reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tak to jest pisać na raty:-Dmiałam na myśli że nie chce go brać do Tunezji lub Egiptu, dlatego wybieramy Turcję, lub może wyspy Kanaryjskie:tak:

Wracam do segregowania zdjęć jestem na styczniu 2008:cool:

edit: właśnie zobaczyłam na suwaczku że Staś kończy dziś 11 miesięcy:) wow kiedy to minęło :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Karola doczytałam właśnie o tej wypłacie a raczej nie wypłacie pieniążków. Też takie akcje kiedyś w pracy przerabiałam także wiem co czujesz. Oby szybko wypłacili Ci pieniążki bo jak tu się do świąt i ślubu przygotowywać jak wypłaty brak.

Tygrynka robiłam jej badanie bo jak szła w styczniu do alergologa wyszły jej złe wyniki miała za dużo limfocytów ale badanie było robione na kilka dni przed tym jak się rozchorowała. Teraz sprawdzałam czy jest dobrze bo szykujemy się do szczepienia na różyczkę, świnkę i odrę. Wyniki wyszły dobre :).

lilou ja też nie do końca zrozumiałam co ze Stasiem w wakacje zrobicie ;).

edit: Lilou ja też to właśnie zauważyłam 11 miesięcy u Stasia i chciałam się pytać jak to się stało? Jak zaczęłam z Wami pisac to miał 9 a tu nagle taka zmiana. Za chwilę roczek.

Ostatnia edycja:
Ten romantyczny wieczór to z jakiejś okazji czy ot tak dla urozmaicenia życia?

wymyślił, ze kobietę trzeba zdobywać ciągle a nie tylko na początku i spokój... bo jeszcze jakbym musie rozmyśliła i zwiała to co on by zrobił :-D

edit: właśnie zobaczyłam na suwaczku że Staś kończy dziś 11 miesięcy:) wow kiedy to minęło :szok:

to wszystkiego najlepszego...... jeszcze miesiac i będzie świeczka na torcie.... :tak:

na-tuska Ja wyszlam nie polecam ;).

jarzebinka To rzeczywiscie kawalek jest, no widzisz nie w pore ale coz zrobic trzeba doceniac na calej linii
bo w przeciwnym razie wiecej sie moze nie powtorzyc ;) (a z tego co piszesz to sie chlopak stara moj w zyciu by
nie wpadl na takie udziwnienia ;)).
Dziekuje za zyczenia i rowniez skladamy.

Najserdeczniejsze zyczenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy,
samcznego jajka, mokrego dyngusa,
a takze odpoczynku w rodzinnym gronie.

jagmar Wlasnie jakos nie pamietalam :) musze sie przyznac. A jakiej masz firmy ? Kurcze mnie jakos takie nie kreca,
nie wiem co zrobimy ale moze jak Oli zacznie chodzic to juz wcale nie bedzie miala ochoty jezdzic podobno
niektore dzieci tak maja ? ;) Co ludze sie ?

Tygrynka Jakos tak dokladnie nie ogladalm waszysch scian ;), ale cos mi sie wydaje ze warto poczkac za 2 brzdacem
bo pewnie bedzie powtorka z rozrywki ;). A M sam maluje ? A w sypialni malowanie i urzadzanie wnetrza czy cos
wiecej?
Dzieki kiedys napewno skorzystam ;).
Wiesz tez mam czasem takie odczucia ze te masaze sa bardzo delikatne, jak bylismy w Egipcie to na statku dalismy
sie naciagnac na masaz, zupelnie inna szkola po takim marazu czulas sie jak nowo narodzona, wymasowany
byl kazdy minimetr ciala-to sie czulo po prostu bez porownania.

lilou Miom zdaniem Turcja napewno lepiej niz Egipt, ale i tak TUrcy maja opinie
brudasow ;)co prwada jak masz dobry hotel to tego nie odczujesz ale zawsze zmiana flory bakteryjnej dla malego
moze byc problemem.
Ja akurat Egipt i Turcje wybralam na poczatek bez dzieci ;).
Prawda jest taka ze z malym to tez calego dnia na plazy nie spedzisz, wiec ten odpoczynek bedzie troche inny.
U mnie tez jest minus ze jechalibysmy sami wiec zadnej ewentualnej niani nie bedzie ;(, ja calego dnia na
sloncu nie spedze, piwka nie wypije, wiec zastanawiam sie czy te ograniczenia nie beda mnie wkorzac.
Cieplo ja lubie wiec bez problemu.
A myslicie na tydzien czy dwa?

Kurcze cos mnie w gardle drapie ;(.
Oli tez dzis marudna wiec laczymy sie bolu ;).

Hej,
Ja też byłam na dworze, masakra;/
Na-tuska no ładnie pierz pierz, ja już prawie nie mam co prac:p Chociaż jakieś rzeczy Basi by się znalazły!
Jarzebinka dla Was też wszytkiego dobrego na święta, szerokiej drogi, a mężuś kochany:D
Tygrynka skądś to znam, my tez teraz chcemy Basi robić własny pokój:) Mam dosyć zabawek w salonie;P
Lilou ło matko, Staś dopiero miał 4 miesiące, po dzieciach widać jak czas przez palce ucieka;/
Ja naszykowałam obiad chyba dla armi:p Tylko zapieke jak Zet będzie wracać, ale w mojej posprzątanej kuchni juz wygląda jakby tornado przeszło! Miałam iśc po te słomki do tych jajek ale pogoda nie zachęca!

cześć kochane
ale zgniło na dworze...
robie czystki w szafie.

jakoś tak nie ciesze sie na te święta jak powinnam, ale to przez to pewnie ze w tym roku nie u moich tlyko u męża rodziców :(

na wakacje to ja reflektuję w PL, Jakoś nie stać mnie na zagraniczne wakacje ehhh

Jagmar super że wyniki dobre :)
Krklisz tak, sam maluje, może będzie miał mojego czy swojego tatę do pomocy :) sypialnię robimy w tym pokoiku gdzie spała Oliwka :) poza łóżkiem, komodą i półkami to nie za wiele tam wejdzie ;)
Skrzat mi zabawki w salonie nie przeszkadzają, tam spędzamy cały dzień wspólnie, więc mały jest z nami :) nam bardziej o noc chodzi, żebyśmy sami byli ;)

u nas leje :/

Rany co to za pogoda, ja już na głowę dostaję Wyczekuję jakiegoś spendu na wolnym powietrzu :)

Karola współczuję, no by to szlag..

Lilou haha ale się uśmiałam z tą ziemią i Stasiem, no ale ja tez jestem zaniepokojona jak Zosia cicho siedzi, wiem że wtedy broi, a jeśli to robi przy mnie to odwraca się plecami

Witajcie dziewczyny! Dziękuję kochane za odpowiedzi i podpowiedzi! :))) Dzisiaj młody ciutkę lepiej, oczka taki tylko szkliste (bez większych łez)i chyba mniejszy katarek! Cały dzień z dziadkami, mojemu tacie nawet na spader chciało się iść w przerwie między deszczem :/ Także mały wyspany (w nocy od 19-23, mleko 23-6.00 spał:szok:), w dzień też pospał i teraz juz śpi "wykąpany" i najedzony :) Dziś nie w wnaience bo woda zółtawa nam leci, okazało się ze w Mosinie coś robią i do końca maja mogą się pojawiać nieszkdliwe zabarwienia wody :/ i tak będę gotować na mineralce :)))) Chciałam wam odpisać, ale mnie gardło boli, nawet dzisiejszy fryzjer mnie nie cieszy, bo kiepsko mi jest :/ A o ząbkach też pomyślałam, ślini się, gryzie wszystko, ale ząbków nadal nie widać :/ Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
A mnie dzis tak glowa boli ze chyba oszaleje;/ A na poprawe humoru bylam u fryzjera:)

Bylismy dzisiaj z mala u ortopedy z tym jej strzelajacym kregoslupem (udalo sie szybko i to na nfz:D) i to niby nic takiego. Lekarz zbadal ja dokladnie i w sumie to mnie uspokoil, chociaz nic nie stwierdzil wiec malej bedzie dalej cos przeskakiwac...

Do góry