reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja melduję że jeszcze żyję :p
byliśmy u znajomych, koleżanka na ostatnich nogach, czekamy na urodziny dzidziusia :D i ja na wypłatę by jej nakupować malusich ciuszków :D
a jutro rano koncert dziecinnie prosty dla Seby i wieczorem sesja zdjęciowa w cafe bebe - lubie takie dni :D
zdrówka wszystkim chorym i miłego weekendu!

reklama
My dzisiaj następny dzień w domu i jutro pewnie tez. Ja się czuje już troche lepiej Bartuś też coraz lepiej najgorsze że ma rozwolnienie i to od zębów byłam u lekarza i daje mu smecte 1 saszetke dziennie narazie zrobił tylko 1 kupe od podania leku.

Tygrynka ale masz fajny dzień miłego dnia dla każdego oczywiście

Jarzebinka wczoraj byłam zakręcona przepraszam ale już nadrabiam i najlepszego dla Kamilka żeby spełniły mu się najskrytsze marzenia:-)

Karola pędź do dentysty bo z zębami to nie przelewki potem choroby się pojawiąją właśnie od zębów:-(

Kozaczino - no to ładnie;-)byle by ci chate sprzedał za tyle co chcecie albo i więcej jak już się tak napatrzył ;-)

Skrzat nie daj się chorobie

Ania jak tam Karolinka kupke zrobiła (najbardziej wyczekiwana kupka) a jak ci idzie karmienie piersią, na spacerki chodzicie z KArolinką. Ja narazie 3 dni w domu.

A gdzie reszta pojawicie się po weekendzie?

An kupa byla bo 4 dniach bez. I to taka smierdzaca ze szok, no ale czekalam to dostalam:-D Piersia karmie, chociaz nie powiem zeby mnie to uszczesliwialo... Jak pojde na szczepienie w pazdzirniku to spytam kiedy moge zaczac urozmaicac malej jedzonko, chociaz wiem ze raczej jeszcze nie. A na spacerki chodzimy codziennie, jak sie uda to rano i popoludniu:tak: A Bartus widze 5 miesiecy dzisiaj konczy, gratulacje!

Tygrynko to szanse ze Cie dzis gdzies przed blokeim spotkam niewielkie widze:-p

Udanego weekendu wszystkim!

An zdrówka dla Bartusia, niech mu szybko wszystko minie! i wszystkiego dobrego z okazji 5 miesięcy, za chwilę to on półroczniak już będzie :))
Ania a może pomyśl o mm? ogólnie zawsze namawiam do karmienia piersią, ale pod warunkiem że to pasuje mamie i dziecku, bo jak nie to moim zdaniem nie ma co się męczyć tylko wprowadzić butlę :) bo na stałe pokarmy to faktycznie wcześnie ;) i się doczekałaś kupy :D

my dzisiaj jednak nie pojechaliśmy na ten koncert, leżę i odpoczywam, zbieram siły na popołudniowe wyjście, więc jeszcze do Was zajrzę :)
miłego weekendu dziewczynki!

Hej kochane
Piękny dzień dzisiaj i życzę wszystkim dobrych humorów :-)
Tygrys zbieraj siły i głowa do góry, smutki niech odejdą daleko ;-)
An 5 buziaków dla Bartusia na 5 miesięcy :-)
Ania zgadzam się z Tygrynką że jeśli tobie nie odpowiada karmienie to przejdź na mm, niema się co męczyć :-) a na stałe jedzonko to jeszcze poczekaj ja Luli dałam coś chyba koło 4-5 miesięcy:-)
Ja może wyjde zaraz na spacerek przed obiadkiem, a wieczorkiem jadę do bazyliki w Gostyniu na koncert ( w życiu na takiej imprezie nie byłam) na chyba że R. zastrajkuje i nie zostanie z Lulą. Zbieram się kochane bo szkoda dnia :-)

An zdrowia dla Was...!!
JArzebinka sto lat spoznione dla solenizanta!! :)

u nas imprezka ur siostrzenicy dzisiaj. Zrobilam tego placka z malinami ale cos nie wyszło...trudno. Jakas bez powera jestem zaraz idę się połozyc. Moj luby wymyślil, ze jutro jedziemy nad morze...ten to ma pomysly:)

milegodnia wszystkim

To jest tak, ze mała w domu czesto domaga sie jedzenia, i dlatego coraz czesciej mam dosc. Ale nie jest tak zle zebym chciala zrezygnowac zupelnie. Poprostu miloby mi bylo gdybym mogla juz dac jej cos innego niz piers i przytkaloby ja na dluzej:-p

Marciaa chcialabym zeby moj mial takie pomysly:tak: zazdroszcze:)

Koza miłego koncertu i koniecznie opowiedz jak było :)
Marcia ale fajnie z tym wyjazdem, a akurat ciepłe dni mają być, korzystajcie :)

moi faceci polecieli na spacer, a ja sobie odpoczywam z książką i zbieram siły na wieczór..
mąż wrócił do domu z namiocikiem z ikei - masakra jakie to jest duże :D w ogrodzie czy w sklepie mniejsze się wydawało, a tak zajęło pół pokoju :D ale szał jest, Seba już tam autka parkuje i misie chowa :D

reklama
aa to już w czwartek?? no to faktycznie :D ale nad morzem też się możesz uczyć :p będziemy trzymać kciuki!
sesja fajnie, jak weszliśmy do cafe bebe to młody spał :D (Karolka sorki że się nie pożegnałam ale byłam głębiej z młodym bo dochodził do siebie po obudzeniu, buziak tutaj dla Was :*) potem ciocie wyczyniały cuda żeby go złapać na fotce, żeby się uśmiechnął, ba, żeby chociaż spojrzał na nie :D ciekawa jestem efektów :)
potem byliśmy w Pestce na zakupach, totalnie nic mi się nie podobało :/
aha, Natuśka w Carrefourze jest wielka paka chrupek kukurydzianych bezglutenowych za 3zł, wielkości tak gdzieś dwóch normalnie :) normalnie carrefourowska produkcja, z kubusiem puchatkiem na opakowaniu :)
idę na kolację - sałatkę autorstwa męża :D

Do góry