reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzieki dziewczyny za rady...
Kupię te BEFADO Buciki dziewczęce rozm. 19 (1731110662) - Aukcje internetowe Allegro - wiem właśnie że kostka lepiej usztywniona, bo teraz basia ma identyczny wzor a filoetowe Befado - Sklep internetowy tylko rozmiar 18:) Ale wlasnie myslalam czy 20 juz nie niskiej, za jednym zamachem.... Ale na razie kupie tylko 19 ta wyzsza, potem jak co dokupie 20:p. Befado sa super, Na-tuska no pamietam Emilki fioletowe - Basia miala takie rozwe, ale ja je wywalilam bo ona dziury porobila raczkujac, a te filetowe z Befado byly ekstra, ma je do teraz i nie do zdarcia, jak pisze Guziczek, dlatego wolę dychę dołożyć:)
Co do rowerków biegowych, moim zdaniem są fajne, uczą świetnie równowagi, nie wiem jakie są lepsze, ale dla Basi bym bardzo chciała:) Ale one chybą od 2 roku są?

Przyjechał zet i się pokłócilismy, lepiej było jakby został w domu:( Ech...wszytsko się, wali:( Młoda śpi, nawet się z tatą nie pobawiła, bo ją olał, do dupy:(
Nie mam ochoty z nim gadać nawet:(
Oki uciekam, książkę poczytać...

Ostatnia edycja:
reklama
Natuska polecam bo slyszalm duzo dobrych opini o nich od znajomych i sama zreszta przymierzam sie do kupienia takeigo dla Gaby ale dopiero na wiosne,a zreszta mi osobiscie sie te drewniane bardziej podobaja,ale to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje:):-)

Skrzat
ja dla Gabi mam teraz sandalki ale mam tez takie buciki jak te drugie z linku te niskie,jeszcze ich nie nosi bo 18 nie moglam nigdzie dostac i ma 19,wiec mysle ze na jesien juz bedzie w nich smigac.

Karolina
rozumiemy ze nie masz za bardzo czasu, ale nikt nie wymaga od Ciebie tego zebys tu komus cos doradzala,milo jest jak czasami napiszesz co u Ciebie...wiec nie uciekaj od nas:):-):-) Karola a prawko to ja mam wiec odpadam z kursu...
juz prawie wszystko spakowane co mam zabrac reszte jutro rano dopakuje, Gaba mi dopiero jakeis pol godz temu zasnela bo dzisiaj drzemke do 17 miala. wogoel taki krzyakcz sie z niej zrobil ze jak szlam ze sklepu to ja slyszalm na parterze a mieskzamy na 3 pietrze wiec....

An ja wiem ze ciezko jest nie pozyczac ale ja tez bym chyba nie pozyczyla,bo wydaje mnisei ze ona traktuje twoja mame teraz jak taka "dojna krowe" za przeproszeniem, wie ze zawsze jej pozyczy i tyle, wykorzytuje to.

wrrrr...ale mnie ten moj m wkurza dzisiaj:angry::angry::angry::angry: nie to ze chodzi sie czepia,to jeszcze marudzi,zepsul sluchawke prysznicowa, ale jak to nie mam pojecia i chyab sie che poklocic na noc...wrrrr...:angry: co z tymi chlopami.....

Skrzat przytulam:* co jest Zet? ciezki tydz w pracy tak jak u moje malzowiny? ale co ja kco ja kna mnei jest zly to Gaba zawsze sie zajmuje.....

Melduje sie z rańca bo dzisiaj to mamy co robić i pewnie na kompa to moze wieczorem chyba ze bede padnieta to w ogole nie dosiąde. Dzisiaj jedziemy, na centarz,na porzeczki i na imieniny wuja do Środy Wlkp wczesniej do mamy pracy bo w pt nie chciało się. Jemy sniadanko i spadamy. A to zdjęcia z ostatnich dni ;)

Pozdrowienia dla wszystkich dsc_0012.jpgdsc_0005.jpg

dołaczam do tych u których gorsze dni w związkach ;-) ja tez z M. najpierw sie pokłuciłam.. teraz jakaś taka chłodna atmosfera.. :-(

wreszcie weekend i miałam nadzieję że ciut pośpię, a tu mi Marcel po 5 przyszedł wyspany i zadowolony.. ale poleżeliśmy sobie w łóżku, poprzutylaliśmy się.. teraz wstał Gabryś i chłopcy się bawią, a ja do Was :-)
pogoda do bani, żadnego spaceru z dziecmi zaplanowac nie można.. masakra.. i ponoć nadal tak ma być.. dach miał być u Nas wymieniany i nie moga nic robić bo ciągle pada :-/
trzeba wstać.. złożyć łóżka.. posprzątać, pranie zrobić (ciekawe kiedy mi wyschnie), obiad.. mężowi został jeden punkt do zrobienia w pracy i będzie wracał do domu..
ja wczoraj dostałam wypłatę.. połowa poszła do opiekunki.. reszta na spłacenie rachunków z ubiegłego miesiąca.. i zostało mi 83zł na koncie :-( a tu bieżace rachunki już trzeba płacić :-( i znów zabraknie.. a w przyszłym miesiacu to już w ogóle bo w tym opiekunka tylko 3 tygodnie miała przepracowane.. aw przyszłym będą 4.. i jeszcze do tego M. będzie później wracał do domu bo teraz jako kierowca to wracał wcześniej, poprostu jak skończył trasę, a jak bedzie na magazynie spowrotem to do 13 musi siedzieć :-( nie wiem już co robić :-( jeszcze mówili mi że 1200
+ 200 premii + premia obrotowa.. a tym czasem na umowie zlecenie na okresie próbnym tylko podstawę dostaję czyli 1200.. :-( i marzenia że po wypłacie wreszcie zapiszę się na egzamin na prawko prysły :-(

Tygrynka o czym tak myslisz? napisz to moze my tez pomyslimy:-p

An synek super, chcialabym zeby moje dziecko bylo juz takie duze i bardziej kumate;-)

Michasia, dasz rade, pomysl sobie o tym, ze po okresie probnym wyplata bedzie wieksza!

reklama
Hej dziewczyny :)

Oj bardzo dluuuugo mnie tu nie bylo! Ale jestem ostatnio bardzo zabiegana-nawet nieraz zapominam jak sie nazywam :D a tak powaznie to bylismy we Wroclawiu u rodziny,potem weekend nad morzem,niestety pogoda nie dopisala:(
a teraz praca,dom,praca i tak w kolko.Ale nie narzekam,sama zreszta chcialam isc do pracy :) zawsze to troszke dodatkowych zlotowek w portfelu :D
Mala rosnie,tupta sobie przy meblach.
Zdazylam tylko doczytac,iz rozmawialyscie o bucikach.A nie kupujecie w CCC albo dechmanie? macie jakies zdanie na temat tych bucikow?!
No nic mala dzis cos marudzi,chyba czas ja polozyc,a ja musze zabrac sie za obiad i to okropne sprzatanie-jak ja tego nie lubie!!!
Milego dnia :)

Do góry