NabAwe Kiedys tez tak mialam ze wolalam siedziec u siebie niz u tesciow, teraz troche sie zmienilo
widze dobe i zle strony pobytu w kazdej z rodzi i uwazam odmiana dobrze robi. W zwiazku z tym ze rodzice
mieszkaja w 1 miescie nie ma problemu ze zmiana miejsca tylko to pakowanie bywa upierdliwe.
Zwycze zeby w twoim przypadku tez tak bylo
.
Tygrynaka Jak sam maluje to nie tak zle koszty sie troche przytna
, moj leniwiec juz stara sie uciekac jak
moze od takich zadan
, tylko do malowania pokoju coreczki go zmusilam
. Zdecydowanie czas na wlasna
sypialnie dla was.
Majkak Super ze malemu troche lepiej, z zabkami to tak jest ze trzeba troche sie pomeczyc zanim cos sie przebije,
a podobno najwieksze dolegliwosci sa jak one sie w kosci przebijaja.
Witam w klubie bolacych gardel i zycze powodzenia z zebolami
.
Aniaa23 Fajnie ze malej nic nie jest, Oliwce tez czasem troche cos strzyka ale miala juz badany kregoslup
przez znajomoego ortopede jakis czas temu wiec sie nie martwie.
an82 No maskara to sagan gotujesz
.
Niania jest od poniedz to jest dziewczyna po liceum,na pierwszy rzut oka ok bawi sie z mala ale jak Oli
zaczyna plakac to troche brakuje jej inwencji, moje dziecko potrzebuje raz sie pobawic na podlodze, za chwile
pochodzic, potem pojsc na hustawke musi sie cos zmieniac a ona chcialaby albo bawic sie na podlodze albo nosic na
rekach co mi tez sie nie podoba bo Oli szybko sie do tego przyzwyczai a ja naprawde nie mam sily na jej noszenie.
Jak narazie nie ma wyczucia w ubieraniu malej,zdarza siejej nie umyc rak wchodzac do domu (ja nie mam swira na pkt
czystosci ale kilka podstawowych zasad przestzeagam i chyba bylo to dobre skoro moje dziecko przez ten czas nie chorowalo)
....narazie niechce oceniac mysle zeby napisac jej kilka zasad i zobaczyc jak sie zastosuje.
No ale zajmuje sie juz bratowej dzieckiem wiec nic z tego.
To rzeczywiscie zonk z ta praca a nie masz sie z kim zamienic ?
Ja w majowy weekend wybiram sie na wesele pod Warszawe, mam nadzieje ze nic nie stanie na przeszkodzie
.
Tylko z kiecka chyba juz bedzie problem ;(.
Jacht fajnie, ostatnio kolega tez kupil, a gdzie zeglujecie?
na-tuska Masz racje ja juz powtarzam M ze ma sie uczyc uwac na slowa bo niedlugo bedzie zonk
.
Ceny zgadzam sie maskara jak buty dla doroslego.
jagmar tego sie boje czy bedzie miala ochote chodzic czy nie bardzo bo dzieci sa bardzo rozne ale moze najpierw troche
poczekam i zobacze jak bedzie bo sporo kasy na taki trzeba polozyc.
Fajnie ze udaje ci sie ze szczepieniami
, a jak lekarz jestes zadowolona?
lilou To poszalalas, nie dziwie sie ze zaspalas
.
Dziewczyny z okazji SWiat Wielkiejnocy zyczymy:
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek
Dobra ide sie kapac bo po wieczornych wymiotach nie bylo juz szans