reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dokładnie! my to do niższych temperatur lataliśmy z młodym dopóki nie padało i nie wiało za bardzo...
w ogóle nie chorował zeszłej zimy, może ze 2 razy miał katar, raz kaszel, ale odkąd odstawiłam od piersi 3mies temu ma katar już teraz, jesienią, więc się trochę obawiam jak tę zimę przejdziemy, oby też lekko ;)

reklama
witam

chorowitkom zdroweczka
mlody moj cos ma katar albo tak tylko dzisiaj mu kapie ostatnio tez jeden dzien lecialo i cisza. U nas odpukac to byly 2 chorobska a tak to katarki sporadycznie. Jednak juz widze, ze jak Amela polazla do przedszkola < juz ma wirusa> to mlody tez łapie...wrrr

3mac jutro kciuki plis od 8. do 11.30- nie wiem kiedy bedzie moja kolej boje sieeee:D

Ja idę się kimnąć, mama usypia młodą na dworze:) i bedzie mi prasowac, mam z nią zdecydowanie za dobrze!!!!
Tygrynka my z Basią też do niższych temperatur wychodzilismy, ale tak do -5 ona spała po 2-3h na dworze w gondoli:) Owinięta, rumiane poliki od zimna, ale spało jej się miodzio, na caiłku zawsze była cieplutka;D Więc ja tam jestem zwolennikiem spania dzieci na dworze:)

Nam Sebastian w gondoli to przede wszystkim spał :D
Pięknie dzisiaj jest, zaliczyliśmy spacerek, bibliotekę (Seba ma 8 nowych książeczek wszystkie to Ciuchcia Tomek lub Bob Budowniczy :D), pocztę (faktycznie johnson przysyła, dzięki An za namiary!), obiadek i zaraz lecimy do Swarzędza obejrzeć parasolkę - najpierw autobusem do m1, potem już autkiem dalej, ciekawe ile dzisiaj w korkach postoimy ;)
Ania nie wpadniemy na kawkę bo przecież Seba ma katar, zapomniałam tak samo jak z jego zaglądaniem do wózka :/
miłego dnia!

ulala ale pustki :) ale dzień piękny to pewnie korzystacie :)
ja pojechałam na śródkę z Sebastianem bez wózka (tylko dwa razy chciał apa tylko po to by zaraz zejść), tam polatał pół godziny nad Maltą i pojechaliśmy do Swarzędza -mamy nowy używany wózek :D czarna parasolka mamas&papas za oszałamiające 100zł (w akpolu nowa jest za 600zł:/) :p w dodatku przyszła paczka ambasadorki streetcom - normalnie pełnowartościowe produkty eucerin: żel do mycia twarzy, tonik i krem :) mam próbki matującego kremu nawilżającego, więc przy najbliższym spotkaniu będę Was molestować ;)
tak więc dzień zaliczam do udanych :D

Tygrynko mi tez jakos z glowy wypadlo,ze Seba zasmarkany... Jakbym pamietala to bym Was nie zapraszala;p Super ze zakup wozka sie udal:)

A tu nadal pustki, chyba juz nie siedzicie z dziecmi na dworze?;-)

hejjjjj :)))

Ale dobrze już mam net :-)znajomi pożyczyli modem :-)

Nie pamietam co komu więc w skrócie :)

jarzębinko dziękujemy za wczoraj! pyszne ciasta;-)Oliwka była zachwycona :-)

Marciaa trzymam kciuki!!! powodzenia! Tylko się staraj nie stresować bardzo, choć wiem że to pewnie nie realne:/

Skrzat, Karola, Tygrynka zdrówka dla Was i dzieciaczków!

Rikapa chciałabym tą grę.a do jakiego kina idziesz? my już z kumpelą umówione ale razem raźniej będzie:tak:

hmmm nie wiem co jeszcze miałam odpisać..

aaa jak już dzieciaczki wyzdrowieją to zapraszam do siebie np. w przyszłym tygodniu:-)

reklama
tygrynka - ale masz fajnie ja ze streetcom mam dostac j&j ale to w nastepnym tygodniu

lilou - napisz mi jakie cw ze Stasiem robisz by obracal sie z brzuszka na plecki

Ostatnia edycja:
Do góry