reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Na wstepie Najlepsze życzonka dla Filipka!!!!!!!!!!!!

Julka nie smutaj, głowa do góry, to na pewno pogoda. Co u Was?
Dzisiaj juz lepiej:) :tak: u Nas nic ciekawego, dzieciaki katarki mają :sorry:
Julka dlcaezgo nie mozesz sie spotkac?

Pisałam na początku że pod koniec ubiegłego roku dzieciaki mi chorowały a potem ja się pochorowałam i choruje nadal:-(

A u Ciebie imprezka - matko jak te dzieci Nam rosną:tak: a my się starzejemy :-D

Tygrynka przede wszystkim zdrówka dla Was!!!!!

Ostatnia edycja:
Natuśka czekamy na fotki solenizanta! najlepiej w nowym gajerku :D
miałam pisać - MajkaK gratuluję powrotu do pracy i zorganizowania :)
Julka niefajnie, a na co chorujesz? zdrówka dla Ciebie i chłopaków!!

chyba powoli wracam na tory forum :D a dom trzeba ogarnąć.. niby mąż sprzatał ale większość chyba wie jak wygląda męskie sprzatanie - tam nie dojedzie, tam wydaje mu się ze czysto, o tym to nawet nie pomyslal ze tez sie czysci, itp itd :D

Hej Poznanianki....:tak:tu Poznanianka która wyjechała na 3mies do Irlandii a leci już 7rok,ale cóż tak miało być widocznie :-) Ja piszę do was z pytaniem gdzie są fajne imprezki na sobotni wieczór? w czerwcu będę w PL na 3tyg i chcieli byśmy gdzieś wyjść, ale nie mam pojęcia gdzie:no: żeby potańczyć i pogadać macie jakieś propozycję będę wdzięczna..Pozdrawiam

natuśka 100 lat dla Filipka :D

Hej :D
No więc dopiero mam czas na neta. Placek mi się dopiero dopieka ;p. Marysia pluska się w wannie. Uśpię ja i mykam na narty.

emili ja też nie pomogę bo wypadłam z rytmu klubowego jakieś 3 lata temu :)

Wpadłam powiedzieć ze znowu znikam na kilka dni :sorry:

W razie co to udanego weekendu życze wszystkim a chorowitkom zdrówka :tak:

do sklikania :-D

Na-tuśka spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia dla Filipka;)
Tygrynka dzięki za piwko:D:D Ja cierpliwie będę czekać na więcej:p
Julka zdrówka dla Was!
Emii mi się wydaje że czerwiec to już średni okres klubowy, raczej juz ogródki a w tym roku ponad połowa miesiąca to Euro, więc życie toczyć się będzie w strefie kibica:)

Genralnie oczy na zapałkach, zet wyjechany, ja zarwałam noc:p a dziecko wstało o 7;/

reklama
JULKA Co to za swinstow cie zlapalo ze tak dlugo trzyma-duuuuuuuuuzo zdrowka oby sobie wreszcie poszlo.

Tygrynka Tak tak znam to sprzatanie, ale ze zadne skarby swiata nie mozna wyrazic ani odrobiny niezadowolenia ;).
Jak sie dzis czujecie?

emili78 Ja juz nie czuje sie ekspertem w tej dziedzinie ;).

jagmar To czwartek czy piatek?

Skrzat Zrob sobie mega kawe ;).

Ja juz pije kawke potem plumkanie, fryzjer, troche posprztam bo przychodzi kolezanka z maluda.
Dla wszystkich milego dnia pa

Do góry