reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dokładnie! my to do niższych temperatur lataliśmy z młodym dopóki nie padało i nie wiało za bardzo...
w ogóle nie chorował zeszłej zimy, może ze 2 razy miał katar, raz kaszel, ale odkąd odstawiłam od piersi 3mies temu ma katar już teraz, jesienią, więc się trochę obawiam jak tę zimę przejdziemy, oby też lekko ;)

reklama
witam

chorowitkom zdroweczka
mlody moj cos ma katar albo tak tylko dzisiaj mu kapie ostatnio tez jeden dzien lecialo i cisza. U nas odpukac to byly 2 chorobska a tak to katarki sporadycznie. Jednak juz widze, ze jak Amela polazla do przedszkola < juz ma wirusa> to mlody tez łapie...wrrr

3mac jutro kciuki plis od 8. do 11.30- nie wiem kiedy bedzie moja kolej boje sieeee:D

Ja idę się kimnąć, mama usypia młodą na dworze:) i bedzie mi prasowac, mam z nią zdecydowanie za dobrze!!!!
Tygrynka my z Basią też do niższych temperatur wychodzilismy, ale tak do -5 ona spała po 2-3h na dworze w gondoli:) Owinięta, rumiane poliki od zimna, ale spało jej się miodzio, na caiłku zawsze była cieplutka;D Więc ja tam jestem zwolennikiem spania dzieci na dworze:)

Nam Sebastian w gondoli to przede wszystkim spał :D
Pięknie dzisiaj jest, zaliczyliśmy spacerek, bibliotekę (Seba ma 8 nowych książeczek wszystkie to Ciuchcia Tomek lub Bob Budowniczy :D), pocztę (faktycznie johnson przysyła, dzięki An za namiary!), obiadek i zaraz lecimy do Swarzędza obejrzeć parasolkę - najpierw autobusem do m1, potem już autkiem dalej, ciekawe ile dzisiaj w korkach postoimy ;)
Ania nie wpadniemy na kawkę bo przecież Seba ma katar, zapomniałam tak samo jak z jego zaglądaniem do wózka :/
miłego dnia!

ulala ale pustki :) ale dzień piękny to pewnie korzystacie :)
ja pojechałam na śródkę z Sebastianem bez wózka (tylko dwa razy chciał apa tylko po to by zaraz zejść), tam polatał pół godziny nad Maltą i pojechaliśmy do Swarzędza -mamy nowy używany wózek :D czarna parasolka mamas&papas za oszałamiające 100zł (w akpolu nowa jest za 600zł:/) :p w dodatku przyszła paczka ambasadorki streetcom - normalnie pełnowartościowe produkty eucerin: żel do mycia twarzy, tonik i krem :) mam próbki matującego kremu nawilżającego, więc przy najbliższym spotkaniu będę Was molestować ;)
tak więc dzień zaliczam do udanych :D

Tygrynko mi tez jakos z glowy wypadlo,ze Seba zasmarkany... Jakbym pamietala to bym Was nie zapraszala;p Super ze zakup wozka sie udal:)

A tu nadal pustki, chyba juz nie siedzicie z dziecmi na dworze?;-)

hejjjjj :)))

Ale dobrze już mam net :-)znajomi pożyczyli modem :-)

Nie pamietam co komu więc w skrócie :)

jarzębinko dziękujemy za wczoraj! pyszne ciasta;-)Oliwka była zachwycona :-)

Marciaa trzymam kciuki!!! powodzenia! Tylko się staraj nie stresować bardzo, choć wiem że to pewnie nie realne:/

Skrzat, Karola, Tygrynka zdrówka dla Was i dzieciaczków!

Rikapa chciałabym tą grę.a do jakiego kina idziesz? my już z kumpelą umówione ale razem raźniej będzie:tak:

hmmm nie wiem co jeszcze miałam odpisać..

aaa jak już dzieciaczki wyzdrowieją to zapraszam do siebie np. w przyszłym tygodniu:-)

reklama
tygrynka - ale masz fajnie ja ze streetcom mam dostac j&j ale to w nastepnym tygodniu

lilou - napisz mi jakie cw ze Stasiem robisz by obracal sie z brzuszka na plecki

Ostatnia edycja:
Do góry