reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka
ja po ciezkim weekendzie w pracy;/
do tego Jula w sobote w nocy dostala goraczki i ma do teraz co prawda teraz juz tylko 37 ale miala ponad 39 momentami.
oczywiscie do lekarza sie nie dostalam dzis, co prawda moge isc i czekac az bedzie luka i mi lekarka przyjmie,ale boje sie ze w tej poczekalni cos wiekszego zalapie.

takze czekam do jutra z lekarzem.

boze obkupilam Julie w ciuchy w necie ze szok.
ale za to za male sianko.
sliczne body za 10 zł!!! ale te wieksze rozmiary ja kupilam ostatnie!Body 5T2068 - Body - Niemowlak 0 - 2 lat - Promocje - sklep internetowy 5.10.15.

teraz uciekam do mojej choróbki :) buziaczki

reklama
My dzisiaj na pełnych obrotach od rana załątwianie lekarza Medycyny pracy potem do sądu po zaśw. o niekaralności i w tym czasie Bartuś spał może 15 min potem pojechaliśmy zawieść świadectwa pracy (oczywiście nie kompletne bo moja firma ma burdel) i dopiero teraz zlądowaliśmy do domu więc Bartuś padnięty ale zadowolony że nie siedział w domu a sobie polatał z mamusią. Zasnął na balkonie :-)

Katarku już nie mamy jesteśmy zdrowi i nie możemy się doczekać urodzinek Kamilka ;)

Tygrynka napisz jak tam było na sesji zdjęciowej i może podeślesz na email jakieś zdjęcia pochwal się

Marcia - obrona to formalność, powodzenia życzę

Karolcia pochwal się zdjęciami jak Julcia wyszła

Marta - Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 Kurier 0zł (1819057223) - Aukcje internetowe Allegro takie używają na polnej na ginekologi są konkretne ale strasznie drogie

Jarzębinka to jakbym chciała oddać dziecko do żłobka jak będzie miał 2 lata to musze go zaszczepić na te pneumokoki czy coś tam?

Ajentka - ja tam nie czytam na te teamty bo mi w głowie na miesza i po co mi to.

Skrzat zdrówka i mam nadzieje że Basia wyzdrowieje do jutra

o,
My prawie dzisiaj cały dzień na dworze, ale tam cieplej niż w domu! Mamcia przyjechała moja:) Zrobiłam tartę szpinakową na obiad:)
An fajnie, że już zdrowi!
Karola śliczne bodziaki:)
Ajentka jak synek kuzynki? Marcelek dawno się z nim widział?
Na-tuska a co u Was, nic nie napisałaś jak B? Jak dzieci?
Mi.Pi gdzie Ty?

przeczytałam ale nie mam siły odpowiadać, sorry :(
ogólnie nie jest fajnie ze mną, dzisiaj od 13 do 16:30 się nalatałam po lekarzach, potem do 19 przebijaliśmy się z Malty do domu (8km w 2,5h!), ogólnie mam wszystkiego dosyć i jak na dzisiaj to przepraszam Cię bardzo Jarzębinko (Kamilka zwłaszcza!), ale nie dam rady jutro dotrzeć :( zobaczę jeszcze jak jutro wstanę, ale na razie jestem nastrojowe dno :/
miłego wieczoru dziewczyny

edit: edytuję jak to ostatnio wszyscy mają w zwyczaju...

Ostatnia edycja:
Hej kochane!
Jak mi zle bez netu:(we czw dostane zastepczy modem.nie bede sie rozpisywac za bardzo bo ciezko sie pisze z tel.
Co do jutra Jarzebinko dam znac.bo jakies straszne korki sa,dzis P zostawil auto po drugiej stronie osiedla,bo nawet male uliczki byly zakorkowane:/mam nadzieje ze bedzie lepiej.

ale się porobiło panuje angina mała jak dostała to temp 39,5 miała a jak dzwoniłam do żłobka to 1/4 dzieci była, myślałam, że po antybiotykach już z mała ok ale zaczęła mi kaszleć :confused2: nie wiem czy nie za szybko ją wyciągnęłam z domu i jutro jeszcze siedzi w domu do końca tyg bo w nas tyg wracam i nie może być wtedy chora... jarzębinko przepraszam ale my chyba nie wpadniemy :-( ... nie wiem czy nie sieje mała jakieś choróbsko a nie chce by inne dzieci się pochorowały ...

hej wszystkim chorowitkom zdrowia.
troche wypadłam z rytmu bo mam gości więc za bardzo nie mogę pisać bo nie wypada ale teraz jeszcze śpią;p
u nas dobrze w najbliższy weekend mam zjazd co mnie bardzo cieszy. w sobotę chcieliśmy kupić zosi łóżeczko w ikea to rozsuwane (rosnące z dzieckiem) metalowe białe ale nie ma ich!!! dostarczą dopiero za 6 tyg;/ a inne mnie nie interesują więc czekamy. Z m stwierdziliśmy że kupujemy xboxa z kinectem bo teraz testujemy nintendo wii ale tak sobie bo trzeba mieć piloty itp a do kinecta nie więc jest większa frajda. Co do kursu tanecznego to jeden wielki znak zapytania. aaa no i zaczynamy się rozglądać za jakąś imprezą sylwestrową już mamy jedną propozycję.
Dobra tyle u mnie postaram pocztać co tam u was... buźka kochane

Jarzębinka to jakbym chciała oddać dziecko do żłobka jak będzie miał 2 lata to musze go zaszczepić na te pneumokoki czy coś tam?

jeżeli masz w planie żłobek państwowy w Poznaniu dla 2 latka, to lepiej poczekać i zaszczepić właśnie w żłobku, zawsze we wrześniu są szczepienia 2 latków na pneumokoki refundowane przez Miasto :tak:

Tygrynka, jeżeli chodzi tylko o Twoje samopoczucie to może właśnie pogaduchy dobrze Ci zrobią... ja czekam..... :tak:

Poziomka, co do kaszlu po chorobie, to wczoraj sąsiadka mi powiedziała, bo była ze swoimi kaszlącymi na osłuchaniu, ze jest jakiś wirus, i kaszel może się utrzymywać 2-3 tygodnie po chorobie.... ;-)

a wszystkim zdrówka życzę..... może dzisiaj będzie lepiej.... więc ZAPRASZAM..... ;-)

reklama
Hej,

U nas tez so so, ja spałam na kanapie bo padłam, zatoki mi rozsadza i kaszel, a Basia kaszlała całą noc i spała z Zet w sypialni. Temp nie wiec puki co nie idę z nią do lekarza.

Jarzębinko WIELKIE PRZEPRASZAM, ale my na tą chwilę też zostaniemy w domu, no jeszcze zobaczę jak się rozchodzimy, ale nie chcę by Basia i ja coś komuś przeniosły:(

Zet zaraz do pracy, wzięłam Ibuprom Zatoki mam nadzieję, że mi siły wrócą do opieki, bo nie wiem skąd mam je mieć na bieganie za nią:(

Poziomka zdrówka dla Małej!
Tygrynka zdrówka! Będzie dobrze!!!
Guziczku jak się łóżko podoba to warto czekać:) Już o sylwku fajnie!

Ja muszę myśleć o pakowaniu nad morze, bo w pt ruszamy. Ale musimy jechac późno lub nad ranem...muszę tam dzwonić jak możemy przyjechać, bo Basia tak wyje w tym samochodzie i nie ma na nia sposobu:( Nie znacie jakiś trików by uspokoic dziecko?

Oki to miłego dzionka i do usłyszenia!

Do góry