reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
I ja również bardzo, bardzo dziękuję za super spotkanko. Normalnie laski uwielbiam te spotkania z Wami, lepsze niż randki:-D:-D Marta :* :)

Marciaa Kochana ale super, na pewno jesteś wniebowzięta! Kurczaki ja też chcę drugiego syneczka!!!:-D Dziś znów go obkupiłam i ktoś musi to po nim wynosić:-D GRATULUJĘ!!!
Rikapa Jeszcze raz dzięki za układanki. Jak udało Ci się je uchować w komplecie?;-) Ja całe szczęście nic nie pogubiłam dziś, wieczorkiem pobawiłam się w układanie jak dziecko poszło spać:-D
Karola Co jest? Głowa do góry. Jak będziesz chciała pogadać to uderzaj śmiało. Dzisiejszy wieczorek wyszedł niespodziewanie bo okazało się w ostatniej chwili że nie muszę jechać do gabinetu, w normalnych okolicznościach na pewno byłabyś z nami.:tak:
an Kuruj się do wtorku, oj kuruj.:tak: ZDRÓWKA!

A mnie nigdy nie wezmą ze soba na super wieczór ;(

halo halo to Ty nigdy nie chcesz się wziąć na super wieczór!! a likierek czeka, oj czeka :p to kiedy babskie night party??
co jest Karolka?? jakby co to wpadaj się żalić albo wściekać :*

mnie coś głowa boli :-/
Tygrynka te bombki niektóre są pojedyncze i malowane ręcznie :-)

chyba taki dzień, mnie też wieczorem głowa rozbolała, zdrzemnęłam się z młodym.. jeszcze mi się dolegliwości nowe zaczęły i oczywiście panikuję :/ aleee chciałam napisać - lepszego samopoczucia życzę! a fotki z bombkami proszę bardzo mi wysyłać, bo układanki fajne, szkoda, że się spóźniłam :p

I ja również bardzo, bardzo dziękuję za super spotkanko. Normalnie laski uwielbiam te spotkania z Wami, lepsze niż randki:-D:-D Marta :* :)

oj lepsze, lepsze :D
a przekazałaś mężowi co miałaś?? :p

Marcia gratuluję raz jeszcze! jest dokładnie tak jak chciałaś, super :D

dobranoc!

578 gram Syneczka :))):D :D

Dziekuje kochane jest tak jak sobie wymarzyłam :)

wielkie gratulacje......;-) jeszcze jak o takim "zestawie" marzyłaś czyli dwóch chłopaczków to wogóle..... GRATKI

a ja witam porannie.... dziś mój M obudził mnie o 5.55 i pyta... jak samopoczucie po porodzie..... 2 lata temu właśnie o tej porze było już po .....

miłego dnia życzę..... :-)

ello:)
Ja wylądowałam wczoraj w domu o 21:30 po wizycie u teściów, bo Zet tyle zeszło na zebraniu!
Potem pakowanie bo dziś do Wrocławia, ale mnie od wczoraj wieczora gardło boli bardzo:( i jakoś na przeziębienie bierze, więc sama nie wiem co z tym Wrockiem bo tam same dzieci są gdzie jedziemy:( Ech...

Marcia gratulacje syneczka! Teraz się ciuchów nie pozbywaj po Nikosiu!
Ajentka no ja nie wiem, że Ty się tak szlajasz po Tygrynkach:p A Twój M sam został, jak wieczór wolny miał:-D
Tygrynka co tam znowu wynalazłaś?
An jak zdrówko?
Na-tuska jak B? Jak sobie radzisz?
Karola co tam znowu się dzieje?

oki uciekam, miłego dzionka!

Jarzębinka Wszystkiego najlepszego dla Kamilka!!! dużo zdrowka, beztroskiego dzieciństwa, ciągłego uśmiechu na buźce i wszystkiego co dla brzdąca najlepsze!!

reklama
Witam
Jarzębinko buziaki dla Kamila dużo zdrówka i szczęścia i radości !!!
Marcia gratuluję synka super że jest tak jak chciałaś :-) no i oddania pracy również gratuluję kłopot z głowy!!!
Natuska jak tam B, jak dzieciaki?? Dajesz rade??
Skrzat miłej wyprawy do Wrocka weekend ma być piękny zatem przyjemności :-)
Karola co cię smuci??

My nadal szukamy mieszkań wczoraj był agent, śmiać mi się chciałao ponieważ to był młody koleś, który ciągle mi zerkał w dekold hahaha dzisiaj też przychodzą jacyś ludzie więc sprawa w toku :-)
wracam do pracy

Do góry