reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Aniaa23 pewnie masz rację,są ludzie którym na prawdę potrzebna jest pomoc,ale szczerze powiedziawszy mam teraz nauczkę,żeby robić tak jak Skrzat napisała. Musimy się zgadać kiedyś na spacer wspólny...

Lilou a Ty skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
reklama
Lilou no Basia nózkami sięga:) Jeździc po sklepie nie umiała, ale myślę że wakacyjnie się nauczy:) bo do tego trzeba czasu:)!!
Co do sprawy Pana Zbyszka nie mnie osądzać, nie mozna genrailzować, ale już nie pierwszy raz słyszę niestety o takim oszustwie, a mam rodziny znajome od lat, które wiem że potrzebują pomocy i wiem że ją docenią a nie wykorzystają!

Ostatnia edycja:
skrzat ty (znaczy Twój Zet ma łeb jak zawsze) ja się z gadzam z każdym zdaniem po trochu ;)

Dzisiaj zrobiłam piękną świnkę (przepraszam że tu wkleje ale się w niej zakochałam )

26032012675.jpg Z pozdrowieniami dla wszystkich ;)

Obiecuje że powrzucam ma odpowiedni wątek ;)

Od wczoraj mój Bartuś lata sam po mieszkaniu biega po nóżkach jego zabawa bieganie po mieszkaniu z podusią i zakrywa sobie buzie i oczy i jak czasem sie trachnie o ściane no leje ze śmiechu dobrze że amortyzacja to poduszka bo siniaki by miał taki na głowie żeby sobie pomyśleli że dosyć ospa to pobity :-p

Dzisiaj wrzucę super pomysł na dekoracje świąteczne z rzeżuchą ;)

Witajcie dziewczynki :)
An brawo dla Bartusia i dla Ciebie za świnkę!
co do pomagania - prosiłabym o chwilowe wstrzymanie się z oskarżaniem dopóki wszystko nie będzie jasne
pozdrawiam Was z mroznych (teraz 0 stopni, a jak w P?) Mazur :))

Hej
daje znać, że żyję.
Mam nadzieję, że z tym co pisze rogalowa to jakaś pomyłka i sprawa się wyjaśni.
Skrzat dziękujemy za miły dzień. Zosia podczas kąpieli dzieliła się ze mną wrażeniami z całego dnia.Kilka razy mówiła cos o rybce ale nie wiem o co chodziło. najwyraźniej coś przegapiłam. Zmęczona była nieziemsko i zasnęła w parę sekund. Dobrze, ze M ja autem zabrał do domku bo prawie zasnęła po drodze a to przecież 10 minut.

Ewa jak egzamin?

Nie jestem w stanie odpisać wszystkim bo mózg mam zlasowany i niewiele pamiętam.

an świnka cudaśna. też chcę taką :).

Hej dziewczyny witam o poranku!
Dzis słonko schowało się za chmurki, może się przejaśni, ja z mamą do miasta miałam jechać, więc czeka mnie wycieczka mpk...No zobaczymy:) Generalnie nocka do bani, pierwszy raz od ho ho, Basia obudziła się o 3:45;/ i przyszła do mnie do łożka, wszytsko fajnie, ale chyba nie mogła spać, bo tak się wierciła, kręciła, raz na mnie kładła, raz na poduszkę, raz zeszła z łóżka i piszczała by ją wsadzić, to znowu na mnie i tak chyba dobrą godzinę, ja przez to spać nie mogłam, bo się bałam że mi spadnie w tych ruchach nieskoordynowanych:( Ale dziwne to było! Mam nadzieję, że nic jej np. nie bolało, może od ilości wrażeń wczoraj, albo po prostu sie obudziła i nie mogła zanąć potem o tej czwartej bo była już wyspana?, teraz jeszcze śpi!
Generalnie miłego dnia dla wszystkich :)
Halo halo dziewczyny gdzie jesteście jak Was nie ma? Na-tuska, Ajentka, Majka, Karola, Rikapa, Kozaczino, NabAwe???

reklama
i ja sie witam o poranku.....

Skrzat, Jagmar...... :tak::-D:tak: wracając do domu wyciągnęłam rowerek z bagażnika aby go nie wozić i mały śmigał nim do domku, choć już bylismy pod blokiem i nawet kask kazał sobie założyc... oczywiście rowerek do spania przy łóżeczku .... :tak:

Jarzebinka Znam to z doswiadczenia moj tez nie kocha zakupow :).
A ile teraz placilas?

rowerek kosztowal 169,99......:tak: a kask 19 zł.....:tak:

Lilou, mój jak mial 2 lataka pierwszy raz usiadl na takim rowerku od sasiada i było całkiem nieźle choć raczej on szedl a rowerek jechal pod nim, teraz doiero mając 2,5 uczy się jazdy na nim i z dnia na dzien idzie mu to całkiem sprawnie, w pracy koleżanka ma synka 3 miesiące młodszego czyli teraz ma 2, 3 miesiąca i rowerek mają juz od 0,5 roku i mały dopero teraz zaczął sie nim interesować, choć tez na zasadzie prowadzenia....... nie siedzi na nim :tak:

An... artyska.....:tak::-D:tak: super ta świnka....

miłego dzionka życzę.... :tak:

Do góry