reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

natuska, my mamy kawałek bo gdzieś w okolicach Złotnik....:tak:

Julka mam do Ciebie prośbę, bo ja nic z Twoich postów nie rozumiem, najpierw napisałaś, że znikasz na kilka dni potem piszesz, że jednak jestes bo ... jakbys mogła pisać bardziej szczegółowo i jaśniej bo tak naprawde nie wiem, czy dobrze, ze wróciłaś, czy źle, gdzie byłaś, po co i dlaczego nie wiem jak mam sie do tego odnieść,.....i życze poprawy wyników.....:tak:

reklama
dobry
fajnie kobiety było Was zobaczyc tylko szkoda ze tak krotko...

zaraz zasiadam do obiadu...zrobilam tarte z warzywami tak mnie wczoraj smakowala....zapaszki nieziemskie:D

no i lilou miala okazje poznac Franciszka przez przypadek:D

jarzebinka faktycznie i przepraszam a więc jaśniej to tak że jestem w trakcie chemioterapii której nieotrzymałam z powodu złych wyników dlatego niezostałam w szpitalu :-(

Julka, to tym bardziej poprawy wyników, aby leczenie ruszyło dalej.....:tak:

a ja już wiem, nieoficjalnie, ale z pewnego źródła, że mam przedszkole od września dla Kamila, ale załapałam sie dopiero na przedszkole 3 wyboru ......:tak::-D:tak:chciałam pod domem, a mam przy pracy tak czy siak super :tak:

Ishi dobrze masz, dbaja o Ciebie bo jak ja wracam do domu to wygląda tam jakby tajfun przeszedł

karola jakie szczęście, że nie utknęłaś gdzieś na trasie z autem.

Tygrynko zdrowiej szybko i leż grzecznie pod pierzynką :tak:

krklisz mam nadzieję, że pogoda będzie ładniejsza niż dzisiaj bo jak poszłam na spacer to po godzinie miałam dosyć tak zmarzłam.

Czy któraś pisze się jeszcze na jutro na spacerek?

Julka teraz przynajmniej wiemy o co chodzi bo do tej pory mogłam się tylko domyślać ale nie miałam pewności czy moje domysły są trafne. Życzę powrotu do zdrowia, wytrwałości i poprawy wyników.

Dzień dobry!

U mnie też noc zarwana:-) dziś pobudka o 6:eek:, potem rehabilitacja , zakupy (Marcia super Franek, a Niko jaki duży:szok:- zadowolony z traktorka???) i kino z Ishi:tak: jak wracałam dopadła mnie niemoc, taka że po powrocie musiałam się położyć, bo nie byłam wstanie nic zrobić:crazy:teraz się zebrałam , ogarnęłam, obiad szybko robię, a wieczorem chyba szybciej się położę.

Julka bardzo bardzo mi przykro że los Cię tak nie oszczędza:-:)-( mam nadzieje że będzie dobrze! silna z Ciebie kobieta!!!!

Tygryś zdrówka! a jak Twoi mężczyźni?

jamar pochwalisz się przepisem na ciasto? o której i gdzie ten spacerek?

jarzębinko fajnie z przedszkolem! najważniejsze że ma miejsce , potem w trakcie roku może zmienicie, jak by była taka potrzeba:tak:

natuska jak mężowi się fryzura podoba?

skrzat:-)

karolauu niewesoło z tym autem, ale jak piszą dziewczyny lepiej pod domem niż na drugim końcu miasta. teraz pisz z nami często, bo wiesz jak wiemy ze regularnie podczytujesz to Ci nie damy spokoju:-D

natuska, my mamy kawałek bo gdzieś w okolicach Złotnik....:tak:
moj dzidek miał kiedys działkę w złotnikach, spedziałm tan dzieciństwo :tak:piękne rejony, blisko do strzeszynka, miło wspominam :tak:
a ja już wiem, nieoficjalnie, ale z pewnego źródła, że mam przedszkole od września dla Kamila, ale załapałam sie dopiero na przedszkole 3 wyboru ......:tak::-D:tak:chciałam pod domem, a mam przy pracy tak czy siak super :tak:
GRATULACJE,:tak:
jestem w trakcie chemioterapii której nieotrzymałam z powodu złych wyników dlatego niezostałam w szpitalu :-(
zdrówka, zdrówka, zdrówka ale Wam sie zwaliło tego wszytskiego na głowę :no:

natuska jak mężowi się fryzura podoba?
twierdzi ze ładnie, on lubi loki :-p dzisiaj kombinowałam i ogarnęłam troche tego pudla :-D od razu inaczej :p

my juz w domku młodzież spi (zaspypia) a ja chyba orła fiknę :p bylismy 2 godziny na placu zabaw, tak sie wybawiłysmy z moja mamą ze zakwasy mamy :-D dzieciaki oczywiscie tez zadowolone, ale nasza satysfakcja ze przy dzieciakach, człowiek sie cofa o kupe lat w tył - bezcenne :) mama zrobiła poprawki garniaka i emilki sukienki, zaczynam jej zazdroscic tego ze sie tyle nauczała - SAMA:sorry: wszytsko zrobi, na drutach,szydełku, maszynie, nawet mi dzisiaj pokazywała jak sie w rajstopach oczka podciąga :-D chyba czas sie wziąśc za siebie i nauczyc sie czegos wiecej niz obsługi igły z nitką :-p choc i z tym czasami kulawo :-D

miłego wieczorku:)

Natuska moja babcia miała działkę w złotnikach, spędzałam tam mnóstwo czasu aż do 17 urodzin:tak:potem ciotka ją sprzedała (dostała w spadku), a mi marzy się żeby kiedyś ją odzyskać:tak:

reklama
Do góry