reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej kochane :-)
ja też jakaś nie wyspana jestem dopijam kawę poprawię ja colą :-)
Skrzat miłego dnia na działce u Natuski niech pogoda dopisze jest bardzo przyjemnie :-) i dzieciaki się wyszaleją :-)
Lilou przyjemności u fryzjera oby wizyta była bardziej udana od mojej :-)
Karola to miałaś przygody w drodzę powrotnej dobrze że dojechałaś :-) a w ogóle to miałaś ładną spódniczke u Kasi :-)
Tygryś jak czujesz?? czy popijasz leczniczą herbatkę z ziemniakiem??
Julka takie nie wesołe wieści trzymam kciuki za dobre wyniki i życze siły, i jeszcze raz siły :tak:

Piszę tego posta od dwóch godzin więc wracam do pracy

reklama
lepiej, lepiej, ale weź mi nie przypominaj o tej herbacie bleee :p (dla niewtajemniczonych, żeby też nie myśleli że to jakiś ludowy sposób na chorobę - popijałam sobie zieloną herbatkę (mało co czułam przy zawalonych zatokach) i na samym końcu zauważyłam że mam coś na dnie.. dzieć mi ziemniaka ze swojego obiadu oddał :D)

edit: dziewczynki zajrzyjcie tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/pozna...u-inteligencji-katolickiej-58293/#post8477082

Ostatnia edycja:
Ja już po, jestem zadowolona ale bez szału, raczej więcej tam nie pójdę, szczególnie że cena bez grouponu to 280 zł:szok:powiem Wam że fajne osiedle (Rubież) , ma taki potencjał, wiele mam, kobietek , a ten salon średni raczej, tak by go można fajnie zrobić, a wiadomo jak ładnie, przytulnie to się chce przychodzić, a tam widzę podłoga brudna (taka od kurzu i włosów , na rogach przy ścianie), umywalka niezbyt czysta. no nie wiem dla mnie takie rzeczy są ważne. i jeszcze (wywnioskowałam z rozmowy) przyszła fryzjerka z synkiem na oko 3 lata, który robił taki sajgon,(np wrzucił do mojej kawy kawałek swojej bułki) , darł się (nie dziwne jak mama mu wpruła w tyłek:( spokoju bynajmniej tam nie było...
No ale kolor ok, tylko grzywka trochę nie taka jak Chciałam (kozaczino może wlecę do Ciebie na podcięcie:-D)
Cieszę się że nie kupiłam dwóch grouponów:tak:

Tygrynka dobrze że lepiej, to kiedy mogę wlecieć po mayo?

Skrzat no zapowiadali deszcz ale jak się patrzy za okno to się wierzyć nie chce:eek:przyjemnego działkowania.

lecę ogarniać domek, daję obiad Stasiowi i chyba na spacer po Oli się przejdziemy:tak:

Lilou a kiedy Ci pasuje? w ogóle po weekendzie planuję wypad do Jupi, co prawda pogoda coraz ładniejsza, ale my jeszcze na jakieś dwa tygodnie wstrzymamy się z piaskownicą, już dwa razy się to chorobą skończyło :/ ziemia jednak jeszcze zimna.. chyba że w Poznaniu cieplej było przez ten miesiąc?..

lolou najważniejsze ze jesteś zadowolona jak pisałaś :tak:
Tygrynka no ja się tez boje przeziębienia a dzieciaki dzisiaj okupują piaskownice bo mamy taka na stałe z drewna na podwórku więc jak ich wypuściłam to sie bawią

O 15-stej przyjeżdza nauczycielka Damianka a Nati pewnie pobędzie jeszcze na podwórku. Ide tez zrobić pare rundek wokół domku:-D

Emili ja zapomniałam Ci odpisać że teraz modne, i fajne to SQ ( w starym Browarze), tamtejsza Słodownia, Bluberry Na św Marcinie (w Alfie) :tak:Stary podobno troche pasee, dużo pubów ale imprezy średnio!

Ale dobrej zabawy gdziekolwiek wylądujesz! Liczy się dobre towarzystwo:)

tygrynka a co robicie 2 maja może wtedy jupi tylko wiem że pewnie wiekszość ma dużo planów ze swoją połową ale mi np by pasowało wtedy

Skrzat no zależy ile chcesz wydać ale pewnie lepiej bedzie w Centrach Handlowych ale nazw nie znam. Skrzat poprosze przeis na tarte jedna i druga bo mi ślinka leci pyszna.

Wykąpałam sie,Bartkowi chyba zeby ida bo masakrycznie marudzi rano to nie do zniesienia a spał dzisiaj 1h zasnął godzine temu. kurcze braki mam w pampersach a promocji nie ma żadnej musiałam w tesco kupić za chyba 56zł 104 szt nie wiem czy to tanio ale musiałam kupić.

reklama
Hej
Krklisz dziękuję za spacerek. Do 16:30 krążyłam z Zosią po osiedlu i małe zakupy w warzywniaku zrobiłam. Obie miałyśmy rumieńce a ja zasypiam na siedząco. Dobrze, że pogoda dopisała.

Dziewczynki śpią więc wypiję sobie piwko bezalkoholowe i idę nyny.

Skrzat widzę, że jesteś tradycjonalistka zegarek na komunę ;p. W centrach handlowych są sklepy z zegarkami może tam się znajdą jakieś w rozsądnych cenach albo allegro bo w końcu jak ma to być pamiątkowy to może nie musi być aż tak dziecięcy.

Tygrynko ja też miałam kiedyś przypadek herbaciany. Na wakacjach zrobiłam sobie z koleżanka herbatę i wyszła jakaś wstrętna i miała kiełbasiany posmak. Okazało się, że jak się woda gotowała w rondelku to mój szanowny małżonek skorzystał z okazji i ugotował w niej kiełbasę a wodę zostawił tak jak stała w tym rondelku fujujuj no a my niczego nieświadome zrobiłyśmy sobie na niej herbatkę.

Co do jupi parku to ja chętnie po weekendzie się wybiorę a jak będzie ładna pogoda to można to połączyć ze spacerem po Malcie

Lilou ja nigdy nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie maja jakiś interes nie potrafią o niego dbać jak należy. Też zawsze zwracam uwagę na takie rzeczy jak estetyka lokalu. Dobrze, że jesteś zadowolona z cięcia :).

Do góry