reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam :)

Skrzat dzieki za miły dzień :) z tym zegarkiem to sie z B umów :tak: bo ja to sie do tesciów nie pcham :-D

Lilou o rety co za warunki :eek: grunt ze chociaz troche zadowolona jestes :tak: ja sie juz dogadałam z moją głową :-p włsnie mnie dzisiaj Skrzat osiweciła ze we wtorek wyglądałam jakby mnie piorun strzelił :-D

An, tygrynka ja z /jupi odpadam, z wiadomych względów :-pDZIAŁKAAAAA :-D

piekna pogoda dzisiaj, choc chwilami zimno było :-p Kasia nie chciała sie skusic na kopanie gnojownika :-D dzieciaki wybawione, spia od ponad godziny :tak: Emila zachwycona bo dzidzi była :-p juz sie doczekac nie moge az bede kursowac codzinnie, przyczepka czeka a my nie korzystamy :dry: uciekam wieszac pranie, prasowac kuszule itd bede zaglądac :-p

reklama
Na-tuska ja też dziękuję za miły dzień, czekam na koszyk w rowerze i będę cię nawiedzać:) bo tramwajami/autobusami masakra latem:( B ładnie pracował przy gnojowniku, pomoc mu nie była potrzebna:-D i wcale nie powiedziałam, że cię piorun strzelił:D ale dzisiaj już było super, aż mi ochota na loki przyszła;):-D A Basia dopiero zasypia, ta to ma krzepę:p
Jagmar fajnie, że Wam się spacerek udał, rumieńce to możemy otworzyc klub purpurowych policzków:D My z Basią również:p Jutro wbijam do babci na bank:):p
Lilou ja nie wiem, że ludzie na takie rzeczy sobie pozwalają, też zawsze na to patrzę:) Ale najważniejsze że jestes zadowolona:) U mojego na szczęście czysto, ale ja mam jeszcze fryzjera cztery domy dalej:p Chyba kiedyś się skuszę, bo to by było super tak blisko, ale żal by mi było Sebastiana zostawić:(
An ja nie wiem jak z majowym, jak pogoda to szkoda dnia na zamkniety plac, no i tez nie wiem jak rozplanujemy tak do konca te wolne dni? Oby zębiska Bartusia nie męczyły!
Z tymi zegarkami to cięzko bo byłam na stronie casio to baby-g okolo 400 zł;/, komunijnego bialego nie chce, swiss ma z bajkami disneya i jeden rozowy i fioletowy, ale so so;/ Katalog wszystkich oferowanych zegarków - Sklep internetowy SWISS

An i tu Cię zaskoczę bo bardzo chętnie bo mój mąż pracuje 2 maja :D pewnie będę chciała jakoś z kinem to połączyć ale i tak będę cały dzień :) umówimy się!
Jagmar kiełbasiana o fuuuj to juz chyba wole swojego ziemniaka ;)
Natuśka oj tam, źle nie wyglądałaś, trochę jak: :p
502390-tina-turner-617-409.jpg

melduje sie.
z corka na kolankach. dzisiaj celebrujemy wspolnie wieczor.
zjadlysmy salatke z jajkiem (pychotaaa) i ogladamy "HOrton słyszy Ktosia".
z racji tego ze Jula popoludniowa drzemke walnela sobie od 17 do 19.30 to siedzimy sobie teraz razem.
B nam chrapie tylko i przeszkadza.! :)

Natuśka mi sie podobasz w tych loczkach :) a na slub jakies upiecie z tego chcesz czy tak puszczone poprostu?
Lilou a co zrobilas z klaczkami? jakisz szalony kolor?
ja tez szukam gruponu na jakies dobre ciecie i wogole cos bym chciala ale nie wiem co... jakies propozycje
a farbe ide w pon moze mi laska wymysli jakies ciecie

Lilou pokaz fote nowej fryzurki

Ja tez chetnie 2 maja bo B w pracy

Dzisiaj w trasie byłam i juz bylo czuc w aucie cieplote... nielubie jezdzic jak mi grzeje w rece ;) musze klime nabic.

A tą pompę paliwa juz mam, mam nadzieje ze B w sobote zamontuje bo do miasta tym wielkoludem jezdzic nie bardzo.

karola dzieki :) raczej upnę sobie zabkami, tak zeby mi nie przeszkadzały w bieganiu za dzieciakami, tanczeniu i co tam jeszcze :-p najwiekszy plus ten fryzury ze w 5 sekund mozna zmienic swoj wygląd :tak: nawet jak cos tam "wystaje" to ma to rece i nogi ... :tak: to kolejny babski wieczorek dzisiaj masz? na chrapanie dobre jest - zatkanie nosa na chwile ( nie swojego oczywicie):-D

Karola tylko odetkaj mu ten nos po chwili!! :p
moje dziecie dalo dzisiaj popis grzecznosci, ja nie wiem czy on cos ode mnie chcial czy co, ze taki grzeczny?? :D wszystko "tak mama" :D grzecznie przerwal zabawe i poszedl sie myc i punkt 20 spal :D a my wcinamy salatke grecka i ogladamy sherlocka holmes`a 2 :))

reklama
dzień dobry!

Ja od 6 na nogach:baffled:Staś już zmęczony, ale muszę go przetrzymać do co najmniej 10 , a potem zabrać się za prasowanie.
w przyszłym tyg P ma wolne z okazji tacierzyńskiego, ale tylko 4 dni:-(pogoda ma być średnia, a planowaliśmy jechać do Prusimia.

natuska najważniejsze umieć okiełznać włosy, ja pamiętam że trochę mi to zajęło, a potem używałam dużo wody i żelu(pamiętacie takie kolorowe w przezroczystych pudełkach hahah tony zużywałam:-D)kurcze że też nie mam żadnych zdjęć z tamtego okresu:/

karola żadnego szaleństwa na włosach, bardzo naturalny mam , pewnie nawet nie zauważycie zmiany.tylko może jak się wypłuczą to będą jaśniejsze.
i o której poszła Jula spać?

skrzat co do zegarka to moze swatch? mają fajne młodzieżowe kolorki, i cena też rozsądna:tak:nie kupuj białego bo pójdzie w odstawkę:sorry2:

no n
ic zbieram się do segrgowania zdjęć do wywołania , bo w rossmanie promocja do pon. pewnie nie zdążę:/

Do góry