reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a ja witam porannie.... dziś mój M obudził mnie o 5.55 i pyta... jak samopoczucie po porodzie..... 2 lata temu właśnie o tej porze było już po .....

ale fajnie :)
wszystkiego najlepszego dla Kamilka!! dużo dużo szczęścia, radości i uśmiechów na co dzień!

Ajentka no ja nie wiem, że Ty się tak szlajasz po Tygrynkach:p A Twój M sam został, jak wieczór wolny miał:-D
Tygrynka co tam znowu wynalazłaś?

nic znowu nie wynalazłam, samo się pojawiło, jak na razie zniknęło, jak się pojawi to szpital, jak nie to w poniedziałek kontrola, a więc humor na weekend już mam gotowy :/
a Ajentce się bardzo miło szlaja po Tygrynkach, oj miło :D a M bardzo dobrze czas wykorzystał, zresztą oni szybciej razem byli niż Wy wczoraj :D
zdrówka i miłego weekendu we Wrocku jeśli się zdecydujecie pojechać :)

reklama
Hej!
Ja jakaś rozbita jestem, powinnam sie pakować a mi sie nie chce, gardło boli i katar jakby miał się zacząć:(ech...
Basia grandzi:p
Tygrynka będzie dobrze!
Kozaczino no jak ktoś ma ładny dekolt to potem tak jest:-)Trzymamy kciuki za mieszkanie non stop:)
Jarzębinka wszystkiego naj naj z okazji 2 urodzinek dla Młodego:)

czytałyście o tym: Kim jest ''Ikea bomber'? List gończy za tajemniczym zamachowcem

apropos wam tez non stop wyskakuje reklama MAXFACTOR? Jak mnie ona wkurza na babyboomie;P

heh najlepsze te komentarze pod artykułem :D facet się wkurzył że mu się stół rozwalił i podłożył bombę :D
mi nie wyskakuje, ale nie wiem czy kiedyś gdzieś coś w ustawieniach nie robiłam by nie było reklam...
oj coś się nam Skrzat rozkłada na całego, zdrówka!
my mamy zaplanowany cały weekend, mam nadzieję, że zdrowie mi nie przeszkodzi, bo zapowiada się fajnie :)

Hejka melduje sie
Ja katar mam Mały też ale jakoś sie kurujemy
Dzisiaj byłam na drugiej rozmowie i na pewno zostaje na Chrobrego bo oni mają różne oddziały zobaczymy jak bedzie. Ide sie kurowac dalej

mnie tez wkurzaja te reklamy ktore wyskakują na bb

dzisiaj gram w totka i wygrywam :-)

Ostatnia edycja:
wielkie gratulacje......;-) jeszcze jak o takim "zestawie" marzyłaś czyli dwóch chłopaczków to wogóle..... GRATKI

a ja witam porannie.... dziś mój M obudził mnie o 5.55 i pyta... jak samopoczucie po porodzie..... 2 lata temu właśnie o tej porze było już po .....

miłego dnia życzę..... :-)

super !!! wszystkiego najlepszego w drugą rocznicę porodu :p
Duzo zdrówka i wszystkiego najlepszego dla Kamilka !!!!

ten zestaw sushi nic mi nie mów bo ja męża namawiam na wyjscie na sushi :)
tak mi zasmakowało!!!!

kozaczino - widocznie jest co podziwiać mlodemu się pewnie po nocach teraz bedą śniły :)

skrzat - milego wyjazdu !
an mnie też wnerwiają te reklamy :wściekła/y:

mieszkanko posprzątane i teraz relaksik przy książce :)

Nowy sezon sie pojawil wczoraj ale zawsze jest napisow jeszcze nie ma

Greys Anatomy S08E01E02

Bartuś ma Katar, kaszel, zęby, wychodzą, sraczkę, tyłek odparzony i pewnie noc nie przespana jednym słowem masakra ale zwalczymy to. Teraz zasnął na podłodze ze zmęczenia

reklama
Do góry