reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

uwaga w dniach 7-9 w Pati i Maksie wyprzedaż odzieży - 30% , a odzieży przecenionej do -50% jeszcze o 30 % więc warto :-)[/COLOR][/B][/SIZE]

dzięki wielkie.... :-D czyli pora na zakupy.....

Jarzębinko przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuje, jestem za aerobikiem Grunwaldzkim:D
nie ma sprawy, przecież urlopujesz, więc ....czyli teraz musimy się zorientować gdzie u nas można iśc na aerobik.... :tak:

i pogody na kolejne dni.... ;-)

a mam jeszcze wielkie plany przed wyjazdem :D

szerokiej drogi i przyjemności w Łodzi..... :-D

reklama
czesc
dziekuje za mile slowa o moim malym.mile jest slyszec takie cos:)

zapomnialam jeszcze dodac ze drugim hitem u nas jest maniek zlota raczka,jak dzisiaj bede w domu,to do myszek musze mu w pokoju dorysowac jeszcze manka i te jego narzedzia:)

ale sie zimno zrobilo :(

hej.

ale zimno na podworku brrrrr..... bylismy na spacerku i u Guzika. teraz mala spi a ja jak zwykkle sprzatam i obiad bo mala mi rozpierdziel tak irobi ze szok...juz mam dosyc tego balaganu..

a wczoraj nie poszlam do meza ogladalam Kuchenne rewolucje. no a dzisiaj o 20 na fitness i juz sie ciesze:)

Hej
ja w domku wzięłam L4 bo taka sie połamana czuję :-/ no i wzięłam się za allegro w sensie muszę znowu ciuchy wystawić masakryczna to robota wrrrr póki co wystawiłam śpiwór do wózka Ciepły stan idealny spacerówka gondola polar 95cm (1863460071) - Aukcje internetowe Allegro
Tygryś miłego łódzkiego weekendu :-)
Natuska ty to pracowita jesteś :-)
An to ty w żłobku pracujesz?? A rodzice zawsze się znajdą tacy, którzy są niezadowoleni ;-)
idę po młodą buźka

hello,
U nas od rana dzisiaj słoneczko, a teraz już się pochmurzyło! Pojechalismy na latarnię morską do Niechorza:) Basia spała całą wizytę jak ją wnosiliśmy i znosiliśmy:p:-Dwięc sobie morza z góry nie pooglądała!
Generalnie ma na maksa bunt na wózek i fotelik samochodowy, drze się w niebogłosy jak ją chcemy wsadzić, nie wiem co z tym fantem zrobić:( Nigdy takiej nienawiści do wózka nie miała:( A jak się zmęczy iść to tylko na ręcę - masakra!
Do tego nasza "wspaniała" Inglesina Trip się rozpada:( Złamała/Pękła rurka łącząca siedzenie z podnóżkiem i generalnie dupa, mam nadzieję, że uda się to zareklamować!

Na-tuska
a niby czemu mam mieć focha, co?
Kozaczino zdrówka! Mnie nadal trzyma i Basię:(nawet morze nie pomogło!

oki miłego popołudnia!

ps. a gdzie reszta dziewczyn się podziewa?

reklama
wpadłam się przywitać

kurcze jak brakuje mi tych pogaduszek z Wami :-(
Mam nadzieje że u Was wszystko ok, czyli wszyscy zdrowi, i wogóle że jest ok:tak:
no i na tyle mojego pisania :-( musze zmykać - dobranoc

Do góry