reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gdzie Wy??

Ja w ramach odstresowania poszłam na zumbę, nawet ćwiczyłam identycznie jak na tym filmiku ZUMBA® Fitness!!! - YouTube :D ogólnie wyzionęłam ducha, zlałam się potem, ale jestem dumna z siebie, bo nie usiadłam na ławce, chociaż kusiło nieziemsko :D i w ramach dalszego odstresowania wbiegłam na 4 piętro i zbiegłam z powrotem, teraz zadowolona zdycham :D

tygrynka wybieramy w sensie pociagiem?? chielismy zrobic wycieczke np z głównego do puszczykowa albo inny kierunek,oborniki itd nie za daleko :p i ta cały dzien siedziec i pociagiem spowrotem :p Filip tak kocha ciuchcie ze w nocy iał pizame z thomase jak rano chciałam go ubrac to nie bo na bluzce nie miał ciuchci i usiałm przyniesc taka co miała :errr: normlanie nie przeraza, nawet z domu jak wyjde i chce isc w strone malty to nie bo w drugim kierunku są tory kolejowe io trzeba isc zobaczyc czy czasami cos nie jedzie :p jeszcze troche i bede musiała sie na główny przeniesc :-D

mamagabi sakowicie zabrzmiało :p jak spacerek?

gdzie sie podziały??? wracac natentychmiast jak to kumpel mówi :p:p

tak do puszczykowa jak najbardziej:D

wiem ze do wolsztyna jest kawalek,ale tam tez warto sie przejechac jak sa pokazy tych parowozow.

oo do Wolsztyna to i my chcieliśmy kiedyś jechać :) fajna by była taka wycieczka! niezły jest Filipek z tą ciuchcią :D mama musisz garderobę na ciuchciową wymienić :D u nas większą frajdę sprawiają koparki, chociaż ciuchcie też lubi :)
CbA ja często bywam w Twoich stronach bo w Rogalinku mam przyjaciółkę :)

tak do puszczykowa jak najbardziej:D

wiem ze do wolsztyna jest kawalek,ale tam tez warto sie przejechac jak sa pokazy tych parowozow.

wiesz co z mila checia bym przyjechała ale njak najdalej tamtych okolic i rodziny B :p

tygrynka szał koparkowy juz minął a był rownie intensywby jak teraz, bluzki z koparkami mamy, teraz ciuchcie, co bedzie potem??

ja tylko na minutkę :

lilou ech ja też nie za bardzo lubie motory :-( dobrze że P nic nie jest

mamagabi badania robię tak kontrolnie....

uwaga w dniach 7-9 w Pati i Maksie wyprzedaż odzieży - 30% , a odzieży przecenionej do -50% jeszcze o 30 % więc warto :-)

reklama
oo do Wolsztyna to i my chcieliśmy kiedyś jechać :) fajna by była taka wycieczka! niezły jest Filipek z tą ciuchcią :D mama musisz garderobę na ciuchciową wymienić :D u nas większą frajdę sprawiają koparki, chociaż ciuchcie też lubi :)
CbA ja często bywam w Twoich stronach bo w Rogalinku mam przyjaciółkę :)

:)

wiesz co z mila checia bym przyjechała ale njak najdalej tamtych okolic i rodziny B :p

tygrynka szał koparkowy juz minął a był rownie intensywby jak teraz, bluzki z koparkami mamy, teraz ciuchcie, co bedzie potem??

:(

u nas jest szal pał na myszke miki , wiecie,bajka w tv,ciuchy z myszka,szczotka do zebow,maskotki, czapka z daszkiem,etc

zapomnialam jak sie zdjecia dodaje,wiec zrobilam tak ;p
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

Do góry