reklama
lilou
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Ojj źle się dziś czuję :-(wymioty od razu po śniadanku nie wiem co jest grane :-(a siorka przyniosła mi mnóstwo pysznego greckiego jedzonka, a nawet nie spróbowałam:/
an ale z Ciebie powsinoga ja dziś pierwszy spokojny dzień w tym tyg.
Skrzat a jak Wy wylądowaliście w lasku Marcelińskim? prześlesz mi miusik?
Karola współczuje bólu brzucha:/ mam nadzieje że już lepiej!
Tygrynka dasz radę z tymi zastrzykami, ja dawałam będzie ok! zdrówka!
Guzik ale fajnie Wam z tymi wakacjami :-)
kozaczino ciekawa jestem Ciebie w ciemniejszym kolorze włosów. Fajną masz pracę
Mi.Pi dlaczego buty oddajesz? małe?
Ojj źle się dziś czuję :-(wymioty od razu po śniadanku nie wiem co jest grane :-(a siorka przyniosła mi mnóstwo pysznego greckiego jedzonka, a nawet nie spróbowałam:/
an ale z Ciebie powsinoga ja dziś pierwszy spokojny dzień w tym tyg.
Skrzat a jak Wy wylądowaliście w lasku Marcelińskim? prześlesz mi miusik?
Karola współczuje bólu brzucha:/ mam nadzieje że już lepiej!
Tygrynka dasz radę z tymi zastrzykami, ja dawałam będzie ok! zdrówka!
Guzik ale fajnie Wam z tymi wakacjami :-)
kozaczino ciekawa jestem Ciebie w ciemniejszym kolorze włosów. Fajną masz pracę
Mi.Pi dlaczego buty oddajesz? małe?
Ostatnia edycja:
uu Lilou, może dzidzia?? zdrówka!
KArola Tobie też lepszego samopoczucia życzę!
An, Mi.Pi udanych wyjazdów
Skrzat no ładnie a jak ja byłam u Ciebie to ciasta nie dostałam
Guzik ale fajnie z tym wyjazdem! kiedy jedziecie? fajnie, że razem i to na tak długo )
a MamaGabi swoja drogą to już mogłaby tu wrócić!! kto nas będzie pilnował?
Natuśka i Filona gdzie Wy? Amandae? Ajentka?
ja się rozchorowałam na całego :/
KArola Tobie też lepszego samopoczucia życzę!
An, Mi.Pi udanych wyjazdów
Skrzat no ładnie a jak ja byłam u Ciebie to ciasta nie dostałam
Guzik ale fajnie z tym wyjazdem! kiedy jedziecie? fajnie, że razem i to na tak długo )
a MamaGabi swoja drogą to już mogłaby tu wrócić!! kto nas będzie pilnował?
Natuśka i Filona gdzie Wy? Amandae? Ajentka?
ja się rozchorowałam na całego :/
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej
tygryś skrzat to dopiero w przyszłym roku;p w czerwcu ale trzeba tak wcześnie rezerwowac bo potem miejsc nie ma albo są ale nie w takim terminie co my byśmy chcieli więc dlatego taks szybko. poza tym to zdrówka kobieto!!
mamagabi ma kiepski dostęp do neta więc dlatego rzadko zagląda ale cały czas o was pyta
lilou ciąża???;D hahaha zarcik
an a no chyba że tak
M pojechał zatankować ja powoli nas pakuję prasuję( bleee) no i gotuję obiad
tygryś skrzat to dopiero w przyszłym roku;p w czerwcu ale trzeba tak wcześnie rezerwowac bo potem miejsc nie ma albo są ale nie w takim terminie co my byśmy chcieli więc dlatego taks szybko. poza tym to zdrówka kobieto!!
mamagabi ma kiepski dostęp do neta więc dlatego rzadko zagląda ale cały czas o was pyta
lilou ciąża???;D hahaha zarcik
an a no chyba że tak
M pojechał zatankować ja powoli nas pakuję prasuję( bleee) no i gotuję obiad
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
szczegółowa recenzja ciasta :-)
spod faktycznie kruchy ja robilam na wieksze blasze jak na blogu podala lepiej robic na mniejszej bo mi wyszedl spod troszke cienki. Nie jest ciasteczko słodkie a maliny daja kwaskowy posmak jest mniami. Kulka lodow do tego i bedzie gites ja nie zuzylam calej pianki co mi wyszla bo wyszla konkret micha ;-)
od rana sprzatalam kuchnie szorowalam piekarnik i cos mnei glowa rozbolała...Miski spią łuki zakatarzony....oby maluszka nie dopadlo
LILOU zdroweczka dla Oli. Daj mi znać prosze co z ta spodniczka...nie udal cie sie upolowac tuniki
koza a jakiej farby uzywasz? fajny mialas ostatnio ten kolorek ja zmieniam na orzechowy fryzjerka wpada 24 wrzesnia jupi bo juz mam niezly odrost najchetniej bym je sciela....ale musze zapuscic do slubu
spod faktycznie kruchy ja robilam na wieksze blasze jak na blogu podala lepiej robic na mniejszej bo mi wyszedl spod troszke cienki. Nie jest ciasteczko słodkie a maliny daja kwaskowy posmak jest mniami. Kulka lodow do tego i bedzie gites ja nie zuzylam calej pianki co mi wyszla bo wyszla konkret micha ;-)
od rana sprzatalam kuchnie szorowalam piekarnik i cos mnei glowa rozbolała...Miski spią łuki zakatarzony....oby maluszka nie dopadlo
LILOU zdroweczka dla Oli. Daj mi znać prosze co z ta spodniczka...nie udal cie sie upolowac tuniki
koza a jakiej farby uzywasz? fajny mialas ostatnio ten kolorek ja zmieniam na orzechowy fryzjerka wpada 24 wrzesnia jupi bo juz mam niezly odrost najchetniej bym je sciela....ale musze zapuscic do slubu
Ostatnia edycja:
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
ale mam dzis dzien ;/ tyle planowalam a jeszcze nic nie zrobilaM!
zabawki leza rozwalone a ja nie mam sil ich posprzatac.
fizycznie zle sie czuje nospa jednak nie dziala
ale psychicznie jeszcze gorzej pozarlismy sie z B i znowu mi zle.
coraz czesciej rozmyslam o rozstaniu... niewiem co z tego wyniknie. ale dolinuje mnie to strasznie.
Jula spi ja zrobilam tylko zupe dla niej bo na wiecej nie mam sil.
moze znajde jakies sily mobilizacyjne w sobie????
zabawki leza rozwalone a ja nie mam sil ich posprzatac.
fizycznie zle sie czuje nospa jednak nie dziala
ale psychicznie jeszcze gorzej pozarlismy sie z B i znowu mi zle.
coraz czesciej rozmyslam o rozstaniu... niewiem co z tego wyniknie. ale dolinuje mnie to strasznie.
Jula spi ja zrobilam tylko zupe dla niej bo na wiecej nie mam sil.
moze znajde jakies sily mobilizacyjne w sobie????
Karola czasem lepiej sie rozstac, chociaz to trudne niz sie meczyc i byc nieszczesliwym w zwiazku.
Tygrynko zdrowiej bo w przyszlym tygodniu biegamy!:-)
An ja to Cie podziwniam, ze Ty z takim malym dzieckiem tak latasz A Bartus w aucie grzeczny jest?
Tygrynko zdrowiej bo w przyszlym tygodniu biegamy!:-)
An ja to Cie podziwniam, ze Ty z takim malym dzieckiem tak latasz A Bartus w aucie grzeczny jest?
reklama