reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry!

Staś zrobił pobudkę o 6:10, myślałam że po mleczku jeszcze zaśnie, ale wtedy zadzwonił budzik P, no i było po spaniu. Ale padł o 8:30.

Wczoraj jak wyszłam o 14 , to wróciłam o 18:30, spacerek, osiedlowe zakupy, na ogrodzie u teściowej/ szwagierki pobyliśmy:-) i całe szczęście, bo dziś pogoda do kitu:baffled: ( w momencie pisania wyszło słoneczko:)

jarzębinko zaniosłam dokumenty do szkoły, super bo mało dzieciaków będzie, rodzice jednak zdesydowali dawać do "0", zamiast 3 klas 30 osobowych - 2 klasy 18 osobowe:tak: także dobra decyzja:)

rogalowa Jupi Park w Malcie, też na Polance "MYk Smyk" (Tygrynka I ajentka urodzinki dzieciaków tam robiły, b fajnie było), jakieś place zabaw active:)

jagmar, Skrzat, karola super że udało Wam się spotkać:) i zazdroszczę zakupów:)

karola dzięki za kupon do H&M , na pewno skorzystam:-)

Skrzat pampki za 25 zł? tylko wczoraj czy dziś jeszcze też? wiesz co widziałam śliczny domek drewniany tylko kurka wodna nie pamiętam gdzie, a cena była ok:) jak sobie przypomnę to Ci napiszę.
Jaki stanik?

MajaK H&M jest super pod względem ciuszków dziecięcych:) dla dziewczynek cudne, słodkie takie, ale dla chłopców też ekstra:) podziwiam Cię że tak na tą zumbę chodzisz:tak:i ze taka wytrwała jesteś:)

reklama
jarzębinko zaniosłam dokumenty do szkoły, super bo mało dzieciaków będzie, rodzice jednak zdesydowali dawać do "0", zamiast 3 klas 30 osobowych - 2 klasy 18 osobowe:tak: także dobra decyzja:)

też uważam, ze dobra pod względem ilości uczniów w klasie a i Oliwka będzie zadowolona :tak: u mojego Kacperka zaczynali z liczbą 19, potem 3 doszła, teraz 2 odeszła wiec ogólnie waha się koło 20.... :tak: u nas też była wizja klasy 30 osobowej, ale na szczęście dyrektorce udało się wywalczyć 4 klasy po 20 uczniów.... oby tylko nie zmienili tego w 2 klasie... :tak:

Czesc dziewczyny, ja znowu z doskoku :)
fajnie ze sie spotykacie i fajnie z sephora (chociaz skrzat nie skumalam Twojego sprzedania kosmetykow mezowi, Zet bedzie uzywal? ;)), szkoda ze tutaj nie ma sephory, zgapilam sie :/
ja wczoraj z mlodym 4 godziny na dworze, po 2 dniach spedzonych w domu to byla super odmiana :D do tego zakupy dla mlodego, spotkanie dwoch kolezanek.. bardzo mily dzien :) plus powazne rozmowy z rodzicami z ktorych wyniknie cos bardzo fajnego :D
a dzisiaj lecimy do Olsztyna na zakupy, planuje dla siebie jeansy, jakies butki, dla mlodego ciuchy i buty, ciekawe co mi wyjdzie z tych planow...
trzymajcie sie cieplutko kochane, i nie zapominajcie czasem o mnie!!!

NabAwe jeśli nie znajdzie się nikt chętny to mogę Ci potowarzyszyć ;-)

Skrzat no to się obłowiłaś w kosmetykach ;-) ja też ostatnio patrzyłam na ciuszki Krzysia i zastanawiałam się skąd tego tyle się wzięło:-D a te pampersy to sleep and play czy jakie? Jeśli chcesz kupić domek ogrodowy to polecam pojechać do miejscowości Czacz. Mają tam mnóstwo hal z rzeczami z wystawek i za tanie pieniądze idzie kupić super rzeczy. J tam kupiłam np do Nicole NOWY wózek głęboki ze spacerówką za 100 złotych i widziałam nie raz takie domki,myślę że za około 100 złotych byś dostała,ale wiadomo trzeba będzie go umyć,nie mają tam zniszczonych rzeczy,można kupić używki i nowe rzeczy,ale zaznaczam,że trzeba się nachodzić.

Jarzębinka no tanio,no to miałoby być przez około 9 godzin bo jak ona to stwierdziła ona i tak nie pracuje,tylko siedzi ze swoim synem w domu i nie pracuje,więc jakby miała się zając Krzysiem to miałaby na jakieś swoje wydatki i poza tym ona baaaardzo lubi maleństwa.

Rogalowa mi się wydaje troszkę za mała na wywalenie drzemki. Nicole poszła do przedszkola mając 2 latka i 3 miesiące i przez całe 10 miesięcy (rok szkolny) chodziła jeszcze spać z dzieciakami...dopiero mając skończone 3 lata przestała...

Lilou to ale się wypuściłaś z chaty :-D ja wczoraj podobnie,tylko byłam u mamusi i w potem w lidlu...

MajkaK,a gdzie Ty naginasz na tę Zumbę? Ile za nią płacisz? Ja muszę sobie odpuścić niestety siłownię bo z pieniędzmi nam nie styka...

Co do tej koleżanki to czekam na telefon od mamy co tam wyszło. Teraz jak się nie da w kopertę,albo nie zapłaci lekarzowi to chyba już nie ma co się nastawiać na szybką operację...

Przed wczoraj moja mama zabrała na nockę Nicole do siebie i potem prowadziła do przedszkola,wczoraj mama mnie uświadomiła,że od rana podpisała zgodę na wycieczkę,mówię aha ok. Byłam pewna nie wiem czemu,że wycieczka jest w piątek. Przychodzę ją odebrać do przedszkola,a tu niespodzianka...byli na wycieczce prezenty zajączkowe rozdane...mam nadzieję,że zadowolone dzieciaki bo ja wybierałam,ale zastanawiam się co się ze mną dzieje,że już nawet dni i daty mi się mylą...

Tygrynka Ty to zakrecona jestes:-D Zazdroszcze Ci i zakupow i odrobiny wytchnienia u rodzicow. I pisz co to za cos fajnego wyniknelo z rozmowy z rodzicami?? A Skrzatowi to chyba chodzilo o to, ze sprzedala kosmetyki mezowi, zeby Dostac je w prezencie na zajaca:D Jesli dobrze zrozumialam to swietny pomysl bo Skrzat bedzie zadowolona z prezentu a maz ze nie musi łazic po sklepach i szukac czegos odpowiedniego:D

Mi sie podobaja ciuszki dzieciece w C&A. Jak sa przeceny to czasem cos kupie. Pogoda dzisiaj rzeczywiscie nie za bardzo:no: A wczoraj tak ladnie bylo ech.

Firanka co dzieciaki na zajaczka dostaly??

Ostatnia edycja:
Skrzat czy twoją biedrone już otworzyli po remoncie ? bo papmpik beda (lub były) za 20 zł pewnie

U nas narazie dwie klasy po 25 osób ale fajnie by było jakby jeszcze jedna klasę otworzyli dużo dzieci z poza rejonu i nie wiem czy "góra" (wydział oświaty czy edukacji) pozwoli otworzyć.

Lilou a pytałaś się o świetlice czy jest i co tam porabiają dzieci czy jakieś kółka są i takie tam?

Jakoś nie mam weny na pisanie po pracy robie jedna dekoracje ale jakoś nie ma cierpliwości do tego za dłuo się robi. Spadam do roboty na szczęście koniec rekolekcji bo maniana taka że szok.

Ja mam nadzieje że o mnie też nie zapomnicie na spacerki. U Bartusia już nie widać żeby miał ospe.

Ania hehe no domyslilam sie z tymi kosmetykami ale fajnie to zabrzmialo, jakby to dla Zet bylo :D a co do rozmow, to jesli z nich cos wyniknie to pewnie sie zorientujesz w krotkim czasie ;) a wlasnie, jak tam prace pod blokiem?? kurde omijaja nas koparki i ciezarowki :/ pewnie jak wrocimy to juz bedzie koniec :D

Skrzat czy twoją biedrone już otworzyli po remoncie ? bo papmpik beda (lub były) za 20 zł pewnie

U nas narazie dwie klasy po 25 osób ale fajnie by było jakby jeszcze jedna klasę otworzyli dużo dzieci z poza rejonu i nie wiem czy "góra" (wydział oświaty czy edukacji) pozwoli otworzyć.

Lilou a pytałaś się o świetlice czy jest i co tam porabiają dzieci czy jakieś kółka są i takie tam?

Jakoś nie mam weny na pisanie po pracy robie jedna dekoracje ale jakoś nie ma cierpliwości do tego za dłuo się robi. Spadam do roboty na szczęście koniec rekolekcji bo maniana taka że szok.

Ja mam nadzieje że o mnie też nie zapomnicie na spacerki. U Bartusia już nie widać żeby miał ospe.

Jeśli któraś będzie wiedzieć coś o nowo otwartej Biedronce (bo przeważnie wtedy są pieluszki w super promocyjnej cenie) to proszę o info Bo moje zapasy już dawno się skończyły...

Ania kupiliśmy słodycze tj po lizaku czekladowym zajączku i malutkim zajączku,paluszki,bebetki,draże a prezenty to kręgle: KRĘGLE z kulą gigantyczny zestaw w koszyku 30cm (2176293849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i takie łapacze: ŁAPACZ - IDEALNA ZABAWA NA DWÓR TANIA WYSYŁKA !!! (2199927314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Tylko ja obczaiłam hurtownię i za łapacze zapłaciliśmy po 6 złotych za sztukę,a za kręgle po 12 złotch

reklama
dzień dobry :)

firanka,rogalowa, mama05 jestem w szoku :szok:

Skrzat, jarzebinka mamy te same rowerki :-D tzn dzieci mają :-p

Ishi zazdroszczę prania na dworze :tak: ten zapach potem i zupełnie inne w dotyku :tak:

tygrynka cóż to za powazne rozmowy? ;-)

bylismy na chwile w sklpie... maskara jest na dworze :eek: wczoraj tak pieknie wiosennie a dzisiaj szaro buro i ponuro i do tego ten wiatr okropny :eek:
wczoraj rozpoczełam sezon rowerowy, na razie cwecze nogi w samotnosci zeby potem nie polegnąć w ciągnieciu przyczepki :-p zakwasów na razie brak, a zrobiłam ok 15 km czyli na działke i spowrotem powinnam dac rade :-p ehhh juz sie nie moge doczekac kiedy zaczniemy jezdzic :sorry: poki co mujsze wyleczyc do konca dzieciaki i mozemy ruszac :tak: czekam niecierpliwie :tak:

Do góry