reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej
Krklisz czwartek chyba bardziej mi pasuje. A o której godzinie Ty byś wolała? Mi najbardziej pasuje 10-11h

Skrzat ja tez zasnęłam późno. O 4 obudziła się Zosia z rykiem i krzykiem, że chce do taty i na kanapę oglądać bajki. Obudziła Marysie, więc zaraz po uspokojeniu jej karmiłam małą i o 6 kolejna pobudka i trucie d... do 8. Jeszcze siedzę w piżamce ale już zdążyłam kupkę okruchów zmieść i wściec się na M bo w kuchni wygląda gorzej niż po regularnej bibie.

reklama
No więc pisze posta, już po raz enty. pewnie i tak się nie pojawi ale cuż. wkońcu zaczne pisać do Lilou i ona w moim imieniu bedzie do was pisac. :D

Oj ja pobudka dzis o 7:30 i co najlepsze nie przez Julię bo ona smacznie spała do 8:30/ jakos tak sie wyspałam a szlam spac o 3!!!

Dojechałam do domu z przebojami, pod domem mi zgasł samochód, B rano sprawdza i mówi ze pompa paliwowa padla ;/ szlag by trafil ten samochod!!!
Za chwilę uciekam do pracy. Niechce mi sie ale co zrobic.

jak juz mi sie uda opanowac to forum zeby posty sie pojawialy to obiecuje poprawe w czestotliwosci pisania!

edt!!!
JESTTTT!!!!!!!!!!! UDAŁO SIĘ DODAĆ POSTA!

Dzień dobry !

Z kawą w ręku ;-)
Moja była dziś łaskawa dla mnie, pospałyśmy do 8.50 :happy:
Wracam wczoraj o domu, a tu posprzątane, zabawki pozbierane, żadnych okruchów porozwalanych na ziemi, naczynia umyte, córa śpi z tatą w łóżku, cudnie :-D
Muszę częściej wychodzić bez dzieci :laugh2:

A teraz lecę się ubrać i zmykam do kina.

Karola, dobrze, ze pod domem padł, a nie na drugim końcu miasta :szok:

mnie dzisiaj od rana obudził taki marud małego że aż się poryczałam szlag mnie trafił dobrze że mama była bo musiałam na 5 min wyjść na balkon bo nie wytrzymałam non stop marudzenie straszne wyszlismy na dwór i potem scena przed wejsciem do mieszkania. Zjadł śniadanko i poszedł spać mam nadzieje że mamie lepiej bedzie się zachowywał.

Tygrynka zdrówka bo kiepska jesteś i czekam na bronka jakiegoś dobrego z twoich stron ;)

Skrzacik spoko jeszcze cały dzień i pójdziesz spać ;-)

emila ja też nie mam pojęcia i nie przepadam za takimi imprezami i nie czuje się dobrze tam wole domówki tak jak Skarzat myśle że wtedy to będzie euro

Jagmar jak tam na nartach ;-):-D?

Spadam do roboty bo wczoraj dzień bez neta musiałam troszke nadrobic.

witam bardzo dziękujemy za życzenia :-) ja tez dzisiaj pamięta jestem. Poszłam spac przed 4 a przed 7pobudki :/ pisze z tel więc tylko tyle :-p karola nadsyłać wyslij? :-D miłego dnia my wpadamy zaraz na działkę tylko obiad dokoncze...

to jakaś ta nocka taka zarwana była.......krótkie spanie..... :-D:-):-D a u mnie też standard, pobudka o 6.00 a do pracy na 7.00 choc dzisiaj byłam dopiero o 7.30.......:tak:

Tygrynka zdrówka nadal dla Was.... :tak:
An aby Bartusiowi przeszło po drzemce.....:tak:
Natuśka, mój M byl wczoraj oglądac naszą przyszłą działeczkę, ale najpierw czeka nas wykarczowanie.... :tak: najpierw potrzebny urlop aby ją doprowadzić do stanu korzystania a dopiero potem urlop na relaks... :tak: dla Was przyjemności....

Karola, to pechowo z tym autem... dobrze, ze udało Ci się dojechać do domu..... :tak:

miłego ......:-)

No i jednak jestem :-( odesłali mnie z kwitkiem bo leukocytów mam za mało:-(

Tygrynka zdrowiej Nam:)
na-tuska no to niepospałas :no:
krklisz a niech trzyma, ale w końcu puści :tak:

reklama
jarzebinka w jakim rejonie szukacie? My jak kupiliśmy to byla dzic maksymalna:/ niestety trzeba trochę sie narobic zeby potem odpoczywać :p mnie taka praca (choc ciężką) na działce dodaje energi i odpreza :) trzyma kciuki aby siw udalo :) :tak:

Do góry