reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej ja coś dziś jestem przymulona nie wiem chyba za mało zjadłam;/ coś się za bardzo głodzę ostatnio;/
an
marcia trzymam kciuki
jakiś czas mogę się nie pojawiać bo będę miała gości.
an
marcia trzymam kciuki
jakiś czas mogę się nie pojawiać bo będę miała gości.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hejka
praca oddana!
ale dojechalam do mojej cudowne szkoly i promotora juz nie ma. Na szczescie mialam komorke...jechalam na rybaki i do szkoly. Oddalam prace i chce plyte oddac i co...nie ma summary w niej i nie moglam dograc ..chcialam kupic nowa plyte ale sie skonczyly!!!
to chyba kara za lenistwo!
za 3h zobacze mojego bejbika
milego dnia dla Was odezwe sie pod wieczor bo Nikos dzis idzie do przedszkola na urodzinki
praca oddana!
ale dojechalam do mojej cudowne szkoly i promotora juz nie ma. Na szczescie mialam komorke...jechalam na rybaki i do szkoly. Oddalam prace i chce plyte oddac i co...nie ma summary w niej i nie moglam dograc ..chcialam kupic nowa plyte ale sie skonczyly!!!
to chyba kara za lenistwo!
milego dnia dla Was odezwe sie pod wieczor bo Nikos dzis idzie do przedszkola na urodzinki
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
hej ja coś dziś jestem przymulona nie wiem chyba za mało zjadłam;/ coś się za bardzo głodzę ostatnio;/
ale dziś chyba jest jakieś ciśnienie nie bardzo, bo u mnie w pracy tez co druga babka narzeka na samopoczucie.... ciężarna koleżanka nawet się zwolniła do domu...
praca oddana!
to dobrze, ze oddana, zawsze to krok do przodu..... ;-) a 3 h szybko zlecą..... :-)
R
rikapa
Gość
witam się :-)
dziewczyny dzięki za super spotkanko :-) było bardzo miło :-)
edit. będę miała na sprzedaż dużo dużych ładnych bombek :-) tanio :-)
dziewczyny dzięki za super spotkanko :-) było bardzo miło :-)
edit. będę miała na sprzedaż dużo dużych ładnych bombek :-) tanio :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojej ale pustki??
Marcia byłaś na rybaki i nie zajrzałaś do nas?? dawaj znać jaki bejbik w brzuszku siedzi!!
Rikapa ja chcę ja chcę uwielbiam bombki, takie duże, malowane, pojedyncze sztuki...
dziewczyny dzięki za super dzień i Aga dzięki za super wieczór :*
Marcia byłaś na rybaki i nie zajrzałaś do nas?? dawaj znać jaki bejbik w brzuszku siedzi!!
Rikapa ja chcę ja chcę uwielbiam bombki, takie duże, malowane, pojedyncze sztuki...
dziewczyny dzięki za super dzień i Aga dzięki za super wieczór :*
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
578 gram Syneczka ))
reklama
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Marciaaa gratki!!! :
Dziewczyny super dzis dzien z Wami. Dzieki
Jula śpi, ja tez ide bo psychicznie dzis znowu siadlam ;/ eh pokopane to zycie.
Dziewczyny super dzis dzien z Wami. Dzieki
A mnie nigdy nie wezmą ze soba na super wieczór ;(dziewczyny dzięki za super dzień i Aga dzięki za super wieczór :*
Jula śpi, ja tez ide bo psychicznie dzis znowu siadlam ;/ eh pokopane to zycie.