reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ja robię dowód m.in. dla tego pieprzonego pkp, żeby mi nikt się nie czepiał, bo jednak ja bardzo często jeżdżę pociągami, poza tym w sierpniu chcę do Czech jechać, więc i tak lepiej mieć taki dokument...

mój jednak dalej śpi hehe obudził się, usiadł, popatrzył i dalej kima :D

reklama
Na-tuska jutro jeśli pogoda dopisze to wiesz co...:p
co do lokali nie pomogę.

Tygrynka telfast w tabletkach jest dobry na taką alergię, lub jego tanszy zamiennik, telfexo czy cos takiego.

Brzoskwinka plac zabaw ten przy szpitalu??
po co do czech?

Oj Tygrynka wiem co przezywasz ja psikam i leci mi z oczu i nosa non stop. ja biore alertec i nawet troszke pomaga
ale cudów raczej nie oczekuj

Jak czytam o tych waszych wyjazdach to zazdroszcze na maksa, ja niewiem czy sie zalapiemy w tym roku na jakis wyjazd a tak bym chciala skoczyc nad morze z mała. finanse i praca B troche nam nie pozwala na to ;/ ale moze chociaz na weekend sie uda

kółko w wózku naprawione, teraz mała spi a ja szamam obiadek, który przypaliłam ;/

ehh caly czas chodzi za mną myśl, żeby wsiąść w któryś dzień w pkp i pojechać do Kołobrzegu i wrócić wieczorem..
tak posiedzieć parę godzin na plaży i wgl :D
Nie szkoda ci Adasia na taki wypad? Lepiej chociaż na pare dni. W PKP zdechnąć idzie w gorący dzień a co dopiero dziecko męczyć sie będzie.

buuu alergia mi daje po głowie na całego :( idę zaraz do apteki po coś bez recepty by się nie katować...
a młody śpi od 12!! Skrzat poproszę o jeszcze jeden taki dzień wymęczający dzidziora :D
Mi pomógł Loratan. Pij dużo wapna. Karola ty też.

Moi idą na spacerek i zakupy. Ja zjem obiad czyli ryż z sosem potrawkowym i ide odpocząć bo coś mnie męczy kręgosłup.

dzięki Skrzat9! za te wapno :) bo to mam w domu a oczywiście zapomniałam do apteki pojechać :D teraz chłopaki siedzą w piasku i czekają na mnie a ja przyszłam wypakować zakupy ;)

Filona, jak jestem w Szklarskiej Porębie, to zawsze do Czech mykam, a chciałabym chociaż na kilka dni jechać.. tylko wpierw muszę finanse na to zorganizować. a plac to ten tam za studium medycznym, właściwie po drugiej stronie ulicy naprzeciw szpitala.

Skrzat910 wierz mi Adaś uwielbia pkp.. bardziej mnie to męczy niż go.. o dziwo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry