reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

uwaga w dniach 7-9 w Pati i Maksie wyprzedaż odzieży - 30% , a odzieży przecenionej do -50% jeszcze o 30 % więc warto :-)[/COLOR][/B][/SIZE]

dzięki wielkie.... :-D czyli pora na zakupy.....

Jarzębinko przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuje, jestem za aerobikiem Grunwaldzkim:D
nie ma sprawy, przecież urlopujesz, więc ....czyli teraz musimy się zorientować gdzie u nas można iśc na aerobik.... :tak:

i pogody na kolejne dni.... ;-)

a mam jeszcze wielkie plany przed wyjazdem :D

szerokiej drogi i przyjemności w Łodzi..... :-D

reklama
czesc
dziekuje za mile slowa o moim malym.mile jest slyszec takie cos:)

zapomnialam jeszcze dodac ze drugim hitem u nas jest maniek zlota raczka,jak dzisiaj bede w domu,to do myszek musze mu w pokoju dorysowac jeszcze manka i te jego narzedzia:)

ale sie zimno zrobilo :(

hej.

ale zimno na podworku brrrrr..... bylismy na spacerku i u Guzika. teraz mala spi a ja jak zwykkle sprzatam i obiad bo mala mi rozpierdziel tak irobi ze szok...juz mam dosyc tego balaganu..

a wczoraj nie poszlam do meza ogladalam Kuchenne rewolucje. no a dzisiaj o 20 na fitness i juz sie ciesze:)

Hej
ja w domku wzięłam L4 bo taka sie połamana czuję :-/ no i wzięłam się za allegro w sensie muszę znowu ciuchy wystawić masakryczna to robota wrrrr póki co wystawiłam śpiwór do wózka Ciepły stan idealny spacerówka gondola polar 95cm (1863460071) - Aukcje internetowe Allegro
Tygryś miłego łódzkiego weekendu :-)
Natuska ty to pracowita jesteś :-)
An to ty w żłobku pracujesz?? A rodzice zawsze się znajdą tacy, którzy są niezadowoleni ;-)
idę po młodą buźka

hello,
U nas od rana dzisiaj słoneczko, a teraz już się pochmurzyło! Pojechalismy na latarnię morską do Niechorza:) Basia spała całą wizytę jak ją wnosiliśmy i znosiliśmy:p:-Dwięc sobie morza z góry nie pooglądała!
Generalnie ma na maksa bunt na wózek i fotelik samochodowy, drze się w niebogłosy jak ją chcemy wsadzić, nie wiem co z tym fantem zrobić:( Nigdy takiej nienawiści do wózka nie miała:( A jak się zmęczy iść to tylko na ręcę - masakra!
Do tego nasza "wspaniała" Inglesina Trip się rozpada:( Złamała/Pękła rurka łącząca siedzenie z podnóżkiem i generalnie dupa, mam nadzieję, że uda się to zareklamować!

Na-tuska
a niby czemu mam mieć focha, co?
Kozaczino zdrówka! Mnie nadal trzyma i Basię:(nawet morze nie pomogło!

oki miłego popołudnia!

ps. a gdzie reszta dziewczyn się podziewa?

reklama
wpadłam się przywitać

kurcze jak brakuje mi tych pogaduszek z Wami :-(
Mam nadzieje że u Was wszystko ok, czyli wszyscy zdrowi, i wogóle że jest ok:tak:
no i na tyle mojego pisania :-( musze zmykać - dobranoc

Do góry