reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Natuśka to zostaw a na pw wyślij mi adres (nr bloku i mieszkania) bo nie pamiętam! dzięki, moja skrzynka będzie Tobie wdzięczna :D niezły jest Twój B :D a Emilka widzę postanowiła zostać ministrantem, no ładnie :D ja blagam o foteczkę z synkiem z obrączkami, bo chcemy żeby za dwa lata Seba nam niósł i chciałabym to zobaczyć :)

reklama
An ja bym nie pożyczała....ale to moje zdanie!
Dziewczyny mam pytanie, Basia nosi na razie buciki rozmiar 18:) Ale już takie są na styk po mału, więc chcę jej zamówić 19 - generalnie 18 miałam Befado i Zetpola i te drugie o dupę roztrzasł:( Basia szybko zrobiła dziurę i wywaliłam. W linku rozmiar 19, który chcę zamówić, takie same tylko fioletowe miała 18 BEFADO Buciki dziewczęce rozm. 19 (1731110662) - Aukcje internetowe Allegro, ale do czego zmierzam...miała może któraś takie niższe - BEFADO Buciki dziewczęce rozm. 19 (1722483827) - Aukcje internetowe Allegro bo nie wiem jak się sprawdzają. Jak myslicie potrzebne są dwie pary 19? Czy np takich nizsze 20 zamowic...bo ja sama nie wiem:( Wiadomo ze potem na dwor inne jej beda potrzebne ale tak do domu, jako papucie takie nizsze?

Monia jestes gdzies?

Witam was
Jestem w domku ale oczywiscie nie obylo sie bez niespodzianek w trasie - w wolsztynie padl mi alternator i nie moglam odpalic. na szczescie jakis mily pan pomogl mi odpalic na kable :)\
Jula teraz rozwala zabawki po calej chacie, a ja sie relaksuje na bb i fb :)
czekam na B zaraz wroci i bede mu robic obiadek

jutro i w niedziele jestem w pracy caly dzien wiec pewnie sie nie odezwe.
Tygrynka my juz umowione :) fajniutko

a kiedy wraca moja sasiadka AJENTKA? musimy zalatwic zalegly spacer :)

Skrzat pewnie ze kup wieksze zawsze sie przydadza. a jesli chodzi o te nizsze ja bym nie kupowala poki Basia nie zacznie bardzo dobrze chodzic. te nie beda dobrze trzymac kostki i moze jej sie wykrzywiac nozka. takie moje zdanie

Skrzat myślę podobnie jak Karola :)
a Ajentka już wróciła ale zalatana jest.. KArola pamiętaj że jesteśmy umówione na rajd rowerkowy po Kozich :d

skrzat ja miałam te co masz w drugim linku i są nie do zdarcia Zosia miała 20 i śmigała w nich 6mc i nic się im nie stało!! i myślę że jedna para w zupełności wystarczy:) skoro to tylko do domku
marcia ja też farbowałam...ale ja podczas ciąży nie uważałam na siebie szczególnie;/

a ja zaraz idę kąpać Zosię bo już amrudzi....

ja tez bym nie pozyczyła ale moja mam pozycza jej :wściekła/y:

ja se pospalam chwilke a babcia zajela sie malym teraz po kapieli cos mi malo zaczal pic mleko lekarz mowil ze moze mniej jesc ale troche sie martwie ale penie on tyle potrzebuje wiec nie bede podnosic alarmu.

reklama
hej kochane aż mi wstyd ze wogóle tu zaglądam,nie potrafie nadrobić zaległości bo non stop coś jest do roboty,chyba muszę zmykać z tego forum bo i tak nic nie wiem ,nikomu nic nie poradze i wogóle jestem a zarazem mnie nie ma:eek: troszkę mnie wszystko przerasta myślałam ze bedzie lżej ale nici z tego trójeczka w domu +mały kociak wymagający opieki to jest coś:-(
ale mimo wszystko miałam sie pytać czy któraś z was nie wybiera sie na prawko ?
bo ja chce isć i to od zaraz ale jakoś samej cieżko ,zapewne w dwie było by lepiej i rażniej.:tak:
a co do rowerków biegowych nie mam zdania a wrecz jestem steptycznie do nich nastwiona ,wydają mi się one bardzo niebezpieczne,mój mąż choruje na taki rowerek dla juli ale ja nie wiem czy sama tego bede chciała,dwie córki jeżdziły normalnie najpierw na 3 potem 4 i wkońcu na dwóch,wydaje mi sie ze osobiście nie bede eksperymentować poniewaz nie ufam tym rowerkom,ale to jest moja opinia

Ostatnia edycja:
Do góry