reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja melduję że jeszcze żyję :p
byliśmy u znajomych, koleżanka na ostatnich nogach, czekamy na urodziny dzidziusia :D i ja na wypłatę by jej nakupować malusich ciuszków :D
a jutro rano koncert dziecinnie prosty dla Seby i wieczorem sesja zdjęciowa w cafe bebe - lubie takie dni :D
zdrówka wszystkim chorym i miłego weekendu!

reklama
My dzisiaj następny dzień w domu i jutro pewnie tez. Ja się czuje już troche lepiej Bartuś też coraz lepiej najgorsze że ma rozwolnienie i to od zębów byłam u lekarza i daje mu smecte 1 saszetke dziennie narazie zrobił tylko 1 kupe od podania leku.

Tygrynka ale masz fajny dzień miłego dnia dla każdego oczywiście

Jarzebinka wczoraj byłam zakręcona przepraszam ale już nadrabiam i najlepszego dla Kamilka żeby spełniły mu się najskrytsze marzenia:-)

Karola pędź do dentysty bo z zębami to nie przelewki potem choroby się pojawiąją właśnie od zębów:-(

Kozaczino - no to ładnie;-)byle by ci chate sprzedał za tyle co chcecie albo i więcej jak już się tak napatrzył ;-)

Skrzat nie daj się chorobie

Ania jak tam Karolinka kupke zrobiła (najbardziej wyczekiwana kupka) a jak ci idzie karmienie piersią, na spacerki chodzicie z KArolinką. Ja narazie 3 dni w domu.

A gdzie reszta pojawicie się po weekendzie?

An kupa byla bo 4 dniach bez. I to taka smierdzaca ze szok, no ale czekalam to dostalam:-D Piersia karmie, chociaz nie powiem zeby mnie to uszczesliwialo... Jak pojde na szczepienie w pazdzirniku to spytam kiedy moge zaczac urozmaicac malej jedzonko, chociaz wiem ze raczej jeszcze nie. A na spacerki chodzimy codziennie, jak sie uda to rano i popoludniu:tak: A Bartus widze 5 miesiecy dzisiaj konczy, gratulacje!

Tygrynko to szanse ze Cie dzis gdzies przed blokeim spotkam niewielkie widze:-p

Udanego weekendu wszystkim!

An zdrówka dla Bartusia, niech mu szybko wszystko minie! i wszystkiego dobrego z okazji 5 miesięcy, za chwilę to on półroczniak już będzie :))
Ania a może pomyśl o mm? ogólnie zawsze namawiam do karmienia piersią, ale pod warunkiem że to pasuje mamie i dziecku, bo jak nie to moim zdaniem nie ma co się męczyć tylko wprowadzić butlę :) bo na stałe pokarmy to faktycznie wcześnie ;) i się doczekałaś kupy :D

my dzisiaj jednak nie pojechaliśmy na ten koncert, leżę i odpoczywam, zbieram siły na popołudniowe wyjście, więc jeszcze do Was zajrzę :)
miłego weekendu dziewczynki!

Hej kochane
Piękny dzień dzisiaj i życzę wszystkim dobrych humorów :-)
Tygrys zbieraj siły i głowa do góry, smutki niech odejdą daleko ;-)
An 5 buziaków dla Bartusia na 5 miesięcy :-)
Ania zgadzam się z Tygrynką że jeśli tobie nie odpowiada karmienie to przejdź na mm, niema się co męczyć :-) a na stałe jedzonko to jeszcze poczekaj ja Luli dałam coś chyba koło 4-5 miesięcy:-)
Ja może wyjde zaraz na spacerek przed obiadkiem, a wieczorkiem jadę do bazyliki w Gostyniu na koncert ( w życiu na takiej imprezie nie byłam) na chyba że R. zastrajkuje i nie zostanie z Lulą. Zbieram się kochane bo szkoda dnia :-)

An zdrowia dla Was...!!
JArzebinka sto lat spoznione dla solenizanta!! :)

u nas imprezka ur siostrzenicy dzisiaj. Zrobilam tego placka z malinami ale cos nie wyszło...trudno. Jakas bez powera jestem zaraz idę się połozyc. Moj luby wymyślil, ze jutro jedziemy nad morze...ten to ma pomysly:)

milegodnia wszystkim

To jest tak, ze mała w domu czesto domaga sie jedzenia, i dlatego coraz czesciej mam dosc. Ale nie jest tak zle zebym chciala zrezygnowac zupelnie. Poprostu miloby mi bylo gdybym mogla juz dac jej cos innego niz piers i przytkaloby ja na dluzej:-p

Marciaa chcialabym zeby moj mial takie pomysly:tak: zazdroszcze:)

Koza miłego koncertu i koniecznie opowiedz jak było :)
Marcia ale fajnie z tym wyjazdem, a akurat ciepłe dni mają być, korzystajcie :)

moi faceci polecieli na spacer, a ja sobie odpoczywam z książką i zbieram siły na wieczór..
mąż wrócił do domu z namiocikiem z ikei - masakra jakie to jest duże :D w ogrodzie czy w sklepie mniejsze się wydawało, a tak zajęło pół pokoju :D ale szał jest, Seba już tam autka parkuje i misie chowa :D

reklama
aa to już w czwartek?? no to faktycznie :D ale nad morzem też się możesz uczyć :p będziemy trzymać kciuki!
sesja fajnie, jak weszliśmy do cafe bebe to młody spał :D (Karolka sorki że się nie pożegnałam ale byłam głębiej z młodym bo dochodził do siebie po obudzeniu, buziak tutaj dla Was :*) potem ciocie wyczyniały cuda żeby go złapać na fotce, żeby się uśmiechnął, ba, żeby chociaż spojrzał na nie :D ciekawa jestem efektów :)
potem byliśmy w Pestce na zakupach, totalnie nic mi się nie podobało :/
aha, Natuśka w Carrefourze jest wielka paka chrupek kukurydzianych bezglutenowych za 3zł, wielkości tak gdzieś dwóch normalnie :) normalnie carrefourowska produkcja, z kubusiem puchatkiem na opakowaniu :)
idę na kolację - sałatkę autorstwa męża :D

Do góry