reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej laseczki
zaraz Was nadrobie

ja od rana na uczelni bylam w sumie pracka ma malo poprawek numeracja spis tresci i tyle :)
rektor mnie oczywiscie wyczail i mi trochę pomogl z anglista bo tak to bym czekała i czekala z podsumowaniem pracy a tak od reki :))

potem obkupilam sie w owoce na rynku i pieke placuszka ze sliwkami i Kruche ciasto z malinami i lekką budyniową pianką :)

reklama
hej:)

My już po odwiedzinach u Skrzata :-)było bardzo miło, dzięki Skrzat :-) ciasto pychotka, aż mi wstyd że tyle kawałków zjadłam:-D
W przyszłym tyg zapraszam do siebie ;-)

Karola dzięki dobra kobieto :tak:

Marcia czytamy ten sam blog;-)właśnie dziewczynom mówiłam że chce malinowe ciasto upiec chodziło mi właśnie o to bp bardzo smakowicie wygląda. Napisz jak wyszło ;-)

sueno opłata stała (za 3 dodakowe godziny czyli od 13- 16), jedzenie 6 zł /na dzień, rytmika, ang, ubezpieczenie, wyprawka, książki. Ja niestety znam osoby z różnych przedszkoli które tyle płącą. Ceny od tego roku wzrosły, niestety :szok:

Teraz spadamy na ognisko do koleżanki Olwiki.
Do poczytania wieczorkiem:)

Dziewczyny w wątku Sprzedam, Kupię jest moja lista książek które sprzedam lub wymienię. Jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać na priva.

hello,
Dziewczyny dziękuję za odwiedziny na moim "końcu świata" i zapraszam ponownie:-)
Basia padła przed chwilą, wymęczona zabawą z Julką i opieką nad młodszymi przystojniakami:-D
Mamusia zaraz do niej dołączy, chyba że tatuś mnie rozbudzi;-)
A na forumie cisza ostatnio jak nie wiem:p
Marcia malinowe ciasto wygląda bosko, muszę upiec puki jeszcze malinki są! A Ty zrobiłaś je w końcu?

Marcia:
1 szklanka cukru
2 szklanki maki
4 jajka
1 rozpuszczona kasia
cukier waniliowy
1 lyzka proszku do pieczenia

miksujesz, wylewasz na blache (wysmarowana maslem i posypana bulka tarta lub papierem wylozona) wsadzasz sliwki i pieczesz 40-60 minu zalezy od piekarnika!

szybko i prosto! Dziewczyny dzis jadly:p

Lilou ja chodzę do pani Moniki Tamborskiej - Zedlewskiej, przychodnia na Al. Solidarności 36 tel. 061 64 77 764/765/780, młoda miła i wydaje się kompetentna, ostatnio zrobiła mi usg, ponieważ stwierdziła, że dawno nie było. na każdej wizycie dostaję skierowanie na badanie krwi, wykonuje je na kilka dni przed wizytą i idę już z wynikiem. W innych poradniach tak nie było.

Marciaa pozazdroszczę talentu kucharskiego i cukierniczego.

My z Dobrą pojechałyśmy dzisiaj do Lubonia po buty. Kupiłam czerwone http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWWbJ5PmbehLxtHEbfaeqRhgWY2W8YPeuawTdxti65Sc6M3BzgrA.

Dzisiaj zjadłyśmy marchewkę z jabłkiem. Najważniejsze jest to, że byłyśmy u szczepienia i ani jedna łezka się nie pokazała. Zuch dziewczynka, a mama jaka była dumna, gdy Pani Doktor zachwycała się Małą, która nota bene utrudniała badanie, swoją ruchliwością.

Dziewczyny szkoda, że nie dołączyłam do spotkania, ale ostatnio w rozjazdach.

reklama
Mi.Pi ładne butki dla Dobruni kupiłaś :p dzielna dziewczynka!
MArcia super ciacho, że też Ci się tak chce w kółko coś piec, podziwiam :)
fajnie że spotkanie się udało, ja nawet nie dotarłam na spotkanie Świadomej Mamy, bo się rozchorowałam kompletnie :/ a jutro i tak muszę ruszyć bo brata odwożę na pkp i idę do pielęgniarki by mi pokazała jak robić te zastrzyki w brzuch :/

Do góry