reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam sie wieczorkiem :-)
u nas chorobowo Lula całą noc wyła spaliśmy jakieś 3 godz. i nic nie pomagało :-( jak wstała rano to biedulka siedziała taka zdepnięta i bajki oglądała, na 10:30 przyszli ludzie oglądać mieszkanie i w tym momencie Lula mnie obrzygała od stóp do głowy :baffled: no ale wyraźnie się jej polepszyło poszła spać i wstała znowu nie wyraźna z temperatura :-( spała prawie cały dzień a teraz jest ok zobaczymy jak będzie w nocy. Ja od rana wystawiłam rzeczy na allegro Ciepły kombinezon Mothercare 68 (1865190900) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły śliczny dwuczęściowy 68 Poznań (1865191265) - Aukcje internetowe Allegro
Ciepła kurtka na jesień zimę 86 Poznań (1865191563) - Aukcje internetowe Allegro
Zimowy kombinezon 5-10-15 roz. 74 Poznań (1865192451) - Aukcje internetowe Allegro

Julka hej fajnie że piszesz :-) Dobrze że z chłopakami nie najgorzej :-) no współczuję mieszkania z teściową :-(
Marcia super że wyniki w miarę dobre :-) ja też lubiłam sie z brzuszkiem bujać ;-)
MamaGabi ja dołączam do grona zazdrosnych o fitness :-)

byłam w Luboniu w FactoryOutlet nic nie ma szukałam kombinezonu, kolejny raz się okazało że nic tam nie ma ciekawego;-(

reklama
Kozaczino, ja tez nie lubie factory, bylam kilka razy i zawsze wracalam z niczym wiec juz nie jezdze;-)

POziomka, jesli robisz zdjecia takim maluszkom jak moja Karolina to ja tez bym chciala:)

hej laseczki, taka ogdzina i jeszcze pusto....no tak weekenduja sie wszystkie...

Natuska jak tam p oweselu? wybawials sie mam nadzieje:)
Kozaczino jak Majeczka? lepiej juz?zdrowka:)

a moi spią:) Gaba cos w nocy spac nie mogla wiec i my tez nie, teraz zasnela godz temu i spi z tatusiem ale jeszcze pol godz im dam i ich obudze bo na 11 do kosiola chce isc a potem na wybory...chocaz sama nie wiem po co ja tam ide skoro i tak nieiwme na kogo mam glosowac,nikt mi nie pasuje....

a jak tam u was laseczki palny na niedziele:)

hej laski ja się trochę obijam. co prawda nie jestem już taka swobodna jak byłam ale postaram się nadrobić nieobecnoiść. Puki co myślę czy wyprawiać 2 latka Zosi czy nie sama nie wiem w zasadzie mam szkołę 30 i to kolejne wahania czy nie zrobić sobie z części zajęć wagary;p ehh no nic nie smęcę spadam do m bo jeszcze w łóżku leżymy a Zosia ma drzemkę

hello,
Melduje się z Poznania;) Wróciliśmy wczoraj popołudniu i byliśmy już u teściów bo stęsknieni Basieńki!
Dzisiaj jedziemy do moich na urodziny taty...obowiązkowo głosowanie po drodze i Swarzędz bo trzeba zareklamować tą nieszczęsną Inglesinę!
Na-tuska fajnie, że wesele udane i że się wybawiliście, a co jest w Puszczykowie?
Kozaczino zdrówka dla Luli! Niezły motyw z wymiotami i ludzmi oglądającymi mieszkanie!
Marcia toczenie z brzuchem jest boskie:)

oki to uciekam, bo w domu full pracy a za chwilę się zbierać trzeba!

Hej dziewczyny :) dużo nowych ale może chociaż "stare" forumowiczki mnie pamiętają :)

ja też dziś byłam w factory nic nie dostałam :/ a już sobie kilka razy mówiłam ze więcej tam nie pojadę ale wstąpiłam do pepco i coś tam kupiłam z takiego do biegania po domu
za to kombinezony kupiłam w 5 10 15 dla młodego dostałam za 100zł dla Emilki prawie 300zł :/ ale na przyszły rok mam nadzieje że będzie dobry bo wzięłam ciut większy choć jak założyła to za dużej różnicy z mniejszymi nie było

Pozdrawiam :)

przypomniało mi się ze mam kombinezon biały do sprzedania po Emilce ale jest właściwie uniwersalny bo biały ale chyba na 12 miesięcy będzie musiałabym zerknąć bo zostawiłam dla siorki a nie chciała bo woli kurtkę dla swojego synka więc za grosze mogę odsprzedać :)

hej :)

Natuska to super ze sie wybawilas ale dlaczego tak wczesnie do odmu wrocilas?:)
Gosiu witaj:) dawno cie nie bylo...zagladaj czesciej:) ja akurat tez kombinezonu niechcialam i kupilam kurtke i spodnie ocieplane:) spodenki crocodilo na allegro, z metki cena 94 zl a jaq zaplacilam 44 zl z przesylka a kurtke kupilam w Auchan za 46 zl.

Skrzat szkoda ze taki krotki ten pobyt nie?

mielismy isc do kosciolka potem glosowac,poszlismy tylko glosowac, potem mala polozylam, sama zasnelam na kanapie a maz poszedl do Gaby polzyc sie i odpiero wstalsimy:)

alez tu pustki, jak mnie nie bylo to tak produkowaly ze szok a teraz poczytac nawet nei ma co

reklama
Natuska o 12:15 koniec wesela? no co ty? jak to? to panstwo mlodzi skonczyli weslee o tej porze? bo mi keidys ktos opowiadal ze tez gdzies byl na weselu i o godz 12 czy 1 pan mlody wzial mikrofon i powiedzial " dziekujemy wszystkim za przybycie,autobus na gosci czeka na zewnatrz" ktos z gosci sie zapytal " ze co???" a o n" no wypier****ć" masakra jakas.

a ja juz polozylam Gabe spac teraz ogladam jednym okiem jakis film ale nie kumam o co chodzi. a no i mam pytanie do mam kltore maja dziecko w podobnym wieku nisz moja gaba, czyli Natuska,Skrzat,Kozaczino,Poziomka czy wasze maluchy cala noc przesypiaja i oc im dajecie na kolacje do jedzenia. bo kurde mloda misie budzi w nocy na mleczko bo mi kolacji nie bardzo chce jesc a ja nie mam zabardzo pomyslow co jej dawac na kolacje bo kaszki nie tknie. no i budzi sie na mleczko raz tylko ale chaialbym zeby nocke mi przesypiala,czasami zdarza sie ze pospi od 20 do 4 czy 5 rano i wtedy mleko dostaje,ale czesto budzi sie pomiedzy 1 a 2,

Do góry