:( I pytanie czy jak jest basen to to by się sprawdziło,z drugiej strony nie zawsze jest tak ciepło na basen;/
An ale motyw ja naprawdę myśłalam że chodzi o buty dla Bartusia;P

Przepraszam, że nie wszystkim odpisuje, ale wczoraj napisalam i juz nie pamiętam co komu;/ postram sie nadrobić! Miłego dzionka, pozdrawiam znad kawki pitej na ogródku:)

Hej, zaglądam i ja!
Kozula całuj mocno Lulę od naszej trójki!! mąż w szoku że ona już 2 latka ma, no w sumie ja też zdziwiona - no jak to, już?? przecież przed chwilą taka malusia była!! dużo dużo zdrówka dla niej, szczęścia i uśmiechów co dnia :* (a Ty do lekarza!!)
Ajentka ale fajnie - z gipsem (chociaż Marcelek i tak pięknie to zniósł, lepiej niż nie jeden dorosły!), z nocnikiem (zazdroszczę!! i chwalę bardzo bardzo :)), z przeprowadzką (mimo tych kartonów teraz;))
Lilou jak tam biedny Stasinek, wszystko dobrze z noskiem? delikatny buziak w czubek noska!
Julka super, że wyniki ok, oby tak dalej i jeszcze lepiej! ale już podnosić łapkę do góry, już już!!
Natuśka jak tam Twoje dzieciaki dziś? zdrówka!! i powodzenia w walce z trawnikiem :D
Krklisz jak ok południa w piątek to ja też się piszę, mam czas do 16 :)
do zoo raczej przybędę :))

dobra chyba wszystko co chciałam ;) wczoraj 5 godz w sklepach z panelami ale chyba już wybraliśmy:
kolberg.jpg

w końcu bo już mi się te nazwy (dąb azjatycki, romański, antyczny, merbau, itp) po nocach śnią :p a w Malta Trading tańsze parę złotych i lepiej pokazane niż w Practicerze :D potem przewieźliśmy parę worów do teściów, wpadłam odebrać książki do znajomej i jeszcze wieczorem byłam u przyjaciółki, jak wróciłam po 23 to na autopilocie się umyłam i padłam jak zabita :D dzisiaj pakujemy dalej, bo trochę zaczyna nam się palić pod nogami - dopiero opróżniony salon i połowa pokoju młodego, jeszcze ten najgorszy, mimo że najmniejszy pokój nam został :D

Skrzat to zapraszam na jakieś popołudnie to sie Basieńka z Kamilem statkiem pobawi...

a ZOO zbiórka o 9.45 przy Maltance i o 10.00 odjazd.... :-D:tak::-D

Jagmar a nam starczy wyjazd 8.30....

Ostatnia edycja:
Ja tylko z życzonkami dla Luli bo pogoda piękna i na podwórku leżakuje :tak:

Życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna!

No i spadam :-D

Kochane bardzo dziękuję za życzenia w imieniu córki mej :-) ma już 2 lata i 12minut!!!
Tygryś dobrze że piszesz o tej Maltacośtam gdzie to ??

ja właśnie od lekarza wróciłam mam ciasne kręgi i zapalenie korzeni rdzeniowych :-( i mam L4 jutro i pojutrze naturalnie chodzi mi po głowie iść z wami do zoo jutro ale chyba nie dam rady z tymi plecami bo nic absolutnie nie mogę nosić :-( chyba że leki zadziałają :-p

reklama
Do góry