reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
pamietacie jak szukałam po całym poznaniu podkładów bezowych wiec znalazlam w sklepie na przeciwko mojego bloku to trzeba byc zareconym tak jak ja

hej ja coś dziś jestem przymulona nie wiem chyba za mało zjadłam;/ coś się za bardzo głodzę ostatnio;/
an:)
marcia trzymam kciuki :)

jakiś czas mogę się nie pojawiać bo będę miała gości.

hejka
praca oddana!
ale dojechalam do mojej cudowne szkoly i promotora juz nie ma. Na szczescie mialam komorke...jechalam na rybaki i do szkoly. Oddalam prace i chce plyte oddac i co...nie ma summary w niej i nie moglam dograc ..chcialam kupic nowa plyte ale sie skonczyly!!!
to chyba kara za lenistwo!

za 3h zobacze mojego bejbika :):D

milego dnia dla Was odezwe sie pod wieczor bo Nikos dzis idzie do przedszkola na urodzinki

hej ja coś dziś jestem przymulona nie wiem chyba za mało zjadłam;/ coś się za bardzo głodzę ostatnio;/

ale dziś chyba jest jakieś ciśnienie nie bardzo, bo u mnie w pracy tez co druga babka narzeka na samopoczucie.... ciężarna koleżanka nawet się zwolniła do domu...

praca oddana!

za 3h zobacze mojego bejbika :):D

to dobrze, ze oddana, zawsze to krok do przodu..... ;-) a 3 h szybko zlecą..... :-)

witam się :-)

dziewczyny dzięki za super spotkanko :-) było bardzo miło :-)

edit. będę miała na sprzedaż dużo dużych ładnych bombek :-) tanio :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojej ale pustki??
Marcia byłaś na rybaki i nie zajrzałaś do nas?? dawaj znać jaki bejbik w brzuszku siedzi!!
Rikapa ja chcę ja chcę :p uwielbiam bombki, takie duże, malowane, pojedyncze sztuki...

dziewczyny dzięki za super dzień i Aga dzięki za super wieczór :*

reklama
Do góry