reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
I ja również bardzo, bardzo dziękuję za super spotkanko. Normalnie laski uwielbiam te spotkania z Wami, lepsze niż randki:-D:-D Marta :* :)

Marciaa Kochana ale super, na pewno jesteś wniebowzięta! Kurczaki ja też chcę drugiego syneczka!!!:-D Dziś znów go obkupiłam i ktoś musi to po nim wynosić:-D GRATULUJĘ!!!
Rikapa Jeszcze raz dzięki za układanki. Jak udało Ci się je uchować w komplecie?;-) Ja całe szczęście nic nie pogubiłam dziś, wieczorkiem pobawiłam się w układanie jak dziecko poszło spać:-D
Karola Co jest? Głowa do góry. Jak będziesz chciała pogadać to uderzaj śmiało. Dzisiejszy wieczorek wyszedł niespodziewanie bo okazało się w ostatniej chwili że nie muszę jechać do gabinetu, w normalnych okolicznościach na pewno byłabyś z nami.:tak:
an Kuruj się do wtorku, oj kuruj.:tak: ZDRÓWKA!

A mnie nigdy nie wezmą ze soba na super wieczór ;(

halo halo to Ty nigdy nie chcesz się wziąć na super wieczór!! a likierek czeka, oj czeka :p to kiedy babskie night party??
co jest Karolka?? jakby co to wpadaj się żalić albo wściekać :*

mnie coś głowa boli :-/
Tygrynka te bombki niektóre są pojedyncze i malowane ręcznie :-)

chyba taki dzień, mnie też wieczorem głowa rozbolała, zdrzemnęłam się z młodym.. jeszcze mi się dolegliwości nowe zaczęły i oczywiście panikuję :/ aleee chciałam napisać - lepszego samopoczucia życzę! a fotki z bombkami proszę bardzo mi wysyłać, bo układanki fajne, szkoda, że się spóźniłam :p

I ja również bardzo, bardzo dziękuję za super spotkanko. Normalnie laski uwielbiam te spotkania z Wami, lepsze niż randki:-D:-D Marta :* :)

oj lepsze, lepsze :D
a przekazałaś mężowi co miałaś?? :p

Marcia gratuluję raz jeszcze! jest dokładnie tak jak chciałaś, super :D

dobranoc!

578 gram Syneczka :))):D :D

Dziekuje kochane jest tak jak sobie wymarzyłam :)

wielkie gratulacje......;-) jeszcze jak o takim "zestawie" marzyłaś czyli dwóch chłopaczków to wogóle..... GRATKI

a ja witam porannie.... dziś mój M obudził mnie o 5.55 i pyta... jak samopoczucie po porodzie..... 2 lata temu właśnie o tej porze było już po .....

miłego dnia życzę..... :-)

ello:)
Ja wylądowałam wczoraj w domu o 21:30 po wizycie u teściów, bo Zet tyle zeszło na zebraniu!
Potem pakowanie bo dziś do Wrocławia, ale mnie od wczoraj wieczora gardło boli bardzo:( i jakoś na przeziębienie bierze, więc sama nie wiem co z tym Wrockiem bo tam same dzieci są gdzie jedziemy:( Ech...

Marcia gratulacje syneczka! Teraz się ciuchów nie pozbywaj po Nikosiu!
Ajentka no ja nie wiem, że Ty się tak szlajasz po Tygrynkach:p A Twój M sam został, jak wieczór wolny miał:-D
Tygrynka co tam znowu wynalazłaś?
An jak zdrówko?
Na-tuska jak B? Jak sobie radzisz?
Karola co tam znowu się dzieje?

oki uciekam, miłego dzionka!

Jarzębinka Wszystkiego najlepszego dla Kamilka!!! dużo zdrowka, beztroskiego dzieciństwa, ciągłego uśmiechu na buźce i wszystkiego co dla brzdąca najlepsze!!

reklama
Witam
Jarzębinko buziaki dla Kamila dużo zdrówka i szczęścia i radości !!!
Marcia gratuluję synka super że jest tak jak chciałaś :-) no i oddania pracy również gratuluję kłopot z głowy!!!
Natuska jak tam B, jak dzieciaki?? Dajesz rade??
Skrzat miłej wyprawy do Wrocka weekend ma być piękny zatem przyjemności :-)
Karola co cię smuci??

My nadal szukamy mieszkań wczoraj był agent, śmiać mi się chciałao ponieważ to był młody koleś, który ciągle mi zerkał w dekold hahaha dzisiaj też przychodzą jacyś ludzie więc sprawa w toku :-)
wracam do pracy

Do góry