reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat jaki spiworek kupowaliscie? pochwal sie bo tez musze jakis zakupic.

Tygrynka fajnie ze urodzinki sie udaly. zaluje ze niemoglam byc. ale nawet dobrze ze zostalam bo wpadl do nas chrzestny Juli na niespodziewana wizyte a oni sie rzadko widuja a Jula go uwielbia wiec sie pobawili i Jula zapomniala o chorobie ;p
a wogole to bylysmy u lekarza i niby osluchowo zdrowa ale gardzielko troche zawalone i krople do noska dostala bo podrazniony troche.
lekarka podejrzewa ze to alergiczne... hmmm zobaczymy daje jej zyrtec i wapno

reklama
oo dobrze że mi przypomniałaś o viburcolu, podam małemu.. zdrówka dla Was!!
a mój kochany mężul zrobił mi sałatkę grecką (trochę pokraczną bo bez sałaty a za to z dużą ilością cebuli ale ciiii ;)) na kolację, uwielbiam go :D

edit: dla Julki też zdrówka!!

tygrynka ale ty masz fajnie z tym mężem

Jarzebinka jeszcze raz dziekuje za gościne w samochodzie Bartuś padł w domu się rozbawił a teraz chyba już próbuje zasnąć

witam o poranku.....

i WIELKIE DZIĘKUJE W IMIENIU SWOIM I CHŁOPAKÓW, A szczególnie KAMILKA ZA WCZORAJSZĄ WIZYTĘ....:-)ale i serdeczne podziękowanie dla tych nieobecnych, za życzenia i prezencik... a na ciacho i kawę zapraszam,zapraszam.........

a wszystkim zdrówka życzę.....

Witam się z pracy :-)
Jarzębinko fajnie że się impreza udała i że Kamil zadowolony :-) a kawkę i ciacho przy okazji z pewnością zaliczymy :-)
Skrzat pkaż śpiwór :-) i zdrowia dla was :-)
Wracam do pracy bo znowu mam sprawy do wyjaśniania :-(

witam i ja dzisiaj zrobiłam sobie wagary od pracy coś nie tak się czuję :-/

Natuska czy ty nadal chcesz te piłeczki :-)
Skrzat i Lilou a wy te układanki??
robię porządek u małej w pokoju

jarzebinka jeszcze raz 100 lat dla Kamilka :-)

Tygrynka a ty jak się czujesz??
Filona gdzie się podziewasz??

edit. czy któraś z Was jest chętna 18 listopada na wypad do kina na 3 część sagi zmierzch??

hello,
ja się witam spod kocyka...rozłożyło mnie na maksa:( Dzisiaj znajomi mieli do nas przyjść i myślę czy ich odwołać czy nie...zobaczę jak się troche rozkręcę! Myślę czy wybrać się do doktora:p
Basia się trzyma jakoś, ma katar ale i humor przedni:) Przyjechała moja mama i się zajmuje młodą i mi robi drugie śniadanko, bo mąż po bułeczki też poleciał:)

Rikapa jak układankę chcę nadal, widziałam ją w Cafe Bebe mała jest ale za to łatwa do zabierania ze sobą:)
Kozaczino, Karola śpiworek mam taki śpiwór 110 cm, śpiworek 120cm JEDYNY PROFILOWANY (1832987598) - Aukcje internetowe Allegro czarny z jasnym szarym polarkiem, jest super bo profilowany na siedzenie i pieknie odszyty, pani mi szyła pod Inglesine:) Odbierałam w Poznaniu, kupowałam nie poprzez allegro i płaciłam 110 zł:) A Pania znalazłam po super opiniach na gazeta.pl dziewczyny wychwalały te śpiworki! Jak przymierze do wózka to Wam powiem jak leży:p
Oki uciekam, pewnie będę zaglądać:)

rikipa ja tam odpadam z takich propozycji kinowych, ale fajnie czasem zrobić sobie wagary od pracy to czasem daje takiego fajnego kopniaka i podbudowuje (ten odpoczynek oczywiście od pracy) 1 dzień a tak cieszy.

Skrzat fajny ten śpiworek a teraz to chyba tobie tez by sie przydał (byś wyzdrowiała)

Babcia tak nauczyła Bartusia zasypiać w ciąg dnia że w wózku i na balkonie ładnie a jak będzie zimno to co ja zrobie cza będzie oddzwyczaić. ZAraz się zbieramy do Selgrosu po soki na weselicho bo jakoś reklame widziałam i babcia powiedziała że chce Tymbarka wiec cza jechać moze po drodze w lidlu loda sobie kupimy ;) A jutro idziemy do Lekarza żeby odsuchał małego (lepiej dmychac na zimno no i martwie się tą biegunką jego.

a na ciacho i kawę zapraszam,zapraszam........

jak takie dobre jak wczoraj to ja chcę jeszcze :-D
a powiedz mi co to za kula co miał Kacperek? wciągnęła mnie :-D

Tygrynka a ty jak się czujesz??
edit. czy któraś z Was jest chętna 18 listopada na wypad do kina na 3 część sagi zmierzch??

dziękuję, lepiej :tak:
ja Ci teraz mogę powiedzieć że jestem chętna, ale bliżej tej daty będę wiedziała czy wolna :-D
a masz jeszcze jakieś fajne układanki??

Skrzat zdrówka!

ja jednak odwołałam dzisiejsze szczepienie.. katar młody ma jakby mniejszy ale rano pokasływał, nie będę ryzykować...
miłego dnia!

reklama
Rikapa ja sie na temat sagi zmierzch nie będę wypowiadać:p
An82 co do spania na dworze to Basia spała całą zimę (do -5stopni) i nie chorowała nic! To chartuje :) Ciepły kocyk, spiworek i wio:) Mówię Ci nie ma co oduczać:)

Do góry