reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Martusia spokojnie, zegnalam sie z Tomkiem, widzialam ze ty tam z małym wiec luzz. B mowil T zebyscie wpadli niedlugo do nas :)

Sesja fajna, ale julka tez nie chciala zbytnio wspolpracowac z pania fotograf, ale mowila ze kilka fajnych zdjatek wybierz :) tez jestem ciekawa jaki efekt.

Tygrynka my tez w Pestce bylismy na zakupach po Cafe :) Kupilismy w Praktiikerze sliczny dywan \:) ale sie ciesze.
teraz uciekam spac bo jutro do pracy niestety ;/

reklama
czesc dziewczynki,
Dziekuje za zyczonka urodzinowe dla Gabusi, dla wszystkich cioc buziaczki:):-):-):-)

u nas jakos leci,wczoraj robilismy urodzinki dla Gabuni fajnie bylo choc goscie nie bardzo dopisali,bo oczywiscie ci ktorzy najglosniej krzyczeli ze chca imprezy nie wstawili sie:wściekła/y: no ale coz i tak byl ofajnie,najwazniejsze ze Gabi zadowolona i szczeliwa:)

pozytalam troche ale i tak jzu nic nie pamietam,poza jednym Marciaa Gratuluje Syneczka:) fajnie:):-)

no nic dziewuszki, moj powrot stoi pod znakiem zapytania bo jeszcze auto nie gotowe,duzy problem z czesciami mamy... albo nie takie jak trzeba albo za drogie,a niby passat, czesci latwodostene nie??? ale nie od naszgo bo o takim numerze silniak jest ciezko....ehhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a czy jak wroce to tez beda jakeis spotkanka? bo sie stesknilam okorpnie za wami

Dziewczyny, macvie jakis fajny termometr elektroniczny? najlepiej taki, co nie trzeba do czola przytykac, tylko z daleka juz czyta temperaturę, albo do ucha?

my mamy niby elektroniczny, ale w kazdym miejscu czola pokazuje inną temperaturę, roznica to nawet caly stopien, wiec chyba az tak nei powinno byc?

an duzo zdrówka dla Bartusia obu ząbki wyszły i było po wszystkim !
Kozaczino - czy ty byłaś wczoraj w castoramie chyba Cię widziałam, a Bazylika w Gostyniu jest śliczna jak koncert?
Marcia - trzymam mocno kciukasy zobaczysz to tylko formalność, a potem bedziemy to opijały oczywiście bez alkoholowo !!
Tygrynka - też bylam na sesji zależało mi na fotkach rodzinnych bo nie mamy żadnego razem fajnego bo werci samej sama mogę zrobić ale rodziinych za wiele fajnych nie mamy krotko ale mam nadzieję, że coś fajnego się znajdzie. choć weronika nie chciała współpracować :)
karola koniecznie do dentysty !!
mamaGabi - ale nie fart z tym autem!!! A co do urodzinek dobrze, że wy byliscie zadowoleni.

wczoraj udało mi się namówić mężą na kolację na sushi tam gdzie byłyśmy no i oczywiście tak mu zasmakowało , że stwierdził, że częściej musimy wychodzić :)
a winko nie pamiętam jak się pisze :) u myszy :) pychota a widziałam, ze jest w piotrze i pawle . miłego weekendu :)

witam
my bylismy dzis a cytadeli ale bylo rodzin z dziecmi...

dla fanek soku aloesowego! w Piotrze i pawle za 9,49 cala butla!!!!! wlasnie popijam :D

Mama gabi fajnie ze dzamprezka udana i Gabulek zadowolona :)

ja jeszcze dzisiaj posprzatalam auto umylam wozek i fotelik do auta ogarnelam bo niezle sie zapaskudzil :) a moje dziecko od 19 spi szok :)

Marta ja kupilam ostatnio termometrdo ucha browna jest rewelacyjny. Jeden mialam ultramed ale tkaie bzdury wyczytal ze szok...a ten browna u mnie sie nie myli i widac ze bardzo porzadny

Hejka!

Wpadam tylko na chwilkę się przywitać bo jutro na 12h do pracy:szok:W sobotę byłam o 17 dopiero w domku, mężuś czekał z pysznym obiadkiem, potem zaliczyliśmy rodzinny spacerek i karuzelę :-) Dziś cały dzień poza domem też przelataliśmy, znów wylądowaliśmy w factory i tym sposobem mam nowe spodnie i portfelik (w końcu!):-D Teraz czas zacisnąć pasa i na jakiś czas koniec z zakupami;-) No i dziś znów karuzela bo dziecko nam nie odpuści. W ogóle głupia naczytałam się dziś o meningokokach i pneumokokach, historie dzieci które przeszły tą chorobę i takie gdzie dzieci zmarły, po prostu MASAKRA,ryczałam jak głupia. Trochę się wystraszyłam, synek kuzynki, miesiąc starszy od Marcelka jest w szpitalu nie mogą zbić mu gorączki albo na krótko, 40,41 stopni i jakieś plamy dziwne na ciałku dostał. Ja jestem przerażona i oczywiście wpisując objawy wyskoczyła mi posocznica i tak zaczęłam czytać. Szczepiłyście dziewczyny na pneumokoki i meningokoki albo zamierzacie, ja wiem że to temat rzeka. Ja miałam zamiar po drugim roku życia ale po tych historiach tak się wystraszyłam że mi słabo.Mam nadzieję że z synkiem kuzynki wszystko będzie dobrze i szybko wróci do domku.
Co do termometrów ja też zamówiłam ten do ucha brauna i czekam na kuriera ma jutro dostarczyć.

Hello:)
Melduje się po powrocie! Generalnie było super, Basia pierwszyraz płynęła stateczkiem i pierwszy raz na karuzeli, widzieliśmy piękny pokaz fontanny, puszczaliśmy lampiony pogoda miodzio:) Ale wydaje mi się, że mogliśmy zostać w domu, bo ja nadal tak sobie się czuję, a co gorsza znajoma rozłożyła się na maksa w sobotę a dzisiaj kaszle mi już Basia:angry::angry::angry::angry::angry: i jestem wkurwiona na maksa. Bo mówiłam Zet w pt, że może odpuścimy żebym się wyleżała, a okazało się że ja to nic bo kumpela leżała z 38:( Przez to Basia dziś churchla, temp nie ma, ale muszę ją obserwować! Generalnie mamy też problem z jeżdzeniem samochodem z Małą, ona pospi jakąś godzinę a potem jak się obudzi wyje. Przystanki, mama obok nic nie daje, wpada w histerię na maksa i wyje aż nie padnie:(
My w piątek mamy jechać nad morze, więc nie wiem jak się Basia rozłoży co zrobimy:(
Ajentka nie strasz tymi meningokokami, mam nadzieję, ze z synkiem kuzynki już dobrze!
MamaGabi niefajnie z tym samochodem:(
Marcia spokojnie obrona nie taka straszna jak ją malują!
Jarzębinka nie wiem czy w takim układzie pojawię sie jutro u Kamilka:( Zobaczę jak Basia czy coś jej się rozwinie, ale nie chce by pozarażała inne dzieci:(

ps. dobrze, że tak mało miałam do nadrabiania;)

i ja witam po weekendzie..... ;-)

Bartuś ma Katar, kaszel, zęby, wychodzą, sraczkę, tyłek odparzony i pewnie noc nie przespana jednym słowem masakra ale zwalczymy to. Teraz zasnął na podłodze ze zmęczenia

i jak synek po weekendzie... mam nadzieję,ze już mu wszystko przeszło.... ;-) zdrówka

a czy jak wroce to tez beda jakeis spotkanka? bo sie stesknilam okorpnie za wami

na pewno coś się zorganizuje..... :tak:

Szczepiłyście dziewczyny na pneumokoki i meningokoki albo zamierzacie, ja wiem że to temat rzeka. Ja miałam zamiar po drugim roku życia ale po tych historiach tak się wystraszyłam że mi słabo.Mam nadzieję że z synkiem kuzynki wszystko będzie dobrze i szybko wróci do domku.

zdrówka i powrotu do domku dla synka kuzynki.... :tak:

ja mam chłopaków zaszczepionych na pneumokoki tą dawka pojedyncza po 2 latach.... :tak: ale tylko dlatego,ze chodzą do żłoba i miasto je refundowało dla dzieci żłobkowych :-)

Skrzat zdrówka dla Basi, aby się nie rozłożyła i mam nadzieję do zobaczenia jutro.... :tak:

a dziś zapowiada się też piękny dzień, słoneczko już wychodzi... super..... :tak:

i dziękuję ślicznie za życzenia dla Kamilka..... :-D

reklama
Do góry