reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka!

Ja siedzę i czekam za mężulkiem aż przyjedzie z pracy i zajedzie po pyszną,pachnącą,gorącą pizzą imieninową;-) Ależ jestem głodna!!! Nie ma to jak odpowiednia pora. Dziś porobiłam trochę porządków w domu,polatałam z dzieckiem po placach zabaw i karuzelę kolejny raz zaliczyliśmy. Jutro do fryjera:-) i piątek pichcenie a w sobotę imprezka imieninowa męża. Ale będą pyszności, sorry że ja tak ciągle o tym jedzeniu ale głodna jestem niemiłosiernie bo dziś przez cały dzień mało zjadłam więc trzeba odrobić na wieczór:-D. A Filona i Natuska to chyba nas juz nie lubią bo nic nie pisza. Wracac babulce!!!

Jarzebinka Jeszcze raz bardzo dziekujemy za goscine i pysznosci:tak:
Tygrynka Super że wózio kupiony.
Marciaa Trzymam kciuki! Na pewno pójdzie bezproblemowo. Nie stresuj się co by synuś w brzusiu też się nie stresował:-).
Rikapa Ja,ja chętna na kino ale 100% potwierdze na początku listopada:-D
Lilou Ja z przyszłym tygodniem będę mieć problem bo chodzę na 16 ale na pewno kiedyś w końcu wpadnę;-)

Zdrówka wszystkim chorowitkom,Marcelek też jeszcze troszkę smarka ale odpukać jest już dużo lepiej.

reklama
Marcia ja wiem jak byś czegoś zapomniała to Franio ci pomoże ;) podpowie ci i nakieruje Cię na dalszy tor;) i nie powinnaś się stresować sama nie zdajesz jesteście we dwóch więc zdwojone siły ;)

hej
ja dzis od rana w trasie, potem z Jula po kozich spacerowalysmy i nawet na karuzeli bylysmy :) Ajentka znowu sie nie spotkalysmy ;/
Jula juz bez goraczki ale troche z noska sie saczy

mam straszny stres przed jutrem- rozprawa w sadzie ! od wczoraj juz mnie w zoladku kreci ;/ nie wiem czego sie moge spodziewac
trzymajcie kciukasy zeby sie skonczylo juz i zeby bylodobrze

pogoda ostatnio cudna wiec trzeba korzystac
tyrgynka fajowo ze macie nowy wozek i jaka swietna cena :) pochwal sie
skrzat fajny ten spiworek ale myslalam ze bedzie tanszy troche- choc jak spojrzalam na all to rzeczywiscie cenowo stoja roznie ;/ kurde znowu wydatek

a powiedzcie mi takie spacerowki parasolki jak sie na sniegu zachowuja?ja w zeszlym roku jezdzilam ta wielka landara i bez problemu a teraz niewiem czy mam go odswiezac czy dam rade spacerowka?

0 14 prosze o kciuki i myslenie o mnie intensywnie :) :)
a moze popoludniu jakis spacerek kto na Kozie wpadnie? Ajentka jestes jutro popoludniu wolna?

w piatek znowu w trase wyruszam i wlasnie niewiem czy w week ide do pracy czy nie?! nie dostalam od menadzerki jeszcze grafiku jak mi do piatku niewysle to nie ide w dupsku ja mam :)

za wszystkie sprawy (obronę, sądy, zdrowie, przygotowania do imienin męża, sprzedaż mieszkania, itp.) trzymam mocno kciuki!!!

dziewczyny kupuję u tego sprzedawcy: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zbieram jeszcze przez tydzień zamówienia, jakbyście coś chciały to dajcie znać! bardzo możliwe że załapiemy się na darmową wysyłkę ;)

a wózek mam taki:
1845133123

z drobnymi niedociągnięciami ale jako używany wózek za 100zł i z przeznaczeniem jako drugi wózek na krótkie wypady - super!

hejka,
witam się z rana:)
Marcia
trzymam kciuki dzisiaj:) Będzie dobrze:D:D
Karola powodzenia i kciuki będą zaciśnięte!
Tygrynka fajny wózek:) i jaka cena!

No ładnie ważny dzień dzisiaj:)

U nas ok:) Znajomi wczoraj byli, jakoś dałam radę, mama była u mnie od rana do 18nastej, poprasowała, pozajmowała się Basia, ja zdążyłam zrobić kolację:D Jeszcze mi kobieta poszła do apteki i wyposażyła w gripex i chyba mi pomaga, bo trochę lepiej się czuję! Dzisiaj musimy się pakować!
Basia właśnie przenosi sypialnię do salonu:p i próbuje ubrać konika na biegunach w swoją bluzkę:p a mąż robi śniadanko!
To miłego dzionka:)

Na-tuska, Filona, Mi.Pi co z Wami?

trzymajcie kciukasy zeby sie skonczylo juz i zeby bylodobrze
a teraz niewiem czy mam go odswiezac czy dam rade spacerowka?

kciuki zaciśnięte.... :tak: ja miałam spacerówkę i dałam radę, wszystko zależy na jakie trasy mniej czy bardziej odśnieżone będziesz się wybierała na spacerki...ale spacerówki dają rade.... ;-)
Skrzat, taka mam to faktycznie skarb ;-) i dobrze, ze już lepiej sie czujesz

Marcia... o tobie też pamiętam.... :tak:

Lilou...a szczegóły - do południa, popołudniu, jaki dzień , jaka godzina.... to może i starszaki by miały towarzystwo.....

choć może jak w końcu będę miała wolne popołudnie to odwiedzę fryzjera, już cały wrzesień się wybieram i wybrać się nie mogę.... :tak: wczoraj po pracy, jak poodbierałam chłopaków, to poszliśmy na plac zabaw, na życzenie koleżanki, która prosiła o kilka fotek chłopaków, bo otwiera przedszkole i potrzebuje na stronę internetowa,:tak: potem okazało się, że jest zbiórka zuchowa to poszłam z Kacperkie, a że od razu chciał zostac, to ja z młodszym wróciłam do domu, podrzuciłam go sąsiadce iposzłam z psem (bo M na Kaszubach w delegcji) na 19.30 wróciłam po Kacperka, potem wykąpałam dzieciaki i usiadłam dopiero o 20.30..... a dziś podobnie intensywne popołudnie- bilans 2 latka i zebranie w szkole.... a kiedy czas na normalny obiad????

Hej dziewczyny :-)
Marciaa trzymam mocno kciuki :-)
Karola za ciebie też tzrymam kciuki, żeby wszystko poszło po twojej myśli :-)
Skrzat ja dobrze że już wam lepiej, miłego pakowania i pobytu nad morzem zazdroszczę :-)
Tygryś fajna spacerówka no i w dobrej cenie :-) musimy się spotkać jak wam katary miną to ci książki oddam :-)
Jarzębinko jak ja cię dobrze rozumiem z brakiem czasu :-) do fryzjera chodze poprostu w godzinach pracy a co !!! A obiady my gotujemy na początku miesiąca i mrozimy :-)
Moje dziecko wczoraj zrobiło siku na nocnik :-) w końcu go z auta przynieśliśmy hihi i ona doskonale wie do czego służy :-D w żłobku siedzi 3 razy dziennie na nocniku tak się dzisiaj dowiedziałam !!! A i sama próbuje zdjąć spodni i rajstopy, taki już samodzielne to moje dziecie :-)
wracam do pracy

Jarzębinko jak ja cię dobrze rozumiem z brakiem czasu :-) do fryzjera chodze poprostu w godzinach pracy a co !!! A obiady my gotujemy na początku miesiąca i mrozimy :-)
Moje dziecko wczoraj zrobiło siku na nocnik :-) w końcu go z auta przynieśliśmy hihi i ona doskonale wie do czego służy :-D w żłobku siedzi 3 razy dziennie na nocniku tak się dzisiaj dowiedziałam !!! A i sama próbuje zdjąć spodni i rajstopy, taki już samodzielne to moje dziecie :-)
wracam do pracy

nie wiem czy i ja bym nie musiała tak sie umówić do fryzjera czyli w godzinach pracy :-D i gratki za nocnikowanie.... ja walczę z nauką i poowli, powoli ma się ku lepszemu, we wtorek na imprezie popuścił, ale chyba pierwszy raz poleciał do łazienki i próbowal sam sobie spodenki ściągnąć i skończył na kibelku, więc był mały postęp czyli sam zawołał,bo wcześnej stal koło nocnika a i tak po nogach robił.... :tak:

reklama
hej:)
w niedziele wracamy do poznania, auto wkoncu naprawione:)

zle sie czuje dzisiaj,chyba jelitowke zalapalam bo od rana z kibelka nie schodze.....

Karola trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy,:)
Marciaa i jak obrona?

ja tez dostane ze streetcom paczke jonhsona:) ostatnio dostalam mleko gerber 2 i pampers prenium care ale chcialabym i dla siebie cos do przetestowania dostac...
Gabi juz nie smarka sie, naszczescie....

kto chory temu zdrowka:)

Do góry