reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

nauka ? hahah od tego semestru klapa totalna, non stop cos sie dzieje ze na naukę nie mam nawet czasu...ale jakoś jeszcze daję radę:p

reklama
ja dam rade ale nie wiem jak bartek zawsze ma drzemke o 11 ale jakos sobie poradzimy to jak bedzie cieplo i w miare przystepnie to widzimy sie w zoo przed wejsciem lub w wejsciu ;)?? ide spac paa

Wpadam życzyć wszystkim udanego weekendu! Widzę że wyjście do zoo się szykuje, podobno ma być ładna pogoda więc miłego spacerowania. My wybywamy jutro na działeczkę ale się cieszę, prawie pół roku już nas tam nie było. Trzeba sezon rozpocząć.
Julka Ja też zwolenniczką przedszkola jestem, Marcelo pójdzie za rok na pewno.
Filona Zdrówka dla Filipka.

No to papa. Odezwę się wieczorkiem w niedzielę. :tak:

witam o poranku.......:tak: czyli niedziela Stare ZOO o 10.00 ?????.......:tak:

i super, że jutro już sobota......:tak:

PS. Firanka ja zdrówko synka ????

Filona Trzymaj sie dzielnie,czesem tak jest z grubej rury jedno po drugim sie wali, ale nic nie
poradzisz trzeba to przezyc zycze duuuuuuuuuzo sil.

Tygrynka Super gratulujemy zakupu ;).Tak tak ja bym sie wcale tym nie przejmowala, jak kupisz nowe
i patrzysz po roku lub2 jak traci na wartosci to tylko cisnienie ci rosnie ;). Wzane tylko zeby bylo sprawne
i nie wymagala zbyt wielu wkladow finanasowych.

JULKA Jak to ma byc dla was problem to moze faktycznie lepiej niech zostanie w domu.

Skrzat Tez nie wiem co o tym myslec, trzeba wrzucic w google moze to cos
znaczy dla dziecka? ;)

na-tuska Dzieki mi tez milo to slyszec, chyba duzo daje mi obecnosc niani pomimo tego ze brak mi w niej
samodzielnosci w opiece nad Oli, i ma problemy z rozpoznawaniem potrzeb dziecka, to jednak mi psychicznie
daje to troche odpoczac bo nie jestem skazana tylko na swoje sily przez caly dzien (ktorych czasem mi brak).

an82 Ja powiem szczerze ze wolalabym zoo od rana bo popoludniami gorzej sie czuje.
Tak to jest jak sie robi kilka rzeczy na raz ;).

Dla mnie 10 w zoo moze byc ;)
Teraz musze wstac i isc sie wykapac ;), jakos snaidanie w lozku dobrze mi robi, choc najpierw musze je sobie
uszykowac ;).
Dzis M w domu ale przeziebiony wiec jakby go nie bylo bo umiera przecciez ;).

Kurcze lilou gdzie ty sie podziewasz?

Milego dnia dziewczyny.

witam

u nas maruda ciag dalszy ;/ postram sie w niedzile dotrezc, B jedzie rano na ryby to my smigniemy do zoo :-)

krklisz jeszcze troszeczke i bedziesz fruwać jak skowronek :) najwazniejsze ze mdłości i złe samopoczucie pomalutku mija :tak: ninia tez musi sie przyzwyczaić do Oli :) jeszcze chwila i bede sie rozumiały z małą bez słów :)

ajentka miłego pobytu na działce :tak:

Skrzat o której Basia sie obudziła?

my chyba zaraz ruszymy na malte, pokarmimy kaczki, zaczerpna powietrza to moze im humory wroca:confused: jak nie jeden to drugi wiszą mi od rana na nodze, rysowac nie, auta nie, pianinko nie, wszytsko na nie :wściekła/y:

miłego dnia bo niesmiało słonko zagląda :tak:

Ostatnia edycja:
Mi 10 w zoo też odpowiada :) bo to z kolei pora drzemki Marysi więc nie będzie marudzić a ja będę miała wolne ręce. Jarzębinka jedziesz autem czy MPK? My pojedziemy autobusem.

Ja rozpoczęłam akcję sprzątanie, znowu wymiotłam całą szufelkę okruchów i piasku. Jeszcze sporo mi do posprzątania została. Zastanawiam się czy jechać z Zosią do dziadków i dać M odsapnąć bo codziennie rano o 6 wstaje do Zosi . Marysia tez tak wstaje a później marudzi i nici z porannego spania.

krklisz nie martw się nianią pewnie potrzebuje troszkę czasu, żeby nauczyć się "obsługi" dziecka. Też mi brakuje tego, żeby ktoś dziećmi się zajął i dał mi trochę wolnego :).

Jestemmmmmmmmmmmmm:-)

Dzięki dziewczyny za troskę! właśnie sobie zdałam sprawę że tydzień nie pisałam. czytałam Was ale ciągle zabiegana. Endokrynolog ok, komórek rakowych nie ma , za 3 miesiące się okaże czy musi być wycinany.
Święta minęły zbyt szybko, ale rodzinnie i bardzo miło:-) We wtorek mieliśmy rocznicę ślubu, P wziął wolne, byliśmy w Mexicanie na obiedzie, a w środę w kinie :-) także przyjemny czas ten ostatni tydzień:tak:

Tyle miałam Wam pisać i teraz nie pamiętam co komu:zawstydzona/y:

co nieco pamiętam:

JulkaWitaj!chyba jeszcze się z Tobą nie witałam:-)

Filona zdrówka dla Filipka!

ajentka przyjemności na działeczce:tak:

Tygrynka pamietaj o majonezie:-p

krklisz ojjj współczuję chorego męża:-p zdrówka dla niego!

natuska też planowałam Maltę, ale raczej koło 14 pewnie pójdę, bo Staś teraz usnął.

Ja niestety w nd odpadam, zwykle na 10:30 do kościoła chodzimy,no i rodzinnie czas spędzamy:tak:

A może kiedyś na dłuższy spacer Nowe zoo?

edit:skrzacie wcale o Tobie nie zapomniałam:-p powiedz mi gdzie te buciki Kornackiego o których pisałaś?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja dzisiaj:p

U nas Basia w sumie spała od tej 17:50 do 7 rano:) ale jak my się kładliśmy to podniosła głowę, położyła potem wysunęła nogi i pół śpiąca przyszła do mnie...ona chyba w nocy wstaje by iść do nas, ale mamy za wysokie łóżko więc biedulka ląduje na podłodze:(
Lilou no dobrze, że wyniki ok:) A butki korneckiego w sklepie Jax w Panoramie (on jest vis a vis CCC)
Krkisz spokojnie niania się nauczy, chociaż się mówi że jak ktoś nie ma ręki do dzieci to jej mieć nie będzie, ale mam nadzieję, ze jej się uda;)

My jak pojedziemy do zoo to raczej mpk, chyba ze moj mne podrzuci a sam wroci do domu, nie wiem czy bedziemy spali w domu czy na Ratajach pewnie okaże się wieczorem w sobotę lub rano w niedzielę czy dojadę! Ale jak co to 10 tak???

Ostatnia edycja:
reklama
Mi 10 w zoo też odpowiada :) bo to z kolei pora drzemki Marysi więc nie będzie marudzić a ja będę miała wolne ręce. Jarzębinka jedziesz autem czy MPK? My pojedziemy autobusem.

MPK......:tak:63 lub 69 ( najprawdopodobniej), chociaz chyba i T nam pasuje....

My jak pojedziemy do zoo to raczej mpk, chyba ze moj mne podrzuci a sam wroci do domu, nie wiem czy bedziemy spali w domu czy na Ratajach pewnie okaże się wieczorem w sobotę lub rano w niedzielę czy dojadę! Ale jak co to 10 tak???

ja obstawiam 10.00 bo mój 12.30 ma drzemkę więc bedę musiała wrócić do domku.... wiec na 2 h zabawy lecę do zoo.... :tak: a Basia ładnie pospała......

Ostatnia edycja:
Do góry