reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam :)

Skrzat dzieki za miły dzień :) z tym zegarkiem to sie z B umów :tak: bo ja to sie do tesciów nie pcham :-D

Lilou o rety co za warunki :eek: grunt ze chociaz troche zadowolona jestes :tak: ja sie juz dogadałam z moją głową :-p włsnie mnie dzisiaj Skrzat osiweciła ze we wtorek wyglądałam jakby mnie piorun strzelił :-D

An, tygrynka ja z /jupi odpadam, z wiadomych względów :-pDZIAŁKAAAAA :-D

piekna pogoda dzisiaj, choc chwilami zimno było :-p Kasia nie chciała sie skusic na kopanie gnojownika :-D dzieciaki wybawione, spia od ponad godziny :tak: Emila zachwycona bo dzidzi była :-p juz sie doczekac nie moge az bede kursowac codzinnie, przyczepka czeka a my nie korzystamy :dry: uciekam wieszac pranie, prasowac kuszule itd bede zaglądac :-p

reklama
Na-tuska ja też dziękuję za miły dzień, czekam na koszyk w rowerze i będę cię nawiedzać:) bo tramwajami/autobusami masakra latem:( B ładnie pracował przy gnojowniku, pomoc mu nie była potrzebna:-D i wcale nie powiedziałam, że cię piorun strzelił:D ale dzisiaj już było super, aż mi ochota na loki przyszła;):-D A Basia dopiero zasypia, ta to ma krzepę:p
Jagmar fajnie, że Wam się spacerek udał, rumieńce to możemy otworzyc klub purpurowych policzków:D My z Basią również:p Jutro wbijam do babci na bank:):p
Lilou ja nie wiem, że ludzie na takie rzeczy sobie pozwalają, też zawsze na to patrzę:) Ale najważniejsze że jestes zadowolona:) U mojego na szczęście czysto, ale ja mam jeszcze fryzjera cztery domy dalej:p Chyba kiedyś się skuszę, bo to by było super tak blisko, ale żal by mi było Sebastiana zostawić:(
An ja nie wiem jak z majowym, jak pogoda to szkoda dnia na zamkniety plac, no i tez nie wiem jak rozplanujemy tak do konca te wolne dni? Oby zębiska Bartusia nie męczyły!
Z tymi zegarkami to cięzko bo byłam na stronie casio to baby-g okolo 400 zł;/, komunijnego bialego nie chce, swiss ma z bajkami disneya i jeden rozowy i fioletowy, ale so so;/ Katalog wszystkich oferowanych zegarków - Sklep internetowy SWISS

An i tu Cię zaskoczę bo bardzo chętnie bo mój mąż pracuje 2 maja :D pewnie będę chciała jakoś z kinem to połączyć ale i tak będę cały dzień :) umówimy się!
Jagmar kiełbasiana o fuuuj to juz chyba wole swojego ziemniaka ;)
Natuśka oj tam, źle nie wyglądałaś, trochę jak: :p
502390-tina-turner-617-409.jpg

melduje sie.
z corka na kolankach. dzisiaj celebrujemy wspolnie wieczor.
zjadlysmy salatke z jajkiem (pychotaaa) i ogladamy "HOrton słyszy Ktosia".
z racji tego ze Jula popoludniowa drzemke walnela sobie od 17 do 19.30 to siedzimy sobie teraz razem.
B nam chrapie tylko i przeszkadza.! :)

Natuśka mi sie podobasz w tych loczkach :) a na slub jakies upiecie z tego chcesz czy tak puszczone poprostu?
Lilou a co zrobilas z klaczkami? jakisz szalony kolor?
ja tez szukam gruponu na jakies dobre ciecie i wogole cos bym chciala ale nie wiem co... jakies propozycje
a farbe ide w pon moze mi laska wymysli jakies ciecie

Lilou pokaz fote nowej fryzurki

Ja tez chetnie 2 maja bo B w pracy

Dzisiaj w trasie byłam i juz bylo czuc w aucie cieplote... nielubie jezdzic jak mi grzeje w rece ;) musze klime nabic.

A tą pompę paliwa juz mam, mam nadzieje ze B w sobote zamontuje bo do miasta tym wielkoludem jezdzic nie bardzo.

karola dzieki :) raczej upnę sobie zabkami, tak zeby mi nie przeszkadzały w bieganiu za dzieciakami, tanczeniu i co tam jeszcze :-p najwiekszy plus ten fryzury ze w 5 sekund mozna zmienic swoj wygląd :tak: nawet jak cos tam "wystaje" to ma to rece i nogi ... :tak: to kolejny babski wieczorek dzisiaj masz? na chrapanie dobre jest - zatkanie nosa na chwile ( nie swojego oczywicie):-D

Karola tylko odetkaj mu ten nos po chwili!! :p
moje dziecie dalo dzisiaj popis grzecznosci, ja nie wiem czy on cos ode mnie chcial czy co, ze taki grzeczny?? :D wszystko "tak mama" :D grzecznie przerwal zabawe i poszedl sie myc i punkt 20 spal :D a my wcinamy salatke grecka i ogladamy sherlocka holmes`a 2 :))

reklama
dzień dobry!

Ja od 6 na nogach:baffled:Staś już zmęczony, ale muszę go przetrzymać do co najmniej 10 , a potem zabrać się za prasowanie.
w przyszłym tyg P ma wolne z okazji tacierzyńskiego, ale tylko 4 dni:-(pogoda ma być średnia, a planowaliśmy jechać do Prusimia.

natuska najważniejsze umieć okiełznać włosy, ja pamiętam że trochę mi to zajęło, a potem używałam dużo wody i żelu(pamiętacie takie kolorowe w przezroczystych pudełkach hahah tony zużywałam:-D)kurcze że też nie mam żadnych zdjęć z tamtego okresu:/

karola żadnego szaleństwa na włosach, bardzo naturalny mam , pewnie nawet nie zauważycie zmiany.tylko może jak się wypłuczą to będą jaśniejsze.
i o której poszła Jula spać?

skrzat co do zegarka to moze swatch? mają fajne młodzieżowe kolorki, i cena też rozsądna:tak:nie kupuj białego bo pójdzie w odstawkę:sorry2:

no n
ic zbieram się do segrgowania zdjęć do wywołania , bo w rossmanie promocja do pon. pewnie nie zdążę:/

Do góry