reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziewczyny może macie jakiś pomysł na prezent dla 4 latki bo ja nie mam weny :-( sama nie wiem co kupić Ricie :-/

a i jesli macie namiar na dobrego dermatologa to też poproszę :tak:

reklama
Na-tuska pomysł super tylko tablice już ma , ale te zeszyty z zadaniami pojadę obejrzeć :-) co do lekarki to ona leczy tylko dzieci czy dorosłe osoby też?? bo tego lekarza to ja dla siebie potrzebuje :-(

ajenetka Ci sami!!!! włąśnie u nas byli, a teraz Kuba wyszedł na miasto z P:-Djaaaa ale świat mały :-D

Ok to na szybko, teraz idę czytać resztę ;)

ja mzykam spac..
Ajentka witaj, masz pw;)
Jarzębinka ja mieszkam 10 minut pieszo od lasku Marcelińskiego, więc w miarę często chodzimy:p
Idę tuli tuli z mężem:-) dobranoc:)

Tygrynka heheh, no jak na mnie to wyczyn niemożliwy:-D No coś Ty, te ksiazki to mi chyba na pół roku starczą:-) W razie jak bedziesz potrzebowac to sie upominaj. Może jednak wyślę M do T żeby poszli do tej czekolady jak Ty tam tak z tymi kumplami latasz:-D A ja się spakuję i dołączę do Ciebie:-D:-D

nie ma mowy :-D chyba że pójdziesz z nimi :-p lepiej ich na ps spiknij a sama wpadaj do mnie, poczekam :tak: książek nie potrzebuję, chciałam Ci nowe dać :-p trudno, znajdę inny pretekst do spotkania:-D

Rikapa a widziałaś takie coś - Zabawy Dla Dzieci ? świetna sprawa, znajoma 3,5latka oszalała na punkcie Czuczu, naparwdę fajne :tak:

mały niby taki zmęczony a dopiero padł...

dziewczyny może macie jakiś pomysł na prezent dla 4 latki bo ja nie mam weny :-( sama nie wiem co kupić Ricie :-/

:tak:

PromoBaby.pl

Jesteśmy Bartek juz śpi, nie chciał zasnąc a jak w końcu zobaczył S po tygodnia to w łóżku zaczął piszczeć z radości ten go usypiał i mu sie po 30 min udało. W środzie wlkp był fajny cieszył się choć nie miał za super humoru (śpiący) ale se radziliśmy na serio jest fajny mało płacze ;) Wszyscy z rodziny go chwalili jakie grzeczne dziecko że nie słychać go jak płacze i takie tam (idealne dziecko - to po mamie ;P). No i nie wiem co wiecej pisac. U mnie aż wyjątkowo dzisiaj S przyjechał i zero kłótni nawet milusio spadam pa

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wam

ja zmeczona po pracy jeszcze mialam niemila sytuacje z klientka na koniec zmiany wiec juz totalnie nic sie nie chcialo.
Ajentka niestety w pracy ;/ moze w czwartek uda nam sie spotkac bo jako tako jestem wolna :p

nie odpisuje wiecej bo nie pamietam co komu, ide nynac jutro znowu praca...

Do góry