reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka nie nie ja 22.02 mam imieniny:)

Wszystkiego dobrego z okazji 2 rocznicy!

ja mam fryzjera za tydzien i zmieniam kolor bo ten mnie doprowadza do szału:)

moje dziecko nie spi od 7:szok:

reklama
hejka,
my po spacerku:) Babcia usypia Basię w ogordzie, bo jej to najlepiej wychodzi:p
Fryzjer, wlasnie muszę farbę sobie polozyc, nawet przywiozlam tutaj:p I miałam iść na pedicure bo w Skokach tylko 40 zl a w Poznaniu 80:p więc połowa w kieszeni!!
Marcia farba w ciązy?? Niby teraz mówią, że mozna, bo sama chciałam ale mi mój fryzjer i ginekolog odradzili, że po co wdychać i ryzykować, można te kilka miesięcy się wstrzymać...i fryzjer Sebastian powiedział, że mi nie pofarbuje:p Więc sie wstrzymałam:)
Tygrynka Ty to masz dobrze;P Ja zawsze chcialam iść na profesjonalny masaż ciała:p Może się kiedyś doczekam:)
Jak dzis Marty to kumpela z pracy ma:) Dzięki za przypomnienie!;-)

a ja jak pojade teraz do siebie to ide do fryzjera...zetne sobie wlsoki,ostatni raz juz bo potem musze zapuszczac na slub mojej psiapsiolki.

aj z pogoda, tutaj zawsze ciepelej niz u nas, a tam na mazurach chyba taka pogoda jak tutaj...i gdzie te lato?

na tuska - tak po zyrteku chce sie spac

A mi dzisiaj chce sie strasznie spac tez z chęcią bym sie położyła i przytuliła do Bartusia ale jak juz to robiłam to pełno telefonów potem pukanie do drzwi sąsiaka (jak ja jej nie znosze) ona dzwoni do mnie i pyta sie czy jest mama (bo chce kase pożyczyć) a teraz wysłała córke po to żeby mama do niej przyszła i żeby sąsiadka zapytała się mojej mamie czy pożyczy jej kase (30zł) ale jaki trzeba mieć tupet żeby wysyłąć córke albo dzwonić do mnie żeby moja mama przyszła do niej. Wkurzyłam sie i powiedziałam jej że nie będę odbierać telefonu jak będzie dzwoniła. Bo jak ja jej sie pytałam co mam mamie przekazac to idiotka mówi że jej karpatka nie wyszła. Robi ze mnie debilke o kurcze musiałam się wygadać bo mnie tak zdźaźniła że myślałam że wyjde z siebie i stane obok.

An trzepnij ja... (sasiadke):-)
Natuska tak Zyrtec zamula,chce sie strasznie spac dlatego najlepeij przyjmowac ten lek wieczorem. i jak wyrobiliscie sie na ten slub? pisz potem jak bylo i oczywiscie choc jedna foteczke dla zaspokojenia ciekawosci,uwielbiam sluby i panny mlode w tych pieknych sukniach:)

Marciaa ja w ciazy farbowalam klaki i nic ani mi ani malej nie bylo,dla mnei to jakis zabobon ze nei powinno sie nic z wlosami robic w ciazy.... teraz sa takei farby ze nei szkodza...tym bardziej ze ty robisz na ciemno a to sa przewaznie farby na bazie wyciagow z roslin gorzej z blondem,bo amoniak... a ja na blond wlansie farbuje przeciez...

no to mimo że Marcia i Lilou mają imieninki w lutym, to reszta i tak może złożyć mi dzisiaj, bo ja mam dzisiaj:-p

powiedzcie mi czy po zytrecu sie spi?? tzn czy działo uspiająco??
byłam w kwiaciarni i baba mnie wypytywała czy Wam sie wieniec podobał... ehhh

Natuśka bo chłopy są z innej planety, nawet nie próbuj zrozumieć :-D a powiedz mi czy Ty jesteś jutro ok południa w domu? bo mój by zajechał po kluczyk do skrzynki do Was co? bo ja swój zabrałam a podobno już nam nawet ulotek nie wpychają bo nie ma miejsca, boję się co by było do 24 sierpnia:-D na całą moją rodzinę zyrtec działa zamulająco, a co, wzięłaś? a wieniec.. przepiękny był, naprawdę.. ładny, wdzięczny, nie spodziewałam się że wieniec może być tak ładny...

I miałam iść na pedicure bo w Skokach tylko 40 zl a w Poznaniu 80:p więc połowa w kieszeni!!

dokładnie, ja też tutaj robię mani i pedi i zapłacę jakieś 90 zł:-D a masaż polecam, super sprawa.. ja chodziłam do spa na Polance, za jakieś 30 czy 40min płaciłam 50zł więc nie tak dużo? tylko że plecy same.. a w ciązy byłam w Regeneracja Spa w Spot na Wildzie, dałam 300zł ale było bosko, no i specjalnie dla ciąży więc się nie bałam;-) ale nie polecam za to masażu gorącymi kamieniami, bynajmniej na mnie wrażenia to nie zrobiło, nic specjalnego..

reklama
Do góry