reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wow, no to super latasz! podziwiam :)
trzeba poszukac takich masazow w Poznaniu, tez bym tam chciala.. ale pewnie tak jak tutaj to ciezko bedzie - kobietka robi u siebie w domu, place 40zl za 1godz15min, robi cale cialo z tylu i przodu i na koniec masaz banka chinska i preparat z chili i kofeina (mega rozgrzewa)

reklama
Hej!

Jakoś nie miałam weny na pisanie:/ wczoraj miałam gościa w postaci Ajentki, dziś Ishi od rana, a kto jutro wleci?:-D

Święta się zbliżają a ja daleko w polu ze wszystkim , nawet u spowiedzi jeszcze nie byłam:zawstydzona/y:no ale piątek jest długi:tak:
ale jestem dumna z Oli, dziś pływała na 2 metrach głębokości:shocked2: tak ładnie sobie radzi:)
Ja powoli zaczynam szukać wakacji, hotelu,kierunku.. pewnie skończy się na Turcji bo nie tak daleko, woda ok,piaszczyste plaże:) planujemy w czerwcu jechać:) mam nadzieje że wypali:tak:

Tygrynka ale super masz z masażami, fryzjerami, odpoczynkiem:tak:

jagmar fajne menu świąteczne:tak: rozkręciłaś się z podróżowaniem, moze kiedyś z Skrzatem do mnie zajedziecie:-D jaką chustę zamówiłaś?

jarzebinko najlepsze życzenia dla Kacperka!!! ale masz dużego chłopaka:) Powiedziałam Oli że Kacper miał urodzinki i 7 lat, to zabrała się za rysowanie laurki:) bezpiecznej drogi!

skrzat te baby są takie natrętne w tych sklepach niekiedy, mam nadzieje że bez problemu wymieniłaś:tak:

Biorę się za segregowanie zdjęć:tak: coś się nie mogę zebrać do tego a mam takie braki:szok:ostatni album Oliwki to jak miała 2 lata:szok:

A ja nic nie pisze, bo u mnie sie nic nie dzieje. Chodzimy sobie codziennie na 2 spacerki ale nie za dlugie bo Karolina za dlugo siedziec w wozku nie chce niestety. No i odkryla dzisiaj psia miske i koniecznie chciala sie nia bawic, ogladac, gryzc i stukac o kafelki w kuchni:)

Jagmar wielki szacun za takie wyprawy z Twoja dwojeczka!

lilou ja tez daleo w lesie :-p gratulacje dla pływającej Oliwki :)

Tygrynka ale aktakcje tam masz :tak: pewnie nie bedziesz chciała wracac :-p nie ma jak u Mamy... :tak:

jarzebinka pewnie jeszcze walczysz z torbami?

Skrzat udalo sie z butkami?

jagmar ale sie rozkreciałs z tymi wycieczkami:)

Ish robiłam duzą ilosc zeby miec w razie W np na działke :) w sumie mam 13 sloi :szok:

bylismy dzisiaj na spcerku pieszo :tak: zrobilismy troche kilometrów przynieslismy forsycje i inne badyle bo Emila chciała :-) jak przyszlismy do domu to wzieła słoik, pokazała ze mam jej wody nalac i wsadziala swoje kwiatki :sorry2::tak::-) az w szoku byłam ze nie zjadąl zadnego :-D chyba mija jej etap zjadania co popadnie :tak::cool2: oby, bo nie zniose jak mi znowu bedzie na działce ślimaki jesc :eek:

Natuśka ojejku no dziewczyna ma delikatne francuskie podniebienie do ślimaków a Ty jej tego bronisz :D wlasnie myslalam ze Cie dawno nie bylo, ale pewnie na dzialke wciaz latasz :) tez bym tak chciala.. niby tesciowie maja dzialke niedaleko, ale co swoja to swoja..
Lilou ale Ci fajnie, u nas jak kilka dni nad morzem spędzimy (no i Mazury :D) to bedzie maks w te wakacje.. z kupnem nowego samochodu i remontem w mieszkaniu Turcje to my mozemy tylko na zdjeciach (Waszych :D) poogladac :D
Ania czyli w wakacje bedziemy razem przesiadywac w piaskownicy, co? :)
Seba dzisiaj siedzial ale tutaj to zimno.. wczoraj snieg padal, to i ziemia zimna :/ a on po godzinie z trudem dal sie wyciagnac!

Lilou chustę do noszenia :). Spoko teraz już się nie boję jeździć komunikacją miejską to chętnie wpadnę.

Słyszałyście o tym, że na święta pogoda ma być do luftu :( a tak się cieszyłam :(

Jagmar no nie gadaj z pogoda ja obiecalam bartusiowi na dworze jeden dzien caly :( buuuu

Tygrynka my w wakacje bedziemy tez przyjezdzac do piaskownicy ;)

Lilou do jakiej szkoły dajesz Oli? Gratki dla Oli;)

Krkrisz coś ty wołowy bym zbańczyła za dużo ludzi do jedzenia z kuraka ;)

Skrzat ty to jak nie sprzatasz kuchni to prasujesz ja cie podziwiam ;)

Tygrynak troche za zimno zeby cały dzien na działce siedziec :p jestem ale weny do pisania brak :sorry2:njakos brak słońca żle na mnie wpływa :p ja Ci dam francuskie podniebienie :-D nie chcałabys tego widziec :-D a fujjjj

jagmar jak do luftu??? przeciez miało byc 23 stopnie??? :confused: juz sie ciesze :wściekła/y:

uciekam spac poprzedniej nocy spałam niecałe 3 godziny ;/

Hej dziewczyny! Przeczytałam i widzę, że dzielicie się tym, co na święta robicie :) Nas praktycznie nie będzie, także robię tylko słodkości dla nas samych, a tak to jaja, jaja, jaja :))) Kupiliśmy sobie "1", a co (ale tylko 10, bo ceny!!!!!!!!!!!!1) Byliśmy dziś na zakupach, 400 zł na praktycznie same duperele do pieczenia :((((((((((((((((((((( i obiadki dla P. Wczoraj w ikei (łóżeczko i reszta wyposażenia dla młodego) i aż mnie łeb boli od liczenia! :/ Ja nie mogę, ceny są masakryczne w spożywczakach :/:/:/ W tym tygodniu odpuszczam zumby i inne wygibasy bo coś z małym nie tak jest.... Mianowicie oczka mu strasznie łzawią i ma katarek, nie jakiś mocny, ale widać że w tym nosku coś mu się gromadzi, nie ma gorączki, nie kaszle i jestem w kropce... Lecieć do lekarza? Czy to może być alergia, czy też przeziębienie? Jak na złość jutro mnie cały dzień nie będzie i chyba jak już mamę poproszę żeby z nim poszła do pediatry... Sama już nie wiem i się martwię, bo taki jakiś senny się zrobił
krklisz - super, że powoli wszystko się normuje, teraz tylko się cieszyć czasem przed narodzinami, kiedy brzusio rośnie i słodzinka w srodku rośnie :))))
skrzat - jesteś moim masterem :)))) Po prostu wymiatasz! :)
jagmar - ja mam dwie chusty, tak jako,ś wyszło, ze zamówiłam najpierw jedną i mi jej nie przysyłali (trefny sklep internetowy), no to zamówiłam w innym na allegro drugą - przyslali mi, a po kilku dniach przyszła ta "pierwsza" :))) Ale nie marnują się, młody w chuście jest przeszczęśliwy, a ja mogę coś porobić, jak jest marudny to hop do chusty i jest ok, a jak pranie trzeba powiesić to też się sprawdza (dwupoziomowe mieszkanie nie zawsze jest fajne:)).....

Podzielcie się ze mną, co mogą oznaczać te łzawiące oczka i zapchany nosek??????????? :/:/:/

reklama
JAgmar to jak chuste bedziesz miala to juz w ogole po calym miescie bedziesz fruwac :D
An i bardzo dobrze, bedziemy czekac :)) u nas fajne piaskownice :D
Skrzat to chyba wyprala wszystko co mozliwe w domu, wciaz nie moge wyjsc z zaskoczenia z tymi 6 pralkami :D

mlody w koncu padl :/ niewazne - drzemka godzinna czy 3godzinna, jak spi w dzien to pada ok 22 :/

Do góry