reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

lilou traktor sie podobal a co...ciagle wola na niego kombajn :) a Stasiu z kolei jak urosl no szoooooooook...:)

ja jak wrocilam przed 23 to F sie krecil. Jednak zawczesnie poszedł spac i musial dostac mleko...zapeszyłam. Poczekałam do 24...poszlam spac i o 1.30 Nikodem płakal. Godzine z nim walczylam. Wkrecil sobie ze sie czegos boi...nad ranem to samo...Najgorsze ze nie idzie go uspokoic. Od 5 był a nogach bo juz potem nie usnal...i potem zaliczyl 3h drzemke o 15 dopiero. Usnal w ogrodzie zimowym na podłodze!! boje sie tej nocki....

Julka los Cie nie oszczedza ...oby wszystko sie dobrze skonczylo i obyscie sie wszyscy cieszyli dobrym zdrowiem!

Jarzebinka gratulacje przedszkola :)

ale mam lenia. sterta prania lezy do rozlozenia. Chlopaki padly na szczescie bez problemu...a ja zamiast odsypiac to fb....lol

reklama
lilou proszę oto przepis z tym, Pleśniak że zamiast dżemora dałam mieszankę owocową z lidla. Ciężko powiedzieć co wyjdzie ze spacerku bo pogoda ma być średnia w razie czego posiedzimy sobie u mnie w domku a umówiłyśmy się na 11h.

Cześć babulce!

Czytam jednym okiem, odezwę się i lecę w kimono bo paaaadam na twarz. Zasnęłam po 3, obudziłam się po 6, nie mogłam usnąć a po 7 trzeba było wstać do pracy. Trzeba było widzieć moje piękne cienie pod oczami fiu,fiu,fiu, kamuflaż tego czegoś zajął mi sporo czasu a i tak mój wyraz twarzy pozostawiał wiele do życzenia:eek:.W chacie syf na maksa, jak wróciłam z pracy tak ległam na kanapie a M tylko się z Marcelkiem patrzyli na mnie z uśmieszkiem że sobie mamuśka poszalała;-) Wypiłam dwa red bulle i d.... blada nic nie podziałało.
Tygrynka Zdrówka! A co z majonezem????:-)
Julka życzę żeby w końcu zajrzało do Was słoneczko. Dużo,dużo zdrowia dla Was!
Karola No już przez chwilę się zastanawiałam czy Cię na hol nie będę brała jak stanęłaś na poboczu, jakoś byśmy się doturlały na naszą wioskę zaliczając po drodze maltę:-D
Jarzebinka To liczymy że wszystkie będziemy mogły powspominać z Natuska i Lilou na Twojej działeczce:-D

Dobra laski lecę, położyć się o w miarę przyzwoitej porze.;-)

Karola z dwojga zlego lepiej ze pod domem.

Ishi Czasem takie dmowe promocje sie zdarzaja ;).

an82 Tak to jest ze czasem trzeba wcisnac reset, w koncu jestes tylko czlowiekiem ;).

tygrynka zdrowiej ;)))))))))))

na-tuska Ja nie pamietam kiedy ostatnio kladlam sie spac o 4 ale musialo to byc po dobrej imprezie ;).
To teraz wiem ze z dzialki masz blisko do mnie ;) , kawa cie nie ominie moja droga.
Tak tak ale to trzeba lubic robic bo inaczej tak nie bedzie ci wychodzilo ;).

jarzebinka tak to jest ale na pewno warto wlozyc ta prace zeby potem odpoczywac ;), takie juz ogarniete
pewnie duzo drozsze sa co?
Tak czy siak dobrze ze sie udalo ;).

JULKA Ja akurat sie zorientowalam ze mialas planowany pobyt w szpitlu, ale chemia nie przyszla mi do glowy,
tymbardziej zycze duuuuuuuuuuuuuuuuzo sil w walce i trzymam za ciebie kciuki.
Jak bedziesz chciala sie wyzalic pisz koniecznie.

ajentaka Widzisz malo cwiczysz potem nawet red bulle daja odloty ;).

Jakos ciacho od rana nie podzialaly dobrze byl zwrot ;(, jeszcze chwila w lozeczku i musze wstac sie ogarnac,
wczoraj mielismy gosci a moje dziecko normalnie nie przyzwyczajone do zeywych zabawek w jej wieku normalnie
molestowala kolege ;), chyba towarzystwo dobrze jej zrobi ;).
Wczoraj Oli poczynila straty bawiac sie moja lampka nocna, nauczyla sie obslugiwac pstryczek bawi sie ladnie to
niech sie bawi w koncu bylam obok a ona bach za kabel lampka sie przewrocila i pekla pomimio ze to grube szklo
bylo ;( szczescie ze sie jakos mocno nie rozprysla.
Kurcze nie mam weny dzis na obiad.

Lilou, Natuśka to jak już się tam urządzimy to zaproszę na "wspomnienia z dzieciństwa".... :tak::-D:tak:
:-)
na-tuska Ja nie pamietam kiedy ostatnio kladlam sie spac o 4 ale musialo to byc po dobrej imprezie ;).
To teraz wiem ze z dzialki masz blisko do mnie ;) , kawa cie nie ominie moja droga.
Tak tak ale to trzeba lubic robic bo inaczej tak nie bedzie ci wychodzilo ;).
moj dziedek tam miał działkę kiedys , ale sprzedał czego bardzo załuję :sorry2: ja mam na wildzie/dębcu wiec troche druga strona miasta :p

matko spałam 11 godzin :szok: B po nocce siedział z dzieciakami a ja dosypisąłm :p potem miałam nalot 2 małych szczurków wiec trezba było wstac ;/ zaraz lece na małe zakupy a potem na dzialke jedziemy :-)

miłego dnia mamuski :) i miłego spotkania :)

dzień dobry!

Ja na szybko, bo zaraz uciekam do fryzjera:))) wczoraj padłam o 23, i chyba w dwie sekundy usnęłam, Staś dziś obudził się dopiero o 5 na mleczko, także trochę pospałam.

krklisz uu szkoda lamki:sorry2:no dzieciaki coraz bardziej rezolutne, trzeba uważać.Staś zbił mi już solniczkę, (zastawiam szufladę z przyprawami, ale cwaniak nauczył się ją otwierać:eek:), podarł albumy ze zdjęciami Oli:/ a szykujecie jakiś roczek Oliwki?

ajentka hihi u mnie podobnie z cieniami pod oczami:-D

jagmar dzięki za przepis, miłego spacerku!jednak słoneczko, to sobie pospacerujecie:tak:

Hello:)
Julka zdrówka dla Ciebie kochana, dużo siły i optymizmu bo to przy walce z chorobą najważniejsze, no i oby wyniki się poprawiły!
Karola dobrze, że Ty pod dom dojechałaś, bo po nocy pchać samochód niefajnie:/
Ajentka chyba wczoraj wszystkie jak zombi:p
Lilou miłej wizyty u fryzjera!
Marcia i jak nocka?
Jagmar, Krkisz miłego spotkania i spacerku!

Ja dzisiaj pospałam do 8:30, Zet wrócił to Basię rano przechwycił, a spać poszłam o 23 i co jeszcze bym sobie pospała:p Basia mi przed chwilą wylała całą kawę na kanpę, na szczęscie na pled...ech:(
Uciekam się ogarniać a potem pojedziemy odwiedzić Na-tuskę na działeczce, mam nadzieję, że się nie rozpada, bo w ddtvn mówią że ma padać w Poznaniu;/

edit. Dziewczyny nie wiecie gdzie można kupic fajny zegarek dziecięcy na komunię. Nie ma być jakiś w bajki, tylko taki w miarę modny, myślę że tak do 200 zł. Szukam ale albo są z bajkami disneya, albo typowo komunijne masakra wybór jest:(

Ostatnia edycja:
Kurcze za bardzo Was dzisiaj niedoczytam bo oczy mnie strasznie bolą :-( M musi mi świetlika kupić :-D
Dziękuje za dobre słowo :tak:
skrzat niestety w sprawie zegarka niepomoge :no:
na-tuska no to sie wyspałaś :tak:

lilou miłej wizyty u fryzjera :tak:
krklisz największy strach miałam przed operacją teraz już jest ok:tak:
ajentka wyspałas się?
Marciaa pranie nie zając nie ucieknie:-D

Reszte niepamiętam :dry:

hej dziewczyny,
ale się wyspałam :D czytałam do 2 w łóżku, ale Seba spał 22-10 więc pięknie :D i czujemy się o wiele lepiej, jeszcze tylko delikatny kaszel i katar nam doskwiera ale to już nie to co dwa dni temu :D
Julka o matko, znowu los Was doświadcza :/ ale sobie poradzisz, bo silna kobieta z Ciebie! a co dokładnie Ci jest, że chemia?? życzę poprawy wyników i wyleczenia!!
Karola dobrze że dojechałaś do domu :D
Lilou miłej wizyty, pokaż potem efekt :)
Ajentka oczywiście że mam majonez, nie miałam siły tachać się ze słoikami bo mam też dla Ishi i Lilou, zapraszam po odbiór :D
Jagmar i Krklisz miłego spacerku, pogodę będziecie miały jak widzę :))
Skrzat i Natuśka miłego spotkania na działeczce, zazdroszczę :))
Skrzat nie wiem co z zegarkiem, ale dzięki za super pomysł!! bo szukam jakiejś pamiątki dla chrześniaka, oczywiście chce kasę, ale ja też chcę coś pamiątkowego i nie wiem za bardzo co.. a zegarek myślę że fajnie dostać na komunię :)

reklama
Do góry