reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Aniaa23 pewnie masz rację,są ludzie którym na prawdę potrzebna jest pomoc,ale szczerze powiedziawszy mam teraz nauczkę,żeby robić tak jak Skrzat napisała. Musimy się zgadać kiedyś na spacer wspólny...

Lilou a Ty skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
reklama
Lilou no Basia nózkami sięga:) Jeździc po sklepie nie umiała, ale myślę że wakacyjnie się nauczy:) bo do tego trzeba czasu:)!!
Co do sprawy Pana Zbyszka nie mnie osądzać, nie mozna genrailzować, ale już nie pierwszy raz słyszę niestety o takim oszustwie, a mam rodziny znajome od lat, które wiem że potrzebują pomocy i wiem że ją docenią a nie wykorzystają!

Ostatnia edycja:
skrzat ty (znaczy Twój Zet ma łeb jak zawsze) ja się z gadzam z każdym zdaniem po trochu ;)

Dzisiaj zrobiłam piękną świnkę (przepraszam że tu wkleje ale się w niej zakochałam )

26032012675.jpg Z pozdrowieniami dla wszystkich ;)

Obiecuje że powrzucam ma odpowiedni wątek ;)

Od wczoraj mój Bartuś lata sam po mieszkaniu biega po nóżkach jego zabawa bieganie po mieszkaniu z podusią i zakrywa sobie buzie i oczy i jak czasem sie trachnie o ściane no leje ze śmiechu dobrze że amortyzacja to poduszka bo siniaki by miał taki na głowie żeby sobie pomyśleli że dosyć ospa to pobity :-p

Dzisiaj wrzucę super pomysł na dekoracje świąteczne z rzeżuchą ;)

Witajcie dziewczynki :)
An brawo dla Bartusia i dla Ciebie za świnkę!
co do pomagania - prosiłabym o chwilowe wstrzymanie się z oskarżaniem dopóki wszystko nie będzie jasne
pozdrawiam Was z mroznych (teraz 0 stopni, a jak w P?) Mazur :))

Hej
daje znać, że żyję.
Mam nadzieję, że z tym co pisze rogalowa to jakaś pomyłka i sprawa się wyjaśni.
Skrzat dziękujemy za miły dzień. Zosia podczas kąpieli dzieliła się ze mną wrażeniami z całego dnia.Kilka razy mówiła cos o rybce ale nie wiem o co chodziło. najwyraźniej coś przegapiłam. Zmęczona była nieziemsko i zasnęła w parę sekund. Dobrze, ze M ja autem zabrał do domku bo prawie zasnęła po drodze a to przecież 10 minut.

Ewa jak egzamin?

Nie jestem w stanie odpisać wszystkim bo mózg mam zlasowany i niewiele pamiętam.

an świnka cudaśna. też chcę taką :).

Hej dziewczyny witam o poranku!
Dzis słonko schowało się za chmurki, może się przejaśni, ja z mamą do miasta miałam jechać, więc czeka mnie wycieczka mpk...No zobaczymy:) Generalnie nocka do bani, pierwszy raz od ho ho, Basia obudziła się o 3:45;/ i przyszła do mnie do łożka, wszytsko fajnie, ale chyba nie mogła spać, bo tak się wierciła, kręciła, raz na mnie kładła, raz na poduszkę, raz zeszła z łóżka i piszczała by ją wsadzić, to znowu na mnie i tak chyba dobrą godzinę, ja przez to spać nie mogłam, bo się bałam że mi spadnie w tych ruchach nieskoordynowanych:( Ale dziwne to było! Mam nadzieję, że nic jej np. nie bolało, może od ilości wrażeń wczoraj, albo po prostu sie obudziła i nie mogła zanąć potem o tej czwartej bo była już wyspana?, teraz jeszcze śpi!
Generalnie miłego dnia dla wszystkich :)
Halo halo dziewczyny gdzie jesteście jak Was nie ma? Na-tuska, Ajentka, Majka, Karola, Rikapa, Kozaczino, NabAwe???

reklama
i ja sie witam o poranku.....

Skrzat, Jagmar...... :tak::-D:tak: wracając do domu wyciągnęłam rowerek z bagażnika aby go nie wozić i mały śmigał nim do domku, choć już bylismy pod blokiem i nawet kask kazał sobie założyc... oczywiście rowerek do spania przy łóżeczku .... :tak:

Jarzebinka Znam to z doswiadczenia moj tez nie kocha zakupow :).
A ile teraz placilas?

rowerek kosztowal 169,99......:tak: a kask 19 zł.....:tak:

Lilou, mój jak mial 2 lataka pierwszy raz usiadl na takim rowerku od sasiada i było całkiem nieźle choć raczej on szedl a rowerek jechal pod nim, teraz doiero mając 2,5 uczy się jazdy na nim i z dnia na dzien idzie mu to całkiem sprawnie, w pracy koleżanka ma synka 3 miesiące młodszego czyli teraz ma 2, 3 miesiąca i rowerek mają juz od 0,5 roku i mały dopero teraz zaczął sie nim interesować, choć tez na zasadzie prowadzenia....... nie siedzi na nim :tak:

An... artyska.....:tak::-D:tak: super ta świnka....

miłego dzionka życzę.... :tak:

Do góry