reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja już wykąpana, trochę spakowałam! Zaraz pewnie jakiś filmik!

Na-tuska kurcze no masz rację, że jakoś nie pisała do Ciebie, ale to nie specialnie, bo niby za co mam mieć focha?
Ajentka co tam u Was? Jak synek kuzynki?
Julka fajnie, że wpadłas:) Napisz jak się mieszka? Jak chłopaki?

reklama
hej laseczki:)
ja wlasnie po fitnesie bylo super, bardzo m isie podobaja te zajecia chociaz wracam zmeczona to i tak szczesliwa:) oczywisice nie robie wszystkich cwiczen bo niestety po operacji mi nie wolno lae wiekszosc robie...

Natuska kurcze a kiedy masz od szpitala z Emilka? a do kogo na wesele jedziesz? pochwal sie bo chyba cos pominelam
Skrzat to juz koniec pobytu?
Kozaczino zdrowka kochana,kuruj sie.
Julka no wlasnie jak sie mieszka?jak chlopaki?
Tygrynka milego weekendowania.

no wlansie a gdzie reszta? mam wymieniac? no dziewczyny nei robcie se jaj tylko pisac a nei tylko podczytywac.... i to juz ujawiac sie mi tutaj:):-):-):-):-)

Kozaczino zdrowka,kuruj sie, zarazy teraz takie panuja ze masakra, dziciaki kaszla Tak pracuje w żłobku jakim to ci moge na pw napisać lub jak sie spotkamy. A rodzice eeeee różnie to bywa.

Mamagabi strażniczko bb :-p, fajnie że chodzisz sobie na fitnes. a jak tam gabunia?

Natuska ty to masz adhd a może u mnie w chacie tez chcesz zrobic porzadek :-p, Buziaczki dla Emiliki i Filipka.

Tygrynka milego wyjazdu a zawiadomienie na ślub wyslesz nie ??:zawstydzona/y: (moze byc nawet emailem)

Dzisiaj jedno dziecko mialo takie rozwolnienie ze az sama woda maskara wiec tylek odparzony bidulka ale mama chyba dzisiaj do lekrza pojechala. A wczoraj zanioslam bujak do żlobka i w wejsciu mi go zabrali do czyszczenie i juz go nie widzialam wiec w pon musze tam ino zagadac gdzie bujak ktory przynioslam na moj oddział.

Ja wlasnie nadrabiam zalegosci tygodniowe a jutro wielki dzien babci :) hihihihi bede zdjecia pstrykac ale sie nasmieje a jeszcze do spowiedzi, posprzatac lazienke, kuchnie i poodkurzac jestem ciekawa czy znajde czas na wszystko

A co z tym greckim spotkaniem ??

hej :) czytałam ale nie wiem co komu odpisać - pierwszy tydzien pracy a mała pierwszy tydzien w końcu w żłobku do tej pory 2 dni złobka 2 tyg choroby 2 żłob i 2 tyg choroby.
Tygrynka milego wypadu i pozdrów Aneciaka :), Filona postaram sie pomóc, mamaGabi fajnie, że wróciłaś :) an to pierwszy tydzien za nami.
Marciaa czekam dzis na was , dziewczyny jesli jeszcze jakaś z Was chce sesje na zasadzie fotki za pozowanie i możliwość umieszczenia na stronie to proszę o kontakt :)
Pozdrawiam i czekam na ten wieczór grecki :)

guten tag

tez czekam na info odnosnie greckiej :)

Poziomeczka nie mogę się doczekac :) oby mlody troszke wspolpracowal :))))

Tygrynka udanej wycieczki moj by w pociągu pewnei nie ujechal za daleko. Pewnie chwila euforii i tyle:) zdaj relacje jak Sebek zareagowal

mamagabi ale zazdroszczę Ci fitnessu. Ja kocham ruch. Tylko teraz sie lekko toczę ;)
ale moja mama kombinuje w domu prywatne lekcje salsy wiec moze sie załapię jeszcze :p

Natuska podziwiam Cię za powera

a ja odebralam wyniki...musze brac zelazo paramtery czw krwinek mi pospadaly ale reszta gut :)

no to pokrótce:)

z Natim byłam w piątek u kardiologa bo ma szmery, ale te niegroźne i kontrola za 2 lata
001.gif

W środe byłam z Damiankiem w szpitalu na badaniach i czekamy na wyniki, pobrali znowu krew na IgE i na to na co najbardziej Go uczula czyli pleśń, grzyb i sierść czy alergia wzrosła bo astma się nasiliła i bardzo kaszle rano i wieczorem, do tego zrobiliśmy spirometrie i czekamy na wyniki, zwiększyli ilość leków i zobaczymy co dalej

Nie wiem czy Wam pisałam ale niedoczynność tarczycy u Natiego to fałszywy alarm po zapaleniach płuc,kolejne wyniki wyszły w normie
003.gif

Damiankowi w szkole sie bardzo podoba - szkoda ze tak mało chodzi, ale w poniedziałki i czwartki Pani przychodzi a mały ją bardzo lubi :tak:
no to chyba na tyle o teściowej pisać niebęde
013.gif

zmykam bo zaraz mnie powiesza :angry:

reklama
hej hej,

Marciaa fajnie sie toczyc...ja tam bardzo lubialam moj ciazowy brzuszek i te toczenia....ha ha ha a salsa mmmm cos fajnego sama bym pochodizla tutaj gdzie fitnes mamy jesti salsa ale ja juz czasu na to nei mam.
Natuska bedzie dobrze babcia da sobie rade zobaczysz, a ty baw sie dobrze i pare kolejek za moje zdrowie prosze wypic.
Poziomka no ja chce znowu sesje jak da rade,prosze prosze prosze:) bardzo prosze:)
An no co z teog jak strazniczka jestem jak i tak dziewuchy nie odzywaja sie...
Julka to dobrze ze z Natim dobrze, i fajnie ze Damiankowi sie podoba szkola:) najwazniejsze, i zagladaj czesciej:)

a ja z greckeij odpadam...narazie nie dam rady.

Do góry