NabAwe
mamusia Emilki :)
hey kochane
przepraszam ale póki co nie mam czasu na pisanie- wybaczcie
robie przedświąteczne porządki a w weekend byłam u rodziców.
Jagmar
dzięki za pamięć, egzamin zdany
ale musze opowiedzieć jak
czekałam w sobote rano na niego aż skonczy zajęcia, zaprosił mnie do sali, posadził na drugiej stronie stołu usiadł i z poważną miną pyta
czemu pani nie zdała?
ja: myslę panie p-sorze że dlatego ze źle odpowiedziałam, aczkolwiek uczyłam sie naprawdę!
on: a na ile dzisiaj pani umie?
ja: myslę, że na 3 umiem...
on: no dobra...
i tu czekam chwile on wchodzi na komputer coś ta pisze, sprawdza, pyta czemu sie nie zapisałam na poprawkę, krótka dyskusja o tym i na koniec
dobra- proszę o indeks- wpisuje 3 i mówi- do karty i systemu wpisze jak sie pani zapisze na poprawę.
a ja nie wiedziałam o co chodzi do konca taka byłam osrana, po chwili on mówi- to wszystko!...
ja oczy jak 5 zł, i szczęśliwa, bez odpytywanki z podziękowaniami i ucałowaniami z tyłek wyszłam
mój pierwszy w życiu taki egzamin
a teraz wybaczcie ale poki młoda śpi ide sprzatać i prać firany
przepraszam ale póki co nie mam czasu na pisanie- wybaczcie
robie przedświąteczne porządki a w weekend byłam u rodziców.
Jagmar
dzięki za pamięć, egzamin zdany
ale musze opowiedzieć jak
czekałam w sobote rano na niego aż skonczy zajęcia, zaprosił mnie do sali, posadził na drugiej stronie stołu usiadł i z poważną miną pyta
czemu pani nie zdała?
ja: myslę panie p-sorze że dlatego ze źle odpowiedziałam, aczkolwiek uczyłam sie naprawdę!
on: a na ile dzisiaj pani umie?
ja: myslę, że na 3 umiem...
on: no dobra...
i tu czekam chwile on wchodzi na komputer coś ta pisze, sprawdza, pyta czemu sie nie zapisałam na poprawkę, krótka dyskusja o tym i na koniec
dobra- proszę o indeks- wpisuje 3 i mówi- do karty i systemu wpisze jak sie pani zapisze na poprawę.
a ja nie wiedziałam o co chodzi do konca taka byłam osrana, po chwili on mówi- to wszystko!...
ja oczy jak 5 zł, i szczęśliwa, bez odpytywanki z podziękowaniami i ucałowaniami z tyłek wyszłam
mój pierwszy w życiu taki egzamin
a teraz wybaczcie ale poki młoda śpi ide sprzatać i prać firany