reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
pamietacie jak szukałam po całym poznaniu podkładów bezowych wiec znalazlam w sklepie na przeciwko mojego bloku to trzeba byc zareconym tak jak ja

hej ja coś dziś jestem przymulona nie wiem chyba za mało zjadłam;/ coś się za bardzo głodzę ostatnio;/
an:)
marcia trzymam kciuki :)

jakiś czas mogę się nie pojawiać bo będę miała gości.

hejka
praca oddana!
ale dojechalam do mojej cudowne szkoly i promotora juz nie ma. Na szczescie mialam komorke...jechalam na rybaki i do szkoly. Oddalam prace i chce plyte oddac i co...nie ma summary w niej i nie moglam dograc ..chcialam kupic nowa plyte ale sie skonczyly!!!
to chyba kara za lenistwo!

za 3h zobacze mojego bejbika :):D

milego dnia dla Was odezwe sie pod wieczor bo Nikos dzis idzie do przedszkola na urodzinki

hej ja coś dziś jestem przymulona nie wiem chyba za mało zjadłam;/ coś się za bardzo głodzę ostatnio;/

ale dziś chyba jest jakieś ciśnienie nie bardzo, bo u mnie w pracy tez co druga babka narzeka na samopoczucie.... ciężarna koleżanka nawet się zwolniła do domu...

praca oddana!

za 3h zobacze mojego bejbika :):D

to dobrze, ze oddana, zawsze to krok do przodu..... ;-) a 3 h szybko zlecą..... :-)

witam się :-)

dziewczyny dzięki za super spotkanko :-) było bardzo miło :-)

edit. będę miała na sprzedaż dużo dużych ładnych bombek :-) tanio :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojej ale pustki??
Marcia byłaś na rybaki i nie zajrzałaś do nas?? dawaj znać jaki bejbik w brzuszku siedzi!!
Rikapa ja chcę ja chcę :p uwielbiam bombki, takie duże, malowane, pojedyncze sztuki...

dziewczyny dzięki za super dzień i Aga dzięki za super wieczór :*

reklama
Do góry