reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
lilou wreszcie jestes :) najlpeszego z okazji rocznicy :p my jeszcze nie wyszlismy ;/ pewnie po obiedzie skoczymy :) moze sie spotkamy :) ciesze sie ze wyniki ok :)

Skrzat ładnie basia spała :szok:

od 2 godzin walcze z ciuchami, sprawdzam kurtki, i stroje na wesle które jest za tydzien, i co??? Filip nie ma spodni od garniuturu :wściekła/y: jedne za małe drugimi 3 razy go obrece w pasie :wściekła/y: musze cos szybko wymyslec :confused: moze uda sie przerobic te za duze, choc wątpie bo one jak prawdziwe, kieszonki, guziczki,szlówki itd :baffled: młodzi od godziny zakmieci w szafie siedza :confused: wywalili wszytski buty i przymierzają para po parze;/ ide Emile polozyc moze cos wiecej zrobie, bo sie wiecznie o kalosze kłucą :dry:

lilou wszystkiego najlepszego :) 100 lat dla Wasze rodzinki

Ja do nowego zoo chętnie się wybiorę ale jak pogoda będzie ładna bo to jest wypad na cały dzień z prowiantem i tym podobnymi bajerami.

Skrzat to dobrze, że do 7 a nie do 6 np. Nawet nie wiem o której dzisiaj obudziło się moje dziecko bo tego nie zarejestrowałam ;) ale jakoś później niż zwykle.
Wyobraź sobie, że jeszcze nie jadłyśmy obiadu a jest już 13:30 :).

Jarzebinka to może się spotkamy na przystanku? T2 też jedzie do zoo ;).

A ja właśnie skończyłam odgruzowywać kuchnie i teraz jest ładnie i czyściutko. Jeszcze tylko sypialnia ale nie wiem czy dzisiaj zdążę :(.

Skrzat to pieknie Basia pospala! Karolina wstala o 7 a zasnela o 20;30... No ale cos za cos, moje dziecie spi 2 razy w dzien:)

Ja z zoo odpadam niestety, bo w niedziele na basen chodzimy.

Witajcie kochane po dłuższej przerwie :))) Spowodowana ona jest moim powrotem do pracy, który to miał miejsce wczoraj :)))) Ojjj, był stresik, ale już po pierwszych zajęciach coś kliknęło i weszłam na swój tor, dzis już czułam się tak, jakbym w ogóle przerwy w pracy nie miała :))) O małego nie mam żadnego stresa, bo z babcią i dziadkiem jest nauczony przebywać i nawet nie zauważa mojej nieobecności :)))) A ja w pracy trochę odżywam, pewnie że jest zmęczenie i stres i bieganina, ale to daje kopa i zmusza do systematyczności i porządkowania pewnych spraw domowych od razu, a nie zostawiania ich na później :))) Dzieciaki są fajne, za koleżankami się stęskniłam i powiem szczerze, dobrze robi mi takie wyjście z domu na kilka godzin... Mogę ubrać się jak "człowiek" ;) pogadać z kimś dorosłym i w ogóle... :)))) Myślę, że taka zdrowa nutka egoizmu była mi potrzebna :)) A młody się zrobił jakiś bardziej wymagający uwagi... co prawda nie raczkuje, ale trzeba do niego gadać, zabawiać, w wózku dzisiaj ryczał (okazało się, że nie chciał w nim siedziec, tylko na ręce :D), ale mysle, że minie... tym bardziej, że on potrafi się sam pobawić :))) Pozdrawiam was serdecznie!
Ps. Antybiotyk do wczoraj, a ja nadal mam katar!!! M jak masakra.... :/ Dobrze, że młody się nie zaraził (jakiś cud!!!!), ale smarki i oczy łzawiące nadal są (może w mniejszym nasileniu, ale alergia jak nic)...
Nie poodpisuję wam kochane, przepraszam, ale teraz marzę tylko o tym, zeby się położyć, włączyć mało wymagający film i odpłynąć :)))))))))))

an - Piotruś zostaje z moimi rodzicami, których b. dobrze zna, są blisko i zawsze mogę na nich liczyć :))) Także chillout :)))

Ania mój bartuś czasem dwa razy śpi a często raz dziennie i też tak jak Twoja karolina a nawet szybciej kładzie się spać o 19 a o 6 pobudka no czasem da pospać mamie dużej. Gdzie na basen chodzicie ja bym musiała też zacząć chodzić z Bartusiem raz w tygodniu on uwielbia basen.

Jarzebinka ja się pisze na 10 może nawet bede wczesniej

Majka to fajnie że odżyłaś w pracy cięszę sie no i powróciłaś do tych pracujących ;)

Ja mam bałagan w pokoju i zaraz sie zabieram za strogonowa i sałatke wczoraj tylko pokroiłam ale śledzie zrobione spadam jak co będę czytać.

I my się piszemy na zoo, będziemy pewnie tak jak większość o 10.00, tak?

Ja lecę do nauki, jutro na cały dzień do szkoły, zajrzę pewnie później.

Aaa Lilou, dobrze że wyniki ok! Sto lat dla Was z okazji rocznicy!

hej, ja poczytalam ale nie mam sily odpowiadac, Sebus w nocy mial prawie 40 stopni goraczki, pierwszy raz tak duzo, dzisiaj mniej ale pod wieczor znowu 39, dostal antybiotyk, pierwszy raz w zyciu :/ takze nie mam humoru, pozdrawiam i spadam!

reklama
Do góry