reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
lilou wreszcie jestes :) najlpeszego z okazji rocznicy :p my jeszcze nie wyszlismy ;/ pewnie po obiedzie skoczymy :) moze sie spotkamy :) ciesze sie ze wyniki ok :)

Skrzat ładnie basia spała :szok:

od 2 godzin walcze z ciuchami, sprawdzam kurtki, i stroje na wesle które jest za tydzien, i co??? Filip nie ma spodni od garniuturu :wściekła/y: jedne za małe drugimi 3 razy go obrece w pasie :wściekła/y: musze cos szybko wymyslec :confused: moze uda sie przerobic te za duze, choc wątpie bo one jak prawdziwe, kieszonki, guziczki,szlówki itd :baffled: młodzi od godziny zakmieci w szafie siedza :confused: wywalili wszytski buty i przymierzają para po parze;/ ide Emile polozyc moze cos wiecej zrobie, bo sie wiecznie o kalosze kłucą :dry:

lilou wszystkiego najlepszego :) 100 lat dla Wasze rodzinki

Ja do nowego zoo chętnie się wybiorę ale jak pogoda będzie ładna bo to jest wypad na cały dzień z prowiantem i tym podobnymi bajerami.

Skrzat to dobrze, że do 7 a nie do 6 np. Nawet nie wiem o której dzisiaj obudziło się moje dziecko bo tego nie zarejestrowałam ;) ale jakoś później niż zwykle.
Wyobraź sobie, że jeszcze nie jadłyśmy obiadu a jest już 13:30 :).

Jarzebinka to może się spotkamy na przystanku? T2 też jedzie do zoo ;).

A ja właśnie skończyłam odgruzowywać kuchnie i teraz jest ładnie i czyściutko. Jeszcze tylko sypialnia ale nie wiem czy dzisiaj zdążę :(.

Skrzat to pieknie Basia pospala! Karolina wstala o 7 a zasnela o 20;30... No ale cos za cos, moje dziecie spi 2 razy w dzien:)

Ja z zoo odpadam niestety, bo w niedziele na basen chodzimy.

Witajcie kochane po dłuższej przerwie :))) Spowodowana ona jest moim powrotem do pracy, który to miał miejsce wczoraj :)))) Ojjj, był stresik, ale już po pierwszych zajęciach coś kliknęło i weszłam na swój tor, dzis już czułam się tak, jakbym w ogóle przerwy w pracy nie miała :))) O małego nie mam żadnego stresa, bo z babcią i dziadkiem jest nauczony przebywać i nawet nie zauważa mojej nieobecności :)))) A ja w pracy trochę odżywam, pewnie że jest zmęczenie i stres i bieganina, ale to daje kopa i zmusza do systematyczności i porządkowania pewnych spraw domowych od razu, a nie zostawiania ich na później :))) Dzieciaki są fajne, za koleżankami się stęskniłam i powiem szczerze, dobrze robi mi takie wyjście z domu na kilka godzin... Mogę ubrać się jak "człowiek" ;) pogadać z kimś dorosłym i w ogóle... :)))) Myślę, że taka zdrowa nutka egoizmu była mi potrzebna :)) A młody się zrobił jakiś bardziej wymagający uwagi... co prawda nie raczkuje, ale trzeba do niego gadać, zabawiać, w wózku dzisiaj ryczał (okazało się, że nie chciał w nim siedziec, tylko na ręce :D), ale mysle, że minie... tym bardziej, że on potrafi się sam pobawić :))) Pozdrawiam was serdecznie!
Ps. Antybiotyk do wczoraj, a ja nadal mam katar!!! M jak masakra.... :/ Dobrze, że młody się nie zaraził (jakiś cud!!!!), ale smarki i oczy łzawiące nadal są (może w mniejszym nasileniu, ale alergia jak nic)...
Nie poodpisuję wam kochane, przepraszam, ale teraz marzę tylko o tym, zeby się położyć, włączyć mało wymagający film i odpłynąć :)))))))))))

an - Piotruś zostaje z moimi rodzicami, których b. dobrze zna, są blisko i zawsze mogę na nich liczyć :))) Także chillout :)))

Ania mój bartuś czasem dwa razy śpi a często raz dziennie i też tak jak Twoja karolina a nawet szybciej kładzie się spać o 19 a o 6 pobudka no czasem da pospać mamie dużej. Gdzie na basen chodzicie ja bym musiała też zacząć chodzić z Bartusiem raz w tygodniu on uwielbia basen.

Jarzebinka ja się pisze na 10 może nawet bede wczesniej

Majka to fajnie że odżyłaś w pracy cięszę sie no i powróciłaś do tych pracujących ;)

Ja mam bałagan w pokoju i zaraz sie zabieram za strogonowa i sałatke wczoraj tylko pokroiłam ale śledzie zrobione spadam jak co będę czytać.

I my się piszemy na zoo, będziemy pewnie tak jak większość o 10.00, tak?

Ja lecę do nauki, jutro na cały dzień do szkoły, zajrzę pewnie później.

Aaa Lilou, dobrze że wyniki ok! Sto lat dla Was z okazji rocznicy!

hej, ja poczytalam ale nie mam sily odpowiadac, Sebus w nocy mial prawie 40 stopni goraczki, pierwszy raz tak duzo, dzisiaj mniej ale pod wieczor znowu 39, dostal antybiotyk, pierwszy raz w zyciu :/ takze nie mam humoru, pozdrawiam i spadam!

reklama
Do góry