Zmęcona jakas jestem. Nie wiemc czy to przesilenie wiosenne czy za późno chodzę spać? zasypiam na siedząco. Jeszcze dzisiaj przyjechała do mnie koleżanka i od 12 do 15 siedziałyśmy na dworze z przerwą na wizytę w sklepie sephora bo jest promocja, że jak sie odda swój stary kosmetyk to można ich dostać za pół ceny. Muszę mojego M poprosić o $ bo moje konto jest już puste a skorzystałabym z tej okazji bo mam stary puder w źle dobranym kolorze
. uciekam na zabawe klockami
Jarzębinka jakie to słodkie
, dzieci tak fajnie się cieszą. Widać, że kupno rowerka było strzałem w 10. Jak będziesz jakoś wychodzić na spacer to daj mi znać przymierze mała o ile Kamilek nam pozwoli
.
Sempe 3mam kciuki za dobre wyniki.
krklisz ja też byłam bardzo senna przy pierwszej i drugiej ciąży. W sumie to nic mi nie pomagało żadna kawa ani czekolada. Później jakoś przeszło. Niedługo pewnie to samopoczucie się zmieni. Na kiedy masz termin?
Skrzat Basia pewnie z nadmiaru wrażeń miała marudna noc. Pewnie jej się śniło, że Zosia jej miecz do robienia baniek zabierała ;p. Zofik za to ma brzydka kupkę po nadmiarze słodkości. Tyłek jest cały czerwony i przy przewijaniu płakała.
Lilou ja też dzisiaj porządki robiłam od 9-11:30 i tak wszystkiego nie zrobiłam. Podłogę na wieczór sobie zostawiam.
ishi zdrówka dla Agu. jak się teraz czuje?
Jarzębinka jakie to słodkie
Sempe 3mam kciuki za dobre wyniki.
krklisz ja też byłam bardzo senna przy pierwszej i drugiej ciąży. W sumie to nic mi nie pomagało żadna kawa ani czekolada. Później jakoś przeszło. Niedługo pewnie to samopoczucie się zmieni. Na kiedy masz termin?
Skrzat Basia pewnie z nadmiaru wrażeń miała marudna noc. Pewnie jej się śniło, że Zosia jej miecz do robienia baniek zabierała ;p. Zofik za to ma brzydka kupkę po nadmiarze słodkości. Tyłek jest cały czerwony i przy przewijaniu płakała.
Lilou ja też dzisiaj porządki robiłam od 9-11:30 i tak wszystkiego nie zrobiłam. Podłogę na wieczór sobie zostawiam.
ishi zdrówka dla Agu. jak się teraz czuje?