reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Na wstepie Najlepsze życzonka dla Filipka!!!!!!!!!!!!
Pisałam na początku że pod koniec ubiegłego roku dzieciaki mi chorowały a potem ja się pochorowałam i choruje nadal:-(
A u Ciebie imprezka - matko jak te dzieci Nam rosną a my się starzejemy
Tygrynka przede wszystkim zdrówka dla Was!!!!!
Dzisiaj juz lepiej u Nas nic ciekawego, dzieciaki katarki mająJulka nie smutaj, głowa do góry, to na pewno pogoda. Co u Was?
Julka dlcaezgo nie mozesz sie spotkac?
Pisałam na początku że pod koniec ubiegłego roku dzieciaki mi chorowały a potem ja się pochorowałam i choruje nadal:-(
A u Ciebie imprezka - matko jak te dzieci Nam rosną a my się starzejemy
Tygrynka przede wszystkim zdrówka dla Was!!!!!
Ostatnia edycja:
Natuśka czekamy na fotki solenizanta! najlepiej w nowym gajerku
miałam pisać - MajkaK gratuluję powrotu do pracy i zorganizowania
Julka niefajnie, a na co chorujesz? zdrówka dla Ciebie i chłopaków!!
chyba powoli wracam na tory forum a dom trzeba ogarnąć.. niby mąż sprzatał ale większość chyba wie jak wygląda męskie sprzatanie - tam nie dojedzie, tam wydaje mu się ze czysto, o tym to nawet nie pomyslal ze tez sie czysci, itp itd
miałam pisać - MajkaK gratuluję powrotu do pracy i zorganizowania
Julka niefajnie, a na co chorujesz? zdrówka dla Ciebie i chłopaków!!
chyba powoli wracam na tory forum a dom trzeba ogarnąć.. niby mąż sprzatał ale większość chyba wie jak wygląda męskie sprzatanie - tam nie dojedzie, tam wydaje mu się ze czysto, o tym to nawet nie pomyslal ze tez sie czysci, itp itd
*J*U*L*K*A*
Tygrynka to może do mnie wpadniesz posprzątać?
emili78
mama czerwcowa 2009
Hej Poznanianki....tu Poznanianka która wyjechała na 3mies do Irlandii a leci już 7rok,ale cóż tak miało być widocznie :-) Ja piszę do was z pytaniem gdzie są fajne imprezki na sobotni wieczór? w czerwcu będę w PL na 3tyg i chcieli byśmy gdzieś wyjść, ale nie mam pojęcia gdzie żeby potańczyć i pogadać macie jakieś propozycję będę wdzięczna..Pozdrawiam
*J*U*L*K*A*
emili78 niestety niepomoge ja nieimprezowa
natuśka 100 lat dla Filipka
Hej
No więc dopiero mam czas na neta. Placek mi się dopiero dopieka ;p. Marysia pluska się w wannie. Uśpię ja i mykam na narty.
emili ja też nie pomogę bo wypadłam z rytmu klubowego jakieś 3 lata temu
Hej
No więc dopiero mam czas na neta. Placek mi się dopiero dopieka ;p. Marysia pluska się w wannie. Uśpię ja i mykam na narty.
emili ja też nie pomogę bo wypadłam z rytmu klubowego jakieś 3 lata temu
*J*U*L*K*A*
Wpadłam powiedzieć ze znowu znikam na kilka dni
W razie co to udanego weekendu życze wszystkim a chorowitkom zdrówka
do sklikania
W razie co to udanego weekendu życze wszystkim a chorowitkom zdrówka
do sklikania
Na-tuśka spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia dla Filipka
Tygrynka dzięki za piwko Ja cierpliwie będę czekać na więcej
Julka zdrówka dla Was!
Emii mi się wydaje że czerwiec to już średni okres klubowy, raczej juz ogródki a w tym roku ponad połowa miesiąca to Euro, więc życie toczyć się będzie w strefie kibica
Genralnie oczy na zapałkach, zet wyjechany, ja zarwałam noc a dziecko wstało o 7;/
Tygrynka dzięki za piwko Ja cierpliwie będę czekać na więcej
Julka zdrówka dla Was!
Emii mi się wydaje że czerwiec to już średni okres klubowy, raczej juz ogródki a w tym roku ponad połowa miesiąca to Euro, więc życie toczyć się będzie w strefie kibica
Genralnie oczy na zapałkach, zet wyjechany, ja zarwałam noc a dziecko wstało o 7;/
reklama
JULKA Co to za swinstow cie zlapalo ze tak dlugo trzyma-duuuuuuuuuzo zdrowka oby sobie wreszcie poszlo.
Tygrynka Tak tak znam to sprzatanie, ale ze zadne skarby swiata nie mozna wyrazic ani odrobiny niezadowolenia .
Jak sie dzis czujecie?
emili78 Ja juz nie czuje sie ekspertem w tej dziedzinie .
jagmar To czwartek czy piatek?
Skrzat Zrob sobie mega kawe .
Ja juz pije kawke potem plumkanie, fryzjer, troche posprztam bo przychodzi kolezanka z maluda.
Dla wszystkich milego dnia pa
Tygrynka Tak tak znam to sprzatanie, ale ze zadne skarby swiata nie mozna wyrazic ani odrobiny niezadowolenia .
Jak sie dzis czujecie?
emili78 Ja juz nie czuje sie ekspertem w tej dziedzinie .
jagmar To czwartek czy piatek?
Skrzat Zrob sobie mega kawe .
Ja juz pije kawke potem plumkanie, fryzjer, troche posprztam bo przychodzi kolezanka z maluda.
Dla wszystkich milego dnia pa