reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka!

Ja siedzę i czekam za mężulkiem aż przyjedzie z pracy i zajedzie po pyszną,pachnącą,gorącą pizzą imieninową;-) Ależ jestem głodna!!! Nie ma to jak odpowiednia pora. Dziś porobiłam trochę porządków w domu,polatałam z dzieckiem po placach zabaw i karuzelę kolejny raz zaliczyliśmy. Jutro do fryjera:-) i piątek pichcenie a w sobotę imprezka imieninowa męża. Ale będą pyszności, sorry że ja tak ciągle o tym jedzeniu ale głodna jestem niemiłosiernie bo dziś przez cały dzień mało zjadłam więc trzeba odrobić na wieczór:-D. A Filona i Natuska to chyba nas juz nie lubią bo nic nie pisza. Wracac babulce!!!

Jarzebinka Jeszcze raz bardzo dziekujemy za goscine i pysznosci:tak:
Tygrynka Super że wózio kupiony.
Marciaa Trzymam kciuki! Na pewno pójdzie bezproblemowo. Nie stresuj się co by synuś w brzusiu też się nie stresował:-).
Rikapa Ja,ja chętna na kino ale 100% potwierdze na początku listopada:-D
Lilou Ja z przyszłym tygodniem będę mieć problem bo chodzę na 16 ale na pewno kiedyś w końcu wpadnę;-)

Zdrówka wszystkim chorowitkom,Marcelek też jeszcze troszkę smarka ale odpukać jest już dużo lepiej.

reklama
Marcia ja wiem jak byś czegoś zapomniała to Franio ci pomoże ;) podpowie ci i nakieruje Cię na dalszy tor;) i nie powinnaś się stresować sama nie zdajesz jesteście we dwóch więc zdwojone siły ;)

hej
ja dzis od rana w trasie, potem z Jula po kozich spacerowalysmy i nawet na karuzeli bylysmy :) Ajentka znowu sie nie spotkalysmy ;/
Jula juz bez goraczki ale troche z noska sie saczy

mam straszny stres przed jutrem- rozprawa w sadzie ! od wczoraj juz mnie w zoladku kreci ;/ nie wiem czego sie moge spodziewac
trzymajcie kciukasy zeby sie skonczylo juz i zeby bylodobrze

pogoda ostatnio cudna wiec trzeba korzystac
tyrgynka fajowo ze macie nowy wozek i jaka swietna cena :) pochwal sie
skrzat fajny ten spiworek ale myslalam ze bedzie tanszy troche- choc jak spojrzalam na all to rzeczywiscie cenowo stoja roznie ;/ kurde znowu wydatek

a powiedzcie mi takie spacerowki parasolki jak sie na sniegu zachowuja?ja w zeszlym roku jezdzilam ta wielka landara i bez problemu a teraz niewiem czy mam go odswiezac czy dam rade spacerowka?

0 14 prosze o kciuki i myslenie o mnie intensywnie :) :)
a moze popoludniu jakis spacerek kto na Kozie wpadnie? Ajentka jestes jutro popoludniu wolna?

w piatek znowu w trase wyruszam i wlasnie niewiem czy w week ide do pracy czy nie?! nie dostalam od menadzerki jeszcze grafiku jak mi do piatku niewysle to nie ide w dupsku ja mam :)

za wszystkie sprawy (obronę, sądy, zdrowie, przygotowania do imienin męża, sprzedaż mieszkania, itp.) trzymam mocno kciuki!!!

dziewczyny kupuję u tego sprzedawcy: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zbieram jeszcze przez tydzień zamówienia, jakbyście coś chciały to dajcie znać! bardzo możliwe że załapiemy się na darmową wysyłkę ;)

a wózek mam taki:
1845133123

z drobnymi niedociągnięciami ale jako używany wózek za 100zł i z przeznaczeniem jako drugi wózek na krótkie wypady - super!

hejka,
witam się z rana:)
Marcia
trzymam kciuki dzisiaj:) Będzie dobrze:D:D
Karola powodzenia i kciuki będą zaciśnięte!
Tygrynka fajny wózek:) i jaka cena!

No ładnie ważny dzień dzisiaj:)

U nas ok:) Znajomi wczoraj byli, jakoś dałam radę, mama była u mnie od rana do 18nastej, poprasowała, pozajmowała się Basia, ja zdążyłam zrobić kolację:D Jeszcze mi kobieta poszła do apteki i wyposażyła w gripex i chyba mi pomaga, bo trochę lepiej się czuję! Dzisiaj musimy się pakować!
Basia właśnie przenosi sypialnię do salonu:p i próbuje ubrać konika na biegunach w swoją bluzkę:p a mąż robi śniadanko!
To miłego dzionka:)

Na-tuska, Filona, Mi.Pi co z Wami?

trzymajcie kciukasy zeby sie skonczylo juz i zeby bylodobrze
a teraz niewiem czy mam go odswiezac czy dam rade spacerowka?

kciuki zaciśnięte.... :tak: ja miałam spacerówkę i dałam radę, wszystko zależy na jakie trasy mniej czy bardziej odśnieżone będziesz się wybierała na spacerki...ale spacerówki dają rade.... ;-)
Skrzat, taka mam to faktycznie skarb ;-) i dobrze, ze już lepiej sie czujesz

Marcia... o tobie też pamiętam.... :tak:

Lilou...a szczegóły - do południa, popołudniu, jaki dzień , jaka godzina.... to może i starszaki by miały towarzystwo.....

choć może jak w końcu będę miała wolne popołudnie to odwiedzę fryzjera, już cały wrzesień się wybieram i wybrać się nie mogę.... :tak: wczoraj po pracy, jak poodbierałam chłopaków, to poszliśmy na plac zabaw, na życzenie koleżanki, która prosiła o kilka fotek chłopaków, bo otwiera przedszkole i potrzebuje na stronę internetowa,:tak: potem okazało się, że jest zbiórka zuchowa to poszłam z Kacperkie, a że od razu chciał zostac, to ja z młodszym wróciłam do domu, podrzuciłam go sąsiadce iposzłam z psem (bo M na Kaszubach w delegcji) na 19.30 wróciłam po Kacperka, potem wykąpałam dzieciaki i usiadłam dopiero o 20.30..... a dziś podobnie intensywne popołudnie- bilans 2 latka i zebranie w szkole.... a kiedy czas na normalny obiad????

Hej dziewczyny :-)
Marciaa trzymam mocno kciuki :-)
Karola za ciebie też tzrymam kciuki, żeby wszystko poszło po twojej myśli :-)
Skrzat ja dobrze że już wam lepiej, miłego pakowania i pobytu nad morzem zazdroszczę :-)
Tygryś fajna spacerówka no i w dobrej cenie :-) musimy się spotkać jak wam katary miną to ci książki oddam :-)
Jarzębinko jak ja cię dobrze rozumiem z brakiem czasu :-) do fryzjera chodze poprostu w godzinach pracy a co !!! A obiady my gotujemy na początku miesiąca i mrozimy :-)
Moje dziecko wczoraj zrobiło siku na nocnik :-) w końcu go z auta przynieśliśmy hihi i ona doskonale wie do czego służy :-D w żłobku siedzi 3 razy dziennie na nocniku tak się dzisiaj dowiedziałam !!! A i sama próbuje zdjąć spodni i rajstopy, taki już samodzielne to moje dziecie :-)
wracam do pracy

Jarzębinko jak ja cię dobrze rozumiem z brakiem czasu :-) do fryzjera chodze poprostu w godzinach pracy a co !!! A obiady my gotujemy na początku miesiąca i mrozimy :-)
Moje dziecko wczoraj zrobiło siku na nocnik :-) w końcu go z auta przynieśliśmy hihi i ona doskonale wie do czego służy :-D w żłobku siedzi 3 razy dziennie na nocniku tak się dzisiaj dowiedziałam !!! A i sama próbuje zdjąć spodni i rajstopy, taki już samodzielne to moje dziecie :-)
wracam do pracy

nie wiem czy i ja bym nie musiała tak sie umówić do fryzjera czyli w godzinach pracy :-D i gratki za nocnikowanie.... ja walczę z nauką i poowli, powoli ma się ku lepszemu, we wtorek na imprezie popuścił, ale chyba pierwszy raz poleciał do łazienki i próbowal sam sobie spodenki ściągnąć i skończył na kibelku, więc był mały postęp czyli sam zawołał,bo wcześnej stal koło nocnika a i tak po nogach robił.... :tak:

reklama
hej:)
w niedziele wracamy do poznania, auto wkoncu naprawione:)

zle sie czuje dzisiaj,chyba jelitowke zalapalam bo od rana z kibelka nie schodze.....

Karola trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy,:)
Marciaa i jak obrona?

ja tez dostane ze streetcom paczke jonhsona:) ostatnio dostalam mleko gerber 2 i pampers prenium care ale chcialabym i dla siebie cos do przetestowania dostac...
Gabi juz nie smarka sie, naszczescie....

kto chory temu zdrowka:)

Do góry